Tip na pořádání svatební hostiny Blansko. Poradíte mi?

Profilova fotka
Ahojky holky, hledám nevěsty z okolí Blanska, které by mi poradily o dobrém místu na svatební hostinu. Předem děkuji Lucie ;-)
Odpovědět
1
2
89
Profilova fotka
Ahoj Luco,v červnu se budu vdávat a svatba bude v Blansku na zámku a hostina na Sýpce nahoře v salonku. S tou hostinou, to byl boj.Nejdříve jsem byla v Dělňáku.Restaurace je pěkná a salonek mě mile překvapil. Horší je, že se do něj chodí přes hospodu,sice bokem, takže kousek, ale přece, což mi docela vadí.Další věc, proč jsme ho nevzali, bylo to,že salonek a hospodu spojují jen otevřené schody, nad něma je prostor pro kuřáky.Takže to nebylo úplně oddělené tak, jak jsme si představovali.Pak jsme byly v nové restauraci u Lázní.Ta je fakt krásná.Ale svatbu tam ještě žádnou neměli,ale mluvili jsme s majitelem a nebyl by to žádný problém.Restaurace je nekuřácká, ale je tam velká pěkná předzahrádka,kam se chodí kouřit.Jediný co mě tady vadilo,bylo koupaliště kousek od ní a i kdyby nám hospodu celou zavřeli,tak by na nás koukalo celé koupaliště.Tady by byla svatba ideální v měsících, kdy koupaliště není otevřené.Ještě jsem slyšela, že dělají svatby na Zámečku u Adastu, ale tam jsem nebyla.Ta Sýpka je sice obyčejná, ale je to jedinej prostor uzavřenej tak, jak jsme si představovali.Tak doufám, že jsem ti aspoŇ trošku pomohla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ja mám stejný problém, taky hledáme místo na hostinu v Blansku a okolí. Budeme se brat v lete, svatba bude v Lysicich, vetsinu hostu mame z Boskovic, bude nas kolem 60 a chci, aby tam byla zahradka a dalo se jit ven, je to tezke, zatim jsme nic nenasli... Pekny je Lasakuv mlyn v Boskovicich, ale zatim nevime cenove, je tam i zahradka. mame tam zatim aspon zamluveny apartman na svatebni noc, je to krasa! sice drazsi,a el je to jednou za zivot! :-) tak snad nam nekdo jeste poradi nejake tipy na hostinu!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,tak jsem ráda, že je nás na blanensku víc.V Boskovicích to trošku znám, chodila jsem tam do školy.Taky jsme o té straně přemýšleli.Tam mě napadá Sudický dvůr. Jednou jsme tam byli a nebylo to špatný.Myslím si, že se tam dá rovnou i oddat, ale klidně jen hostina.Podle info co mám, počítají asi 1000 Kč na osobu,ale nevím co v tom je všechno zahrnuto.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Komver! my se byli taky podivat na Sudicky dvur, je to tam nadherny!!! ALe na nas termin(5.7.2008) maji uz bohuzel nejakou akci :-( Ale pak jsem taky slysela, ze je to tam tak velike, ze tam klidne byvaji i dve svatby naraz! Ale muzou to byt jen drby, nevim... A místo na naši hostinu taky stále nevím!
