Svatební "párty" - na pronajaté chatě se zahradou?

Mám bohužel dost komplikovanou představu o svatební "párty". Ráda bych, aby to bylo finančně co nejméně náročné, a zajímavým řešením by bylo pronajmout si vlastní chatu, kde by se dalo grilovat, tančit, mít kde sedět a spát, nejlépe s velkou zahradou a v blízkosti malebného místa v přírodě, kde by mohl proběhnout samotný obřad. Problém ale je, že bych potřebovala sehnat nějaké takové místo, kam by se dalo nacpat třeba 50 lidí - bohužel/bohudík máme spoustu přátel, které bychom rádi pozvali. Myslíte, že to je reálné? Nějaký tip, rada, doporučení? Budu vděčná za cokoliv? Moc moc děkuji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, napad je to myslim skvely , ale takhle velke chaty jsou jen na horach co ja vim :-) Mozna by slo pronajmout nejaky mensi penzion, Jen pro Vas?
Odpovědět
Dobrý den. Často se tento problém řeší pronájmem menší chaty , myslivny nebo sprotovního areálu, kde jsou toalety voda a el. . Svatební párty je pod svatebním stanem. Na několik svateb jsme dodávali svatební altán a svatební stany kde vše probíhalo pouze na zahradě . Můj názor je, že sebehonosnější místo nenahradí oslava, tak významné události, s přáteli. Ale to je pouze můj názor.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme si například na víkend pronajali táborovou základnu u Brněnské přehrady... Co zkusit nějaké chatové tábory, nebo chatové kempy. Většinou mívají k dispozici i nějakou společenskou místnost a kuchyňské zázemí. Pokud to bude mimo táborovou sezonu, tak by to nemusel být problém :-) Http://www.levneubytovani.net/, http://www.borovice.cz/turisticke-uby..., http://www.borovice.cz/turisticke-uby.... V některých místech jsou například i sokolské, nebo orelské ubytovací zařízení rovněž se zázemím...
Odpovědět
Ahoj, zkus si sehnat informace k myslivecké chatě v Drahoníně. Kamarádi tam měli svatbu - je tam posezení uvnitř + příjemně veliká zahrada pro párty. Na svatbě bylo cca 60 lidí a všichni se vešli bezproblémů. Na stejném místě byl jak obřad, tak hostina a večerní párty = žádné cestování z místa na místo. Je to na konci obce, tudíž nehrozí nějaké veliké rušení nočního klidu. Venku je taneční kamenný "parket", zastřešené místo pro gril, uvnitř je poté kuchyňka s vybavením a také sklep pro chlazení dobrot. Byl pronajmut veliký párty stan pro venkovní posezení. V objektu je možné přespat v horních pokojích. Vše bylo za příjemné ceny. Sama sháním podobné místo pro svatbu na Vysočině - po této chalupě bych hned šáhla, ale nevím jestli dělat veselku na stejném místě jako měli loni kamarádi - člověk má tendenci porovnávat :-) a tak ještě rozmýšlím :-). Kdybys dostala tip na jiné podobné místo, budu ráda za info. Denča
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v podobném duchu děláme obřady a oslavy u nás. Jen s tím rozdílem, že pro tolik lidí už nemusíte nic shánět (nádobí, stoly, židle atd.) to je v ceně a zajišťujeme to komplet i s jídlem a pitím. Svatba by přece jenom měla mít slavnostní společné jídlo s nazdobenou tabulí a potom neformální veselí. :-) třeba až do rána. Je to bez starostí s plným servisem a když se vše do důsledku spočítá, tak to vůbec nevyjde dráž a Vy se můžete v klidu věnovat oslavám a přátelům. S tím souvisí i naše koordinační služby, které na akce u nás neúčtujeme. Po mailu se to přesně popsat nedá, vždy preferujeme osobní setkání, prohlídku areálu a jeho možností. Každá svatba je individuální a takto k ní i přistupujeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,v jaké lokalitě by se měla svatba konat? Mohu nabídnout párty stany, inventář, atd.Kostolnik
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
U nás a v rodině spokojenost, už opakovaně s Chalupou u Svatého Jana v Jiřetíně pod Jedlovou, mají nově ještě jednu chalupu, kde jsem zatím nebyla , ale má být ještě víc uzpůsobená oslavám.Za rozumné peníze máte k dispozici chalupu, zahradu, kuchyň, pípu, lůžka,ozvučení atd. Svobodně se bavíte a to dělá hodně i hostům se to líbilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, mám takový menší/ větší dotaz? Nevíte náhodou někdo o něčem v Liberci a okolí? Plánujeme svatbu a nejlepší řešení by pro nás bylo mít svatbu někde na chatě, někde kde se dá grilovat, mít svoje občerstvení, být venku, posedět, poklábosit, pobavit se, tančit...a kdyby bylo nějaké ubytování (ale nemusí být), tak by to taky bylo fajn. Myslím si, že cca do 30ti lidí bychom se měli vejít, s tím, že všech 30 tam zřejmě spát nebude. A nějaký tip kdybychom nesehnali nějakou chajdu, tak aspoň nějakou restauraci kde udělají dobré posezení a personál bude taky v pohodě? Předem moc děkuji za rady :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?