Tajná svatba v přírodě (mlýn,zřícenina) - návrhy na místo Střední čechy

Profilova fotka
Milé dámy, chceme s partnerem malinkou a tajnou svatbu a hledáme nějaké vhodné místo ideálně ve středních čechách. Partner by si představovl nějaký starý mlýn, zříceninu, případně menší zámek, hrad. S ubytování v blízkosti v rodinné penzionu s možností zahradního posezení. Máte nějaká zkušenost, nápad? Děkuji
Odpovědět
Sestřenka měla svatbu teď v červenci na Okoři, menší obřadní síň, a hned u vchodové brány Krčma, vnitřní prostor na hostinu, venkovní na raut a zábavu. Pak je u Okoře i nějaký hotel, zkus mrknout na mapy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Stredni cechy jsou velke :-) zkus kouknout na http://www.turistik.cz/cz/lokality/st... Jinak je oblibeny Panensky Tynec pro male svatby nebo doporucim zriceninu hradu Jenštejn, kam jsme jeli na foceni (jukni do meho alba). Obrady tam delaji v male kapli. Svatbu jako takovou (obrad/hostinu/raut/ubytovani) jsme meli v hotelu Čertousy v hornich pocernicich.
Odpovědět
Záleží, kterou část Středních čech preferujete. Já znám spíš okresy Praha - východ a Nymburk. Co se zámků týká, je tam například Brandýs nad Labem, Benátky nad Jizerou, Lysá nad Labem (tam ale pokud vím oddávají jen v zahradě), Bon Repos nebo Loučeň (ty dva poslední jsou ale už dražší). Zřícenina je například mezi Starým Vestcem a Břístvím - kaple Povýšení svatého kříže, ale nevím, jak to tam teď vypadá...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky děkuju moc ;) vůbec jsem netušila odkud začít a přiznávám se dobrovolně že moje znalosti zamku a hradu jde mimo mě :( Zatim padl navrh Červená Lhota, tal pozjistím více a uvidíme. Ale za zřícenina by se mi asi líbila víc ;) no jen aby klaplo ze nas tam nekdo odda :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lith vymez si kterou oblast strednich cech preferujete a pak zacni s detailnim pruzkumem :-) najde se opravdu spousta krasnych mist, ale ne vsechna jsou dobre pristupna a ne vsichnu z matriky a uradu jsou ochotni prijet na netradicni misto.
Odpovědět
Jedna nevěsta tu taky nedávno dávala fotky zříceniny větrného mlýna u Příčov (viz obrázky Google). Je to tam moc krásné, můj drahý má v Sedlčanech babičku, tak tam občas chodíme na procházku...bohužel už ti neřeknu která nevěsta to byla, jen jsem si toho všimla na hlavní stránce a říkala si, že tam to přece znám :-)
Odpovědět
Tak už jsem ji našla, byla to nevěsta angelangel
Odpovědět
Profilova fotka
@barcik89 Děkuju moc za tip. Koukala jsem na fotky a fakt to vypadá nádherně. Ještě uvidím co na to řekne ten můj chlap, ale fakt to vypadá skvěle. Něco takového jsem myslela.
Odpovědět
@lith Mimochodem, koukám, že máme podobný vkus na šaty...tak si pak možná půjdu k Tobě pro rady, kam na ně. V albu mám jenom takové "piknikovější", ale poslední dobou se kloním právě k těm krátkým, ale svatebním :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketaaj Koukala jsem na ten Panenský Týnec a je to fakt krásné!
Odpovědět
Profilova fotka
Holky takových krásných míst!! Nejdřív jsem nevěděla kde by to šlo a teď je tu takových krásných míst že bych se chtěla vdávat všude :D
Odpovědět
Profilova fotka
@barcik89 No jako je to docela problém sehnat je :D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mlýny se dobře hledají tady: http://vodnimlyny.cz/mlyny/mapa ;-)
Odpovědět
@lith Já se zatím chystám podívat do studia Agnes, koukala jsem, že tam něco málo mají + mají můj druhý vybraný typ, delší s krajkovými rukávy...Asi to omrknu na Expu v listopadu a pak vyrazím s holkama na výpravu :-)
Odpovědět
Zřícenina hradu Vrškamýk na Příbramsku. Je to tam moc hezké, svatby tam dělají, ale nevím jak to tam chodí. Nevdávala jste se tam některá? Byla bych ráda za nějaké info nebo foto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohla bych Vám nabídnou příjemné prostředí našeho nového penzionu poblíž Slaného. Zde můžete využít obřadu v zahradě penzionu i večerního posezení s možností grilování. Přeji pěkný večer Pokorná
Odpovědět
Panenský Týnec....úžasná atmo....neváhala bych...jeďte se tam podívat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Damy tak po dnesnim vecernim sezeni jsme se zrejme shodli na Panenskem Tynci. Ja jsem uplne okouzlena a unesena. Urcite se tam pojedeme podivat. Vsem Vam moc dekuju za tipy a rady ;) jen doufam ze uz nenajdeme nic krasnejsiho protoze jinak jsem ztracena :)
Odpovědět
Ahoj všem! Chci se podělit o nádherný zážitek ze svatby na Vlašimsku - Malý Blaník. Je to romantická zřícenina kaple s dominantním, přes 30m vysokým smrkem uprostřed. Jméno Mnich, síla energie tohoto až mystického místa, navodila neskutečnou atmosféru, kterou jsme po obřadu cítili i v nedalekém Klokočkově Mlýně z 16.století. Mlýnské kolo, domácí atmosféra a kuchyně - prostě svatba plná zážitků, které završilo večerní grilování pana majitele a zábava až do rána. Mohu vřele doporučit. Už se těším na roční výročí, které tam budeme oslavovat v kruhu rodinném. Tak šťastnou ruku při výběru! Yvet
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj holky, prosím prosím je tu někdo kdo měl svatbu na hradě Okoři? Chtěli bychom jí tam s přítelem a zajímalo by mě jak tam dlouho obřad trvá, jak je to tam s hudbou a kolik si tam máme připravit písniček? Děkuji předem za všechny odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já doporučuji zříceninu hradu Zvířetice...pro mě nádherné místo, klidné, "zašité", prostě příroda a krása....je zde nově vybudovaný hotel s kompletním zázemím na hostinu i přespání a nikdo vás zde nebude rušit :) My zde budeme mít svatbu příští rok :) Posílám i odkaz na hotel: http://www.zviretice.com/
Odpovědět
alassea: Moc krásné :) Pro nás už bohužel moc daleko...Chceme něco v blízkosti Prahy :) Okoř je naše oblíbená jelikož jsme tam byli s přítelem na prvním společném výletě :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?