Tipy na svatební stodoly v Čechách

Hledáme nějakou pěknou stodolu na svatbu. Vůbec nám nezáleží na tom, v které části Čech, protože nechceme mít svatbu ani ve městě nevěsty, ani ve městě ženicha. Chceme prostě velkou událost, spojenou i s nějakým vícedenným výletem. (V naší rodině bylo v poslední době mnoho svateb a nechceme žádné místo, kde už někdo z našich příbuzných svatbu měl. A všichni (tedy alespoň většina) u nás velmi rádi cestují a objevují nová místa :) ) Takže bez ohledu na kraj - poradíte nějakou pěknou stodolu na svatbu, tak pro 40-50 hosty? Ideálně i s ubytováním, ale pokud tam ubytování nebude, tak se zařídíme jinak, není to podmínka. Zatím si jen chci udělat přehled :) Moc děkuji! P.S.: Foto ilustrační, pro lepší představu :)
Odpovědět
Můžu doporučit statek v Kačlehách. Krásná okolní příroda i samotné stavení. Majitelé jsou dobří známí, sice tam svatbu ještě nikdy nepořádali, ale myslím si že tohle místo má svoje kouzlo. Určitě je vše na domluvě. Koupili to nedávno a dávají to postupně do pucu. Na statku zároveň bydlí, pracují, provozují hospodu a taky jsou velmi vášnivými lukostřelci. Našla jsem jejich statek na e-chalupy.cz: http://www.e-chalupy.cz/jizni_cechy/u...
Odpovědět
@casmaria To vypadá báječně! Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Vo Fotoblogoch spravila @zoe_se_vdava úúúžasný album, v ktorom mapuje stodoly v rôznych kútoch Čiech: http://www.beremese.cz/blog/zoe_se_vd... - nájdeš tam zaradenie do kraja, aj obrázky priamo zo stodôl. Veľmi užitočný album! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ale pre mňa momentálnym favoritom zo všetkých českých stodôl, ktoré som videla, je Stodola Suška :)
Odpovědět
@janamartish jéééé moc děkuji, ten seznam stodol je opravdu skvělý! :-) ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?