Svatební raut v restauraci Černý kohout v Praze 5

Profilova fotka
Prosím, máte někdo zkušenosti s touto restaurací ? Chtěli bychom raut a grilování, ale byla bych ráda za nějaké reference. ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Opravdu tam nikdo neměl hostinu ? :-(
Odpovědět
Dobry den, rad bych Vam sdelil, ze puvodni majitele romanticke restaurace Cerny Kohout se prestehovali pred 3 lety do Praha 1 Vojteska 9 tel. 251 681191. Take je muzete najit na cernykohout Mohu vrele doporucit jejich restauraci a jejich kulinarske umeni,po mych zkusenostech s rodinnymi oslavami a rauty nikdy nezklamali. Reference muzete najit i na jejich webovych strankach. V.S. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Chystáme svatbu na podzim právě v restauraci Černý Kohout v Klukovicích, protože se tu na jaře vdávala kamarádka a bylo to bezkonkurenčně super. Je tam krásné prostředí, moc hezká zahrada. Všechno bylo dokonale připravené, krásně prostřená tabule, moc dobré domácí jídlo a krásně nachystané mísy a naaranžované sladké. Personál nesmírně ochotný a příjemný a ve všem vyšli vstříc. Po téhle zkušenosti jsme se rozhodli mít hostinu jedině tam, tak se moc těšíme. Rozhodně doporučuji, je to fakt super, :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Měli jsme v této restauraci minulou sobotu svatbu a bylo to tam super. Jídlo fajn a obsluha opravdu moc příjemná, hrozně se snažili. Výzdoba byla taky nádherná. Posezení a grilovačku na zahradě jsme my i hosté ocenili. Odvoz hostů byl zajištěn, my jsme přespali v apartmá. Opravdu můžeme doporučit. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Připojuji se k chvále podniku Černý kohout v Klukovicích. 17.července se tam vdávala moje dcera. Pro svatbu je to prostředí jako stvořené-velký sál uvnitř,barový pult a venku příjemné patio napůl kryté a možnost večerního grilování.Co ale je nejdůležitější, to je velice milý a vstřícný personál-vše bylo výborné:jídlo,obsluha,ochota a trpělivost s hosty.Byla to svatba česko-italská a i tohoto problému se zhostili na jedničku. Nejen že se nezalekli, ale připravili prvotřídní raut na bázi italských jídel a chuťovek, takže se italové cítili jako doma a češi jako v Itáli.iOpravdu vřele doporučuji!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel já musím napsat negativní reakci. Prostředí je doopravdy krásné, ale komunikace je příšerná. Plánujeme svatbu na květen 2011 a poslali jsme nabídku i na restauraci Černý kohout. reakce byla okamžitá a pí Karetová tlačila na osobní schůzku. Po osobní schůzce, kde jsme řekli naše představy, ticho po pěšině. Chápali jsme, že musí řešit nějaké aktuální záležitosti, tak jsme jejich lhůtu, že nabídka bude do 14 dnů, protáhli na 5 týdnů. Po této době jsme se rozhodli zaurgovat a reakce jak od pí Karetové, tak pana provozního: Jo, to jste vy, co to mate až v květnu...Po telefonátu jsem si připadala, že nemám právo je urgovat. Tak jsem nakonec napsala e-mail, že bych ráda od nich kalkulaci dostala a odpověď žádná. Od naší návštěvy uběhly 2 měsíce bez jediné omluvy. Říkala jsem si, že je třeba hodně brzy a zbytečně urgujeme, ale když jsme četla, že nějaké holčiny mají svatbu později a místo zamluvené. A i tak, vždyť je to jejich kšeft a nemyslím si, že je nějak malý, tak by se podle toho měli chovat. Měla bych strach, že se budou obdobně chovat i 2 měsíce před svatbou nebo dokonce jen pár dní před ní!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, ráda bych se zeptala kolik jste zde zhruba měli hostů?? Plánuji hostinu pro 65 lidí.. Vejde se to ??
Odpovědět
veru_m: 65 lidí se tam podle mého vejde v pohodě. A to myslíš jako na sezení 65? Nebo na večerní raut? Jinak souhlasím s zana3 komunikace naprosto příšerná bez odezvy třeba měsíc a půl. Hrůza.
