Ubytování pro svatebčany v Kralupech nad Labem, poraďte

Ahoj holky, prosím o pomoc, mohly byste mi poradit, kam ubytovat svatebčany v Kralupech nad Labem? Hledám něco ne moc drahého, ale zase aby to bylo trošku na úrovni - žádná špína a zvířátka :-) Díky moc, budu vděčná za jakoukoliv radu....
Odpovědět
Kralupy nad Labem? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D Tak Kralupy nad Labem fakt neznam...
Odpovědět
Chich to by mě teda taky zajímalo, kde jsou Kralupy nad Labem :D Ale třeba v Kralupech nad Vltavou bych teda nikoho neubytovávala!
Odpovědět
Ja jsem ale pako :-) uz mi z te svatby asi hrabe...jasne ze jsem myslela Kralupy nad Vltavou.... ;-)
Odpovědět
@sarochovi Proč byste nikoho neubytovávala v Kralupech? Já jsem z Moravy, přistěhovala jsem se do Čech za přítel, takže budu ráda za každou radu a názor... děkuji :-)
Odpovědět
No já bydlím poblíž a nevím o žádném ubytování, kde bych chtěla strávit noc. Ono tam teda obecně toho ubytování moc není. Kde máte svatbu, že potřebujete ubytovat lidi v Kralupech?
Odpovědět
v Nelahozevsi, jenže tam všechny svatebčany neubytujeme, tak mě napadly Kralupy...našla jsem na netu Hotel Sport, hotel Sport Arena a pak taky nějaký Hotel Kralupy nad Vltavou....znáte to tam?
Odpovědět
Hotel Sport. Není to luxus, ale už jsme tam strávili dvě dovolené. Zrovna jsem se odtamtud vrátila, byla tam svatba 28. června a pěknej bengál - teda ale hostina :-) Ubytování celkem slušný a za rozumný peníz.
Odpovědět
@golddream Dekuji za informaci :-) Plánuju se tam jet podívat. A můžu se zeptat na kolik tam vyjde noc? Pokud by někdo věděl ještě o něčem, sem s tím 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?