Tipy na penziony s venkovní terasou - Středočeský kraj

Ahoj všem, ráda bych Vás poprosila o tipy na nějaké pěkné místo ve středočeském k. (klidně neprofláklé), kde lze udělat svatbu pro 45-50 lidí a mít tam jak hezké venkovní, tak i vnitřní zázemí. Klidně nějaký rodinný penzion, co není výhradně určen pro svatby ale má hezké zázemí atd. Už mě unavuje jednání s místy, kde nemají o svatby nouze, buď jsou termíny obsazené, nebo se setkáváme s arogancí, předražeností. Budu ráda za jakékoliv rozumné místo, co by mohlo mít ještě volno příští léto :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den jsme rodinný penzion kousek od Berouna ve středočeském kraji. Pokud by se Vám naše prostory líbily,neváhejte nás kontaktovat,na rok 2020 ještě volné termíny máme. Na e-mail můžete zaslat Vaše představy jídla a vše ostatní a rádi Vám uděláme rozpočet, u nás se neplatí žádný pronájem,ale pouze Vaše objednané jídlo a vypité nápoje :) Za Penzion Katka
Odpovědět
Profilova fotka
Před asi šesti lety jsme byli s rodinou ubytovaní v Českém ráji v Mladostově - Ubytování U Dědka - od té doby jsem tam nebyla, tak nevím, jaké to je tam teď, ale zkuste - bylo to krásné místo.
Odpovědět
@pensiondiana @rozkvetla_dilna Moc děkuji, podívám se
Odpovědět
Profilova fotka
@19753 dobrý den, pokud mohou být Neratovice, tak doporučuji restauraci Aroma, kde s Vámi rozhodně arogantně nikdo jednat nebude. Prostory krásné v bývalém mlýně se zahradou. Poté také restaurace Terasa s výhledem na řeku, druhé foto. Obě místa doporučuji jak jednáním, tak i s kvalitou jídla.
Odpovědět
@ppawlusha Moc děkuji za tipy, ráda se podívám :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?