Uáá..už si trochu zoufám..poradíte něco okolo Jedovnic, sím?

Táááák konečně jsem našla jeden z mála kostelů, který se mi moc líbí..takže volba zatím padla na Jedovnice..ale v okolí mě nic neuchvátilo (cca do 15 km) - hledám pro 50 lidí, ideálně statek či penzion na samotě či s větší zahradou. jediné kloudné v okolí je samsara, ale ta už má příští rok v červnu plno :-/ mimochodem, nevdávaly jste se některá v Jedovnickém kostele?;-)
Odpovědět
ahoj králíčku, já jsem přímo z Jedovnic, takže ti rozumím:-) taky jsem měla problém najít na hostinu něco co by se mi opravdu líbilo. Ale naštěstí se zrovna otevřela Samsara, takže tam mám zamluvený termín. Jinak nevím na co si koukala, ale posílám teda pár odkazů: http://www.baldovec.cz/ - já tam teda nikdy nebyla, ale svatby si tam chválí. http://www.penzionkrtiny.cz/ - tady je to moc krásný, už jsme tam skoro měli zamluvený termín, jen to bohužel není moc velký http://www.olsovec.cz/ - pizzerie v kempu v Jedovnicích, je tam klid, u restaurace pěkná terasa, taky se tam dělají pěkný svatby http://www.sypkablansko.cz/ - tohle teda není moc na samotě, ale v okolí je park a restaurace je opravdu moc krásně spravená. O tom jsme taky přemýšleli, ale měli tam svatbu naši kamarádi, tak jsme se nechtěli "opičit".
Odpovědět
díky za tipy, zhlídnu..no přiznám se, že už fakt nevím, včera jsem nad tím strávila až do jedné do rána a okolo půl druhé už jsem začala jedovnice vzdávat.. tak třeba svitla naděje:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?