Odpovědět
Profilova fotka
@rouy Právě 65 lidí na hostinu, na raut tak 85. Tak asi zkusim pani chvili uhanet a uvidim :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jen pro oživení.. s paní jsem v kontaktu telefonicky. Nebyl problem nám na přání sestavit tabuli pro 65 lidi abysme videli jak se to tam vejde. Takže ochota podle mě perfektní. Nemáte někdo zkušenosti s tím jak vaří a jak tam probíhá svatba??
Odpovědět
Profilova fotka
@zana3 Bohužel mám teď zkušenost stejnou. Na osobním setkání neuvěřitelná ochota, ale emailová komunikace zamrzla :(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj holky, je tady nekdo, kdo v posledni dobe mel svatebni hostinu u Cerneho kohouta v Klukovocich? Se sl. Kalinovou jsme meli informativni schuzku, od te doby je komunikace bez problemu. Prizpevky tady mi vsak trochu nahaneji strach....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahojky, my jsme tam sice svatbu ještě neměli, ale budeme tam mít hostinu 23.6.2012 a všechno je zatím naprosto v pořádku, jak emailová komunikace tak osobní setkání, takže za mě super.
Odpovědět
Ahoj, chtela jsem se zeptat, zda tam mate i obrat i hostinu nebo jenom hostinu s mecheche... ? A nebyl by jste nekdo tak hodnej a nedal sem priblizny rozpocet? Diky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@terezka79 ahoj, budeme tam mít hostinu a pak raut.
Odpovědět
@terezka79 Ahoj, my tam budeme mit i obrad. Je tam terasa s krasnym vyhledem na Prokopske udoli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj všichni (všechny:o), ahoj monie21 - prosím, jak to provedete s tím obřadem přímo na místě? Taky jsem nad tím přemýšlela... Zařizovali jste si to sami nebo přes restauraci? My jsme tuhle restauraci našli až dnes, tak ještě nemám informací... Ale moc se nám tam líbí :o) Děkuju za odpověď!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Ahoj, chci se zeptat - kolik se vejde celkem hostů ke svatební tabuli? Potřebujeme umístit téměř 75 lidí ke svatební tabuli plus dalších cca 50 na raut. Nevíte někdo o něčem podobném - větší sál nejlépe propojený s venkovním posezením v hezkém prostředí - pokud možno poblíž Prahy 9. Vím, že máme asi přehnané nároky - existuje něco takového? Líbil se nám Yard Resort Předboj, ale není tam ubytování :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj všichni :), chtěla bych se podělit o zkušenosti s touto restaurací. Začátkem dubna jsem zde měla svatbu a byli jsme s mužem velice spokojeni. Prostředí je na svatbu jak dělané a jídlo je velice chutné. Vše bylo hezky naaranžované a personál nám vyšel rád ve všem vstříc. Četla jsem, že mnoho z vás mělo probém s komunikací. Od března restauraci vede jiný majitel a s komunikací jsme neměli žádný problém. Do tří dnů se nám ozvali :-) . Uvedu zde pár mých postřehů - Mají zde jeden aparmán pro novomanžele. Restaurace je rozdělena na dvě patra, a jelikož jsme měli 85 hostů, tak jsme měli spodní část se zahrádkou kde jsme měli i grilování. Výhodou je pro děti udělané dětské hřiště.
Odpovědět
SVATEBČANÉ POZOR na nefér jednání pana provozní Harajdy !!! - dva a půl měsíce před termínem naší svatby mi oznámil, že si domluvil další svatbu do spodního salonku přestože obsluha sama nás informovala, že pořádání dvou svateb v jeden den bylo nekomfortní pro svatebčany i personál. K mým výhradám se vyjádřil tak, že narozdíl od nás druhá svatba již zaplatila zálohu a velice příjemnou slečnu servírku ,která nám toto řekla, když nám ukazovala interiér již vyhodil.... - chápu, že peníze voní každému,ale osobně toto považuji za velice NEPROFESIONÁLNÍ JEDNÁNÍ VŮČI ZÁKAZNÍKOVI.TAKŽE SVATEBČANÉ POZOR!!!