Odpovědět
Ahoj holky! My máme hostinu na Zámečku. Podle domluvy to vypadá skvěle... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Peťo, super, zas o jednu víc.Tak to vypadá, že na tom Zámečku to bude fakt dobrý.Ale není to tam malý?? Nás bude tak kolem 50 lidí. Janee,tak zkus co nejvíc zjistit o tom mlýně.Můj kolega tam byl na svatbě a říkal, že to bylo moc pěkný.Jinak si myslím, že v Boskovicích je spousta pěkných restaurací, kde se dá udělat hostina, ale s tou zahrádkou to bude horší. Ještě jeden typ, ale je to trošku z ruky. V Josefofském údolí u adamova je hospůdka U kameného kola ( nebo tak nějak,nevím ten název jistě ). Tam je to úžasný, pokud ovšem vyjde počasí a dá se být venku. Vevnitř už to není taková sláva.Ale vdávala se mi tam kamarádka a byla moc spokojená. Ještě jsem byla na svatbě v Rájci na Kopečku, ale to byla uzavřená celá restaurace kvůli svatbě.Ten salonek je totiž hrozně malej ( tak kolem 20 lidí ), ale je tam pěkná velká terasa. A holky nevíte, kde se dají všude v okolí Blanska půjčita šaty?? Vím jenom o Blansku a Horní Lhotě.Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! O Lasákově mlýně zjistím co se dá, pak to sem písnu. Uvnitř je to nádherné, ale mám obavu z těch cen. O tom Kamenném kole jsem slysela, ale my bychom se tam nevešli, kdyby bylo hnusně... Je to uvnitř jen tak pro 30 lidí max., nás bude 60, ach jo. Chtěla bych fakt něco se zahradou, ale je to těžké... Nevíte něktrá třeba něco o restauraci U Topolu v Senetářově???? Je to sice už zruky, ale na netu píšou, že tam mají velký sál pro 100 lidí, ale nikdy jsem tam nebyla.... A ještě jeden tip na hostinu, hotel Broušek ve Sloupě. Uvnitř je to moc hezký Co se týká šatů, tak jsem ještě nezačl shnánět, vím, že v Horní Lhotě jsou cenově velice dobří, nejdržší šaty tam stojí 4500kc, taky se tam půjdu kouknout. A pak je něco v Šebrově, ale to jsem jen viděla reklamu z auta, když jedu kolem do Brna...
Odpovědět
komver: Na Zámečku to malý není. Myslím, že je ten sál tak pro 100 lidí. 50 by bylo určitě v poho :-) Zahrádka je tam taky, ale asi by nebyla jen pro nás. Já to neřeším, předpokládám, že v dubnu ještě moc lidí na zahrádky chodit nebude... :-( O půjčovně šatů vím taky jen v Horní Lhotě a Šebrově. Holky, ale vždyť není problém sednout na vlak a dojet do Brna. Když půjdeš po Masaryčce nahoru, pozkáš nejmíň 6 půjčoven. Ty tři dole můžu vřele doporučit :-D
Odpovědět
Ahoj holky, tak jsem ráda, že je tady konečně diskuze z okolí Blanska ;-) Jinak hostina mě ještě napadá v Černé Hoře. Je tam restaurace U Korců a pak ještě Sladovna. Mě se líbí hotel Maximus Resort, ale je to v Brně (Kníničky), no uvidíme. Dívala jsem se na netu na ten Sudický dvůr a vypadá celkem dobře. Chtěla bych se tam mrknou. Znáte někoho kdo tam měl svatbu , nebo kdo by mohl dát nějaké reference? No a obřad, já bych si ho přála venku, ale nevím kde to dělají. Šaty si půjdu vybrat do Brna, minulej rok jsem chodila s kámoškou tak už to mám malinko v oku ;-) Dobrej salon a moc příjemná paní byla v Králově pol, nevím jak se jmenuje ta ulice, ale je to kousek od Semilasa.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak v Senetářově u Topolů jsem byla na svatbě švagrové a bylo to super, ale bylo to jen v hospodě, která byla uzavřená pro nás. Na proti hospodě je velkej sál, tam měla svatbu kamarádka, ale tam už mě to přijde zase zbytečně velký, tam je to tak pro plesy.Ale klidně by to šlo.Ve Sloupě znám hospodu Stará škola,vevnitř je to moc pěkný, ale na svatbě jsem tam nebyla. A v ČH na sladovně jsem taky byla na svatbě.Taky paráda.Díky za tipy na šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a ještě mrknite na net na Domino Svinošice. Sice taky trošku z ruky, ale nádherná restarace a super předzahrádka,myslím že by se klidně mohlo sedět venku při dobrém počasí.Dá se tam i přespat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, moc děkuju všem za informace!!!! O víkendu se jedeme se snoubencem :-) kouknout na ten Lasákův mlýn do Boskovic a taky do toho Senetářova, tak pak písnu, co jsem se dozvěděla! ;-) Už kdysi jsem koukala na ty Svinošice, ale vadily my tam ty plastový židle venku, jsem náročná :-) ALe třeba se to změnilo, restauračka vypadá krásně! A ještě můžu napsat, že při hledání restaurací jsme zabrousili až do Letovic, hotel Dermot, uvnitř moc hezký, je tam i zahrada, ale fakt hnusně vaří...
