Tipy na pekne misto v Ceskem Raji?

Prosim o tipy a zkusenosti s peknym mistem pro svatbu v Ceskem Raji nebo okoli.
Odpovědět
Profilova fotka
Zámek Humprecht s ubytováním a zázemím v penzionu Ort, zámek Sychrov ( pokud vám nevadí velký svatební provoz), hrad Kost, penzion Vyskeř a kostel tamtéž, zámek a zámecká zahrada v Mnichově Hradišti, nádherná vila obecního úřadu na Hrubé skále, hrad Valdštejn...v Českém Ráji je všude hezky. Sama jsem měla svatbu v Příhrazech na zahradě naší chalupy a ty nejhezčí svatební fotky mám z příhrazské aleje. Záleží na tom, co a kde se vám líbí.
Odpovědět
Taky doporučuji úřad v Hrubé skále, nádherná vila, a lepší ceny než na zámku. Jinak pro hostinu a ubytování hotel Štekl vedle zámku, opět cenově přijatelnější a vaří skvěle, krásné ubytování.
Odpovědět
Troskovice :-)
Odpovědět
Jake misto mate na mysli v Troskovicich?
Odpovědět
jinak dalsi zminovana mista take zvazuji - mate nekdo konkretne zkusenost s Humprechtem, Kosti, Valdstejnem nebo Hrubou Skalou? Dobre je urcite mit slunecnou i destivou variantu...
Odpovědět
Na Kosti pozor. Musíte počítat s nepříjemným pěším výstupem (až nahoru pustí tak maximálně ženicha s nevěstou). Pokud budou na svatbě i starší lidé a malé děti, tak bych byla opatrná. Je potřeba to promyslet. Jinak bych třeba ještě přidala Hrubý Rohozec (moc se mi líbí jeho zahrada a kdyby pršelo, jistí to kaple). ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám ...ale jen fotozkušenost. S Humprechtem...za mne luxus, krásný světlý interier i okolí, tak vlídné matrikářky a oddávajícího jsem dlouho nepotkala. Nic nebyl problém. Fotila jsem i na uřadě na Hrubé skále..tam naopak...ač je vila krásná, uvnitř temno a ponuro, prostě původní dřevěné interiery. Blesk tahám jen hodně nerada a tam opravdu nebylo zbytí.
Odpovědět
Pokud chcete mít i mokrou variantu, pak na Valdštejně a na Rozhoci je v kapli (na Rozhozci by to možná šlo i jinde, ale standard je kaple) - tak jen zvažte, jestli by vám to třeba nevadilo (mně třeba jo, proto to píšu). Jinak krásný areál má zámek Mnichovo Hradiště, uvnitř to není moc velké, nevím, kolik vás bude, ale exteriéry jsou krásné. Hodně záleží také na tom, jakou představu o svatbě máte - třeba na Valdštejn při venkovní variantě se veliká krajková róba podle mě moc nehodí...
Odpovědět
@trbolova a fotila jste i nekdy na Valdstejne?
Odpovědět
@misalka88 jake misto v Troskovicich?
Odpovědět
Profilova fotka
@our_wedding Svatbu zatím ne, ale znám to tak jak své boty, roky jsem měla 3 km odtama dům po tatínkovi :-)
Odpovědět
@trbolova mate pekne fotky :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@our_wedding Je to penzion, kolegyne z prace tam letos byla na svatbe. Nevim presne nazev, ale muzu zjistit :)
Odpovědět
@genelady kaple by mi nevadila, ale matne si vybavuju, ze nejsou prilis velke - nevite pro kolik lidi zhruba je tam misto - Valdstejn nebo Hruby Rohozec?A kde venku na Valdstejne???Take myslim tam neni moc mista...Jinak ale chci neco jednoducheho, velkou robu neplanuju, takze to by take nevadilo.
Odpovědět
@our_wedding Na Rohozci je to poměrně malé, to máte pravdu... přesně neodhadnu, ale pokud to mám vzít podle naší svatby, tak my měli 60 lidí a to by tam byli jako sardinky :) Na Valdštějně je to větší, sice to není velký, otevřený prostor, ale lidi můžou stát ještě na schodech, po kterých se přichází... Pro představu přikládám foto :-) Valdštejn je moc hezký, ale holt venkovní svatby jsou riziko, co se počasí týče... A taky je dost oblíbený, takže bych s rezervací termínu neváhala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máma se vdávala na Malé Skále v takovém romantickém minikostelíku. Oddávající i matrikářka vypadali v pohodě, poplatek za obřad mimo trvalé bydliště byl před 4 lety tři tisíce. Hudbu zajišťoval klávesista a zpěvačka, nebyli špatní a domnívám se, že byli zahnuti v ceně :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?