Odpovědět
Profilova fotka
;-) ;-) ;-) Ahojky nevěsty!! Jsou krásná místa na svatební hostiny,rauty a oslavy vašeho dne,s klidem můžu tuto restauraci vřele doporučit!! 16.5. jsme tu slavili náš den a bylo to dokonalé!! Perzonál neměl jedinou chybu,všichni velice vstřícný,pohotový,vše podle našich představ...prostě super..Rozhodně jsme tu nebyli naposledy ;-) ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Dobrý den, měl by někdo aktuálnější zkušenost s touto restaurací? Starší recenze jsou buď úplně pozitivní nebo úplně negativní... tak kde je asi pravda?:)
Odpovědět
Profilova fotka
@ween zkušenost ne ale ceník mě dost odradil.
Odpovědět
můžete mně prosím poslat do zprávy orientační ceník? Děkuji, Lenka
Odpovědět
Profilova fotka
@ween no pravda bude asi někde za půlkou. Já mám spíše negativní. Místo, lokalita, dostupnost, to je super. Ale ostatní služby trochu bohužel pokulhávají :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Krásné prostředí v Prokopském údolí. Svatba byla cca pro 35 hostů v rustikálním stylu. Jednání s majiteli restaurace nám velice usnadnila koordinátorka, ale vše proběhlo v naprostém pořádku. Jako skutečně náročný strávník mne jídlo velice pozitivně překvapilo. Na svatbě nebyl nikdo kdo by si na cokoliv stěžoval a snědl se každý drobeček. Svíčková se rozplývala na jazyku a i obsluha byla velice příjemná a ochotná. Svatba nás vyšla o trochu dráž než jsme počítali, ale jídlo bylo perfektní. Zbyl snad jen ovocný salát a brambory které jsme již ráno měli připravené v krabičkách. Při rozpočtu si jen projděte započítané položky - účtují např. za výzdobu, ale po domluvě nám bylo umožněno si výzdobu udělat sami takže se nezapočítávala. Nebo půjčení projektoru (měli jsme naplánované vido na cca 5min) za 1300 - po domluvě jsme si sehnali projektor sami. Mají poměrně drahé domácí limonády - doporučuji během svatby ohlídat kolik jich nosí na stůl. Také ještě během svatby upozornit obsluhu aby na společný účet dávala jen to na čem jste domluvení (např. když máte domluvený bouget na pivo a víno a vše ostatní si musí svatebčané platit rovnou na souhrném účtu by se neměli objevovat kávy, Coly a panáky). Celkově jsme byli spokojení a svatbu si moc užili
Odpovědět
Profilova fotka
@lupsenda Ahoj, můžu se zeptat, na kolik tě to tak vyšlo pro těch 35 lidí? Já jim akorát poslala email.
Odpovědět
Profilova fotka
Milé nevěsty. Dovolte mi, abych vám nabídl služby naší hudební skupiny Bosáci z Příbrami. Hrajeme na svatbách (máme jich odehráno téměř 300), plesech, narozeninách apod. V repertoáru najdete jak lidovky, tak oldies hity i současné pop-rockové písničky. Pokud budete mít zájem, kontaktujte mě zde prostřednictvím SZ. Spoustu informací naleznete v mém profilu, doporučuji pak navštívit galerii svatebních párů, kdy u fotek jsou doplněny reference od našich klientů, kterým jsme hráli. :) Těším se na případnou spolupráci. :) Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@lendra Ahoj, nevím jestli máš na mysli jen restauraci nebo celou svatbu. Restaurace celkem vyšla na 56 000. Byla tam započítaná hostina pro 10 osob, raut pro 35 lidí a apartmán pro novomanžele. V případě zájmu mám tabulku v excelu kde je podrobný rozpočet celé svatby. V tabulce jsou již vložené vzorce takže stačí tam dopsat svoje hodnoty a tabulka spočítá hodnotu svatby sama. V případě zájmu ti jí mohu poslat na email.
Odpovědět
@lupsenda Ahoj,taky tam budeme mít hostinu.. Priznam se,ze me překvapila cena v poměru s počtem osob. Napíšeš mi prosím mail kolik vas stala ta hostina, kolik raut a budget na pití (co jste platili). My budeme mít na hostinu 26 osob a raut cca 50 a přiznám,ze jsem odhadovala podobnou cenu,co jste platili vy.. Docela mne děsí,ze jste platili tolik za par lidi. Moc děkuji, Andrea E-mail- dvorakova.andrea@post.cz
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?