Tip na svatbu na zahradě, louce, stodole apod. Praha

Ahoj všem, začínáme plánovat svatbu na 26. květen pro 30 - 40 hostů a nevíme si přílš rady s místem. Nejvíce by se nám líbila svatba na zahradě, louce nebo někde v přírodě. Což je v Praze trochu oříšek... Ideální by byl sever Prahy, Praha 8, 9... Když bude pršet, počítáme s nějakým stanem, ale kdyby byl v místě nějaký přístřešek, jedině dobře. Hromadnou hostinu neplánujeme, tak stačí místo na gril, pár stolů a prostor pro tancování. Neměli byste prosím tip na takovou netradiční svatbu nebo spíš zahradní párty? :-) Všem moc děkuji za snahu! Veronika
Odpovědět
Podívejte se na Trojanův mlýn.
Odpovědět
Profilova fotka
@verjer Ahoj a musí to být Praha? Co třeba i směrem na Mělník? U nás v okolí je pár fajn míst. Mrknout můžeš i na eventino.cz. Loni jsem dělala třeba svatbu v hajence v Tuhani. A party stan jsme měli od partystany-mb :-) dá se být venku i vevnitř
Odpovědět
Musím uznat, že hájenka v Tuhani je pro venkovní svatbu perfektní místo. Je to hezká samota v lese.
Odpovědět
Profilova fotka
@partystany To máte pravdu, už se to ale dost rozkřiklo a jezdí sem i lidé ze širokého okolí, nejen na svatby, ale také na oslavy, narozeniny. Místo je to perfektní :)
Odpovědět
Děkuji za tipy, mkneme se na to. Pokud by měl někdo ještě jiný tip, sem s tím. Mockrát všem děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, pár krásných míst se najde i v severních čechách, ale pamatuji si, že kamarádka měla v plánu dělat svatbu v parku v Grébovce v Praze, což je také moc krásné místo. Ovšem pohořelo jí to z toho důvodu, že oddávající příslušné městské části byl již plně zabookovaný na termín, kdy měla domluvený pronájem parku. Pokud tedy plánujete svatbu v nějaké městské části Prahy, pak si prvně zjistěte, zda mají ještě volné termíny oddávající příslušné městské části. Až naleznete nějaké vhodné místo, můžeme vám poskytnout alespoň náš partystan s baldachýnem. Přeji šťastné hledání!
Odpovědět
@zinn Děkuji, stan je krásný, nakonec se bude možná hodit. :-) Oddávajícího máme zajištěného, je ale pravda, že termíny na lukrativních místech jsou na letošek dost přebrané.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?