Svatební oslava v penzionu Myškův Mlýn v Dolních Hbitech

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti se svatební oslavou v penzionu Myškův Mlýn?
Odpovědět
Já žádné zkušenosti nemá, ale když jsem tam posílal poptávku, tak mi ani neodpověděli :-( . Pak jsem jednou jel kolem a zastavil se tam, když mají na stránkách uvedenou otevírací dobu. Slečna nám udělala kafe a řekla, že se nevaří ( pouze pro akci ) - ačkoliv na stránkách uvádějí, že mají otevřeno celý den. A když vysvětlila, že důvod je ten, že tam moc lidí nechodí a kuchař tam nemůže kvůli pár jídlům být celý den, tak mě to dorazilo. Když to takhle vypadá při poptávání, neodvážil jsem se risknout jak to bude vypadat při realizaci. Možná jsem měl jenom blbej den, ale po této zkušenosti bych si tam svatbu neudělal. Hlavně když je v této lokalitě několik dalším zajímavých možností.
Odpovědět
děkuji za odpověď..je mi právě divný, že na webu mají uvedeno, že mají otevřeno celoročně, ale byli jsme tam dvakrát a měli vždycky zavřeno :( Tak nevím, s paní se mám setkat příští víkend a domluvit se na nějakých detailech, výzdoba atak. Také si řeknu o jeden vzorek svatebního menu a večerního rautu a navíc od nich budu chtít nějaký kontakt na reference, případně abych se mohla jít podívat na některou jinou svatbu, kterou tam budou dělat před námi, abych měla představu, jak to tam vypadá atak.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
pozdě, ale přece 8-) máme tu mít svatbu v září, jednání zatím naprosto bez problému, slečna je ochotná a příjemná... penzion je krásnej a narozdíl např. od Liškova mlýna je tu znát osobní přístup (např. není problém zbytek z rautu podat druhý den ke snídani - v Liškově mlýně prý nikdy nic nezbude (tzn. pošlou to dál na další raut)) a pokoje jsou taky o něčem úplně jinym... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Tak jen dodatečně, svatba proběhla a byla super. Co se týče Myškova Mlýna můžu jen doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
Myskuv mlyn vrele doporucuji. Hrali jsme tam s kapelou pred dvema tydny a vse bylo bez problemu. I novomanzele byli nad miru spokojeni. Pokud budete chtit, na nasich strankach je ve fotogalerii nekolik fotek z teto svatby. Staci kliknout a vyhledat si prislusnou akci..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Myškův Mlýn je naprosto super :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?