Tip na místo svatby Vizovice, Kroměříž, Buchlovice. Poradíte?

Ahoj, prosím o tipy na osvědčené restaurace nebo penziony, které pořádají svatební hostiny, jsou v okolí Vizovic, Buchlovic nebo Kroměříže, s provozním je rozumná domluva a cena je přiměřená. Plánujeme svatbu na začátek července příštího roku a ve hře jsou buď Vizovice, Buchlovice nebo Kroměříž. Díky moc za tipy :-) P.S.: Beru i informace o všech restauracích a penzionech, kterým je dobré se raději obloukem vyhnout :-)
Odpovědět
Ahoj, máme stejný problém. Nasli jsme předběžně Bezměrovský dvůr, ale po přečtení jednoho čerstvého a dosti rozhořčeného přízpěvku ohledně cen, jsem dost na vážkách. Ubytování je tam hezké, sál pro 100 lidí, ale nevím. Dál jsme našli Hotel U Velehradu, ten sice není tak luxusní, ale celý ho zavřou, čekáme, na kolik nám to nacení a jinak nic moc. Plánujeme svatbu asi pro 80 lidí, a i když je to až za rok, jsem krapet zoufala:(
Odpovědět
Ahoj, díky moc za tip. My bychom chtěli obřad nejlíp venku v zámeckém parku v Buchlovicích, v záloze jsou Vizovice a Kroměříž. Dostala jsem sice nějaké tipy od kamarádek, ale ty jsou v okolí Zlín. Já osobně bych nechtěla moc přejíždět, ale příteli by to nevadilo. Tak ještě uvidíme, jak se dohodneme:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj, uvažuju o prostorech na zámku Buchlovice. Ale zatím nemám žádné zjištěné info. Možná má některá čtenářka nějaké zkušenosti? díky
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@dunlin ahoj, jak jste nakonec dopadli, byla svatba ve Velehradě?
Odpovědět
Ahoj, svatba byla na Modré u Velehradu, obrad byl uzasny, restaurace byla fajn svoji zahradkou, prostorem i ubytovanim. Sice to uvnitr neni tak hezke, jak jsem si prala, ale kdyz jsme si to upravili podle sveho, vsak mi mrkni do alba, melo by to tam byt a jestli ne, nejake tam pridam:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?