Svatební oslava v Hoffmanově dvoře - Praha východ

Milé nevěsty, zaujal mě Hoffmanův dvůr pro konání posvatebních oslav. Nemáte některá zkušenosti či bližší informace? Ceny za pronájem, podmínky, vybavení (které mají k dispozici, či jaké lze pronajmou - hlavně lednice, stoly, grily)? Za každou informaci děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahooj nedávno jsem jim psala ohledně pronájmu a napsali mi toto tak snad nějak pomohu. PRONÁJEM: Pronajímáme celé prostory, včetně základního vybavení: stoly a židle vnitřní využití - 120 míst; beersety venkovní využití 10 ks (cca 80 míst). Vše lze doplnit z vašich zdrojů (do sálu se vejde až 200 lidí dle uspořádání). Není zde klasické restaurační ani ubytovací zařízení. Vše co se týká cateringu - vybavení, spotřebiče, suroviny... zajišťuje catering/či jiná agentura, my těmito věcmi nedisponujeme. Cateringovou spol. si můžete zvolit jakoukoliv, nejsme smluvně s nikým vázáni. Výzdobu a zajištění rozmístění prostor je také na vás, resp. cateringu či agentury. Pronájem celého areálu je vždy pro jednu společnost. Pronájem je na jeden den, konkrétně od 08.00 hodin (po domluvě s cateringem lze upravit bez nároku na zvýšení ceny) ráno do 02.00 hodin v noci. Na cenu pronájmu nemá vliv množství lidí ani uspořádání/využití prostor či obřad atd. Prostor je výlučně vždy na jeden den pro jednu společnost. Cena již zahrnuje vodu, topení, elektřinu. Dále již nic neúčtujeme. Jednodenní pronájem je 25.000,- Kč + DPH Dvoudenní pronájem je 35.000,- Kč + DPH Pronájem do 02.00 hod. je včetně odjezdu cateringové společnosti, lze jej po dohodě prodloužit. Prodloužení pronájmu po 02.00 hod. v noci, účtujeme 500,- Kč + DPH za každou započatou hodinu. V ceně není pouze pronájem bazénu, cena je 5.000,- Kč + DPH, bazén je vyhřívaný na 30°C s mořskou vodou. Na pronájem je sepsána smlouva, cena pronájmu je splatná 10 dní před akcí fakturou nebo v hotovosti. Bohužel je to pro nás příliš drahé tak jsme museli odmítnout, ale přeji hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak jsem si to pročítal a počítal, je to vlastně výdaj jenom za prostor. To už by se Vám vyplatilo přijet k nám na statek do jižních Čech od pátku do neděle s noclehy, kompletním servisem včetně jídla - a bez starostí :-)
Odpovědět
@mickyla: To jsou informace, které jsem přesně hledala. Moc děkuji. Já to budu muset ještě propočítat, ale asi to bude taky příliš drahé. Škoda :/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
I když už je to staré vlákno, ráda bych přidala nové info k Hoffmanovu dvoru, v prostoru je již restaurace a je možné si zajistit veškerý catering přímo na místě, o to se sníží i pronájem areálu. Kamarádka tam měla svatbu a dopadlo to dobře, je tam hlavně úžasná zahrada na které se dá udělat obřad..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@pension_kraus a kam to je?'Prosim odkaz...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Update: Bazén je zelený, nepoužitelný. Se svatbou vám nikdo nepomůže, takže vše musí dělat nevěsta a rodina. Mytí stolů, uklízení bordelu, zakládání stolů (nechtějí do stodoly ani půjčit talíře atd. udělají to velmi neradi), na zahradě kde je obřad, se chodí venčit dva velcí psi, takže akce hledej h**no, aby ho neměla nevěsta na šatech. Místo je to krásné, i když je tam bordel. Přístup je šílený! Levné to není. Rozhodně NEdoporučuji!
Odpovědět
Miesto je krásne, ceny (na Prahu) veľmi príjemné. S majiteľkou vraj nie je úplne jednoduchá komunikácia, ale prinajhoršom si môžete vziať koordinatorku na výpomoc. Pre nás to bol favorit, bohužiaľ v našom termíne bolo už beznádejne