Odpovědět
Článek se načítá
AHoj holky, podle mého názoru je hotel Lasákův Mlýn nejhezčí hotel mezi Blanskem a Moravskou Třebovou. My jsme sice z Brna, obřad bude na Olomoucku (Bouzov), hostina bude v zámku ve velkých Opatovicích, a svat.noc v Boskovicích...tak od každého něco :-D Asi měsíc jsem sháněla hezký hotel (Jevíčko, Letovice, Mor.Třebová, Boskovice,...) a nic moc za ty ceny. Na přespání dobré, ale ne na svatební noc. A když srovnám ceny v L.Mlýně s jinýma 4* hotelama po republice, je to dobrá cena (cena za ubytování). My jsem tam byli se kouknout 1.ledna a na recepci jsem objevili naši spolužačku ze střední, takže nám ukázala pokoj a říkala, že apartmán je podobný pokoji "garni" akorát má navíc jeden pokoj, tak jsem vzali jen garni, který je moc hezký. Trošku mě mrzí, že nemají žádný pooj s rohovou vanou :(... Simik - ta prodejna u Semilasa je Ornela, mají tam docela heké šaty za rozumné ceny ;-) A výhoda je, že když si člověk u nich půjčí šaty s vlečkou (mají moc heké kolem 6000, 7000) tak má zadarmo k tomu jedny bez vlečky na převlečení zdarma.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Blanko, ja mam pocit, ze tam maji rohovou vanu. Ale v apartma Prezident, stoji uz teda neco malo pres 3tisice.... Ale urco to stoji za to!!!!!!!!! Mame to tam predbezne zamluvene taky, o vikendu se tam jedeme informovat, na kolik by nas vysla svat.hostina... Holky, nevite nektera treba neco o hotelu Brousek ve Sloupe na svat.hostinu????? My furt nevime, kde to budeme mit, desny! Taky jsme byli na hotelu Vranov, tez pekne, ale nevim o nem zadne reference....
Odpovědět
Ahoj holky! Včera jsem byla domlouvat kytky. V Helence ve městě. Je tam novej květinář a je úžasnej a ochotnej. Má cit a chuť. Všechno nám nachystá podle představ. Pravda, bude to celkem finančně né úplně levný... Ale krásný... :-) Můžu ho vřele doporučit.
Odpovědět
Janee - tak to by mě naštvali. Já se právě ptala, jestli je tam v nějakém pokoji rohová, a ona říkala, že všude je stejná, klasická. A ten obyč.pokoj stojí myslím 2650,-, takže to není skoro rozdíl...asi tam ještě zavolám. Nebo kdybyste ten apartmán viděli, dáš mi vědět, jak ta koupelna vypadala? Předem dík. Dnes jsem v Brně koupila šaty na převlečení a boty na ovřad, celkem za 650,- tak jsem šťastná jak blecha.
Odpovědět
Profilova fotka
Blani, my se byli na tom Lasakove mlýně dívat, ukazovali nám pokoj v jiné budově než je restaurace, je to menší budova pres reku a tam byla v koupelne rohova vana i sprchac. Je to apartmá Prezident, moc krasny! Můžu se te, prosim, zeptat, kde jsi sehnala saty na prevleceni??? A botky? Taky se chystam do Brna na nakupy, tak at mam tipy, dekuju!
