Tajná svatba na neobvyklém místě

Pěkné dopoledne. Chtěli bychom se s přítelem vzít než odjede na misi, teď na to nebudou peníze, tak sem si říkala že by to chtělo aspoň něco netradičního, než obyč. na radnici. Měla jste některá tajnou svatbu na neobvyklém místě? Strýc měli svatbu ve Štramberku na trúbě v 8 večer v kostýmech. Líbí se mi nápad. Ale vůbec mě nenapadá na jakém jiném místě.. A jak je to potom s klasickou "velkou" svatbou v kostele?
Odpovědět
my jsme nemohli sehnat oddávajícího na den, co jsme chtěli a koordinátorky mi nabídly, že se dá udělat svatba na úřadě (nebo někde, záleží, co by jste chtěli, klidně něco netradičního, jak píšete) a pak se dělá klasická svatba s rodinou nebo tak, ale bylo by to "jen jako", že jsou na to i agentury, co to dělají, že tam bude nějakej fakeovej oddávající a tak a ti hosti to ani nepoznají, že je to "jen jako". já jsem to teda odmítla, mě by vadilo, že je to taková jakoby "lež", ale dělají to třeba lidi, co si berou cizince, že se vezmou v cizině a pak třeba ještě v čr.
Odpovědět
@mija_91 chtěli bysme potom v kostele.. Ale děkuji, toto sem netušila.
Odpovědět
@vaculovav jo, teď jsem si vzpomněla, že by to neměl být problém v tom kostele... známí se brali na úřadě a pak i v kostele a problém to nebyl.
Odpovědět
Profilova fotka
Se svatbou v kostele do budoucna problém nevidím, ačkoliv se už nebude jednat o svatbu jako takovou, ale jakési církevní povýšení manželského svazku :-) (viz např. tady: https://www.vira.cz/texty/otazky-a-od...). Nejlepší by bylo zeptat se přímo kněze, ten vám řekne, co a jak. Jinak záleží, co se vám líbí, kde to máte rádi apod. Kdybych měla mít tajnou svatbu jen se svědky, tak je to v noci za svitu svíček někde na zřícenině hradu :-)
Odpovědět
@majulinkaaa Super, něco takového sem myslela.. Jak sem dlouho do ma tak mi mozek stávkuje a nic mě nenapadá kde. Říkala sem si že bysme to mohli spojit s dovolenou. Takže teoreticky kdekoliv,
Odpovědět
Profilova fotka
Nejmenší svatba, na které jsme se podíleli, byla právě tajná a konala se v brněnské knihovně MZK :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?