Odpovědět
Janeee. Díky za zprávu. Teda to mě štvou, my byli v té samé budově , a říkala, že všude jsou normál.vany i v apartmá. Tak to asi možná přehodnotíme a změníme reervaci. A ty boty a šaty jsem koupila u ťamanů na Masarykově ul. kousek od hlaváku. Při cestě z hlaváku na Svoboďák nalevo jsou 2xťamani vedle sebe, tak ti dál od hlaváku. Měli na vše slevu 50%, ale nevím jak dlouho bude platit. Otevřeno mají po a pá do 17:30, a v sobotu dopoledne. A ty botky mají i jinde (třeba přímo v podchodu pod hl.n. a docela velký výběr kolem 300,- mají i v domě Meta přímo u zast. Pionýrská)
Odpovědět
Holky, boty se dají koupit přímo ve svatebním salonu. Stejně tak podprsenak bez ramínek a punčochy. Myslím, že zvolím tuto variantu - nákup pod jednou střechou... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! tak už máme rozhodnuto, hsotina bude nakonec v Boskovicích na Lasákově mlýně, je to tam fakt nádherný, budeme mít k dispozici restauraci, pak přesun na zimní zahradu a vinárnu, po celou dobu máme taky zahradu jen pro sebe, tak snad vyjde počasí, ať ji využijem! Dostaneme k tomu ubytování pro novomanžele zdarma, je to prezidentské apartmá, Blani, na wewewe.moraviahotel.com mají i fotku tohoto pokoje a je tam vážně ta rohová vana!!!! Tak ahojky, Janča
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! taky se pořád nemůžeme rozhodnout pro restauraci na hostinu.Svatba bude na zámku v Rájci. Nejraději bych to měla u Golema,ale tam nemají salonek.A hospoda je tak rozdělená,že by každý seděl jinde.Ještě jsme přemýšleli o Dělňáku,ale jak jsem si teď přečetla příspěvek Komver,tak se mi tam už moc nechce... Nevíte některá,jak teď vaří na Kopčku v Rájci? Už jsem tam dlouho nebyla.Ještě je to moc hezké u Hraběnky v Petrovicích,ale už je to trochu z ruky. Fakt nevím,kam. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, v Petrovicích je to vážně moc hezké, ale přijde mi to malý, ale samozřejmě záleží na tom, kolik tam budete mít lidi!!!! A u Golema vyborně vaří, ale místa tam taky není moc, je to složité. Jestli můžu doporučit, tak super je hotel Broušk ve Sloupě, my to tam chtěli původně mít taky, je tam sál na tanení a uvnitř taky dost místa! I venku se dá sednout! A dobře vaří! My jen chtěli zahradu (teda hlavně ja, skoromanžel by si mě vzal i na ulici :-) ), takže vyhrály Boskovice. Ještě se chci zeptat, nevíte, kde se shánějí tkaové ty potahy na židle??? Potřebovala bych jich tak 26-30 na hostinu, děsně se mi líbí, asi jsou tady na to i diskuse, ale nějak teď nestíhám to vše číst.. Děkuju!!!
Odpovědět
Profilova fotka
janeee:díky za doporučení. Ty potahy nabízí spousta internetových obchodů se svatebními doplňky.Stačí si to zadat do vyhledávače.A nebo se podívej tady na BRMS do bazaru. Určitě tam bude někdo, kdo je prodává.A vyjde Ti to určitě levněji,než úplně nové.
Odpovědět
Janeee - díky, my se na ten mlým už koukali a nakonec necháme ten dražší "obyč" pokoj. Postel stačí :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Blani, to jo, máš úplůnou pravdu, ten druhý pokoj je taky nádherny!!!!!!!! A určitě to bude stát za to :-)
Odpovědět
Já myslím, že nakonec bude jedno, kde budeme spát, všechno lepší než na nádraží! (tchánovci totiž bydlí v 2+1 přímo v nádražní budově v 2+1, o svat.noci tam budou oni, švagr s ženou a 2 děti a babička :)), to by byla romantika, ale možná by nám třeba otevřel nějaký odstavený vagon :-D ) A na jak dlouho to tam máte rezervovaný vy? My od pátku do pondělí do oběda, abychom se dali po svatbě trochu dohromady. A už se tešíme, že vyzkoušíme to jejich centrum s výřivkou, masáží,... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jee, to si to tam teda poradne uzijete! My tam chceme zustat na svatebni noc a jeste jednu dalsi, at si po tom vsem oddechneme. Holky, můžu se zeptat, jestli mi některá z vás doporučí nějakou kosmetičku, která hezky líčí? A ještě jsem se chtěla zeptat, nak olik tak vyjdou květiny - svatební kyti, pro maminky, svedkyni a tak? Vubec netusim, v jakych cenovych relacích se to pohybuje. Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jak jsou přípravy? Já byla na 1. zkoušce šatů v Boskovicích. No paní sice není moc příjemná, ale zato tam má spoustu věciček, co jsou potřeba na svatbu ( figurky na dorty, bižutérii, mašličky,....). Zrovna jsem si tam koupila kytky do vlasů.Šaty ještě nemám, i když jedny nevypadaly špatně, ale chci se podívat i jinde. Toto byl první pokus, abych vůbec věděla, jak které šaty vypadají. Janeee ke kosmetičce jdu příští pátek na zkoušku a pak dám vědět. Je to moje bývalá skoro sousedka. Salon má v Blansku.Nevím odkud jsi.A švagrová měla kosmetičku z Boskovic,jmenovala se Parmová.Ta byla taky moc šikovná.Svatební kytky jsem ještě neřešila, takže taky nemám představu.Ale chci jít do Černé Hory, prý je tam pán, co ti poradí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! Já se chystám na zkoušku šatů tento nebo příští týden.Přiletí mi kvůli tomu svědkyně z Anglie,tak to musíme stihnout :-p Nejdřív chci zkusit salon Ria v Blansku, pak možná Horní Lhotu a pak bych jela do Brna. Jsem zvědavá,jestli něco vyberu. Kytky jsem ještě taky neřešila, ale chtěla bych zajet taky do Černé Hory.Slyšela jsem,že tam dělají moc pěkné kytky. Nevíte náhodou, kde přesně to květinářství je? Kosmetičku taky nevím.Měla jsem jít příští týden na zkoušku, ale bohužel musím být v práci,tak to musím posunout. kosmetiček je teď tolik, že jeden neví,kam má zajít.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, o tom květinářství jsem slyšlela, pán je prý děsně šikovný, jmenuje se Němec, ale nevím, kde to tam je. Já si asi stejnak nechám udělat kytky tady v Helence, ještě ale nevím. Spinkalinko, ty už půjdeš teď na zkoušku líčení? Já si říkala, že půjdu tak měsíc před svatbou! Chci jít ještě do solárka, tak by to asi stejnak nemělo teď cenu.. Jinak jsem byla včera poprvé zkoušet šaty!!!! Jsem z toho nadšená, nejvíc se mi líbily u paní Damborské v Brně, ještě jsem oblítala asi 5 dalších salonů, ale většinou jsou mi ty šaty veliké, že by se muesely hrozně upravovat, a to teda nevím, jak bych se v tom zase cítila, takže příští týden vyrážím do Brna zase, v Horní Lhotě na mě mají jen jedny, tak ještě oblítám další salony, ale zatím teda vítězí Damborská. Šaty krásně bílé, rovnou mi k tomu dali korunku, závoj, šperk na krk, tak jsem byla fakt jak hotová nevěsta! Tak hodně štěstí se zkoušením šaticček a kdybyste věděli o nějaké kosmetičce, tak dejte vědět!!!!!!!!! Díky!
Odpovědět
1
2
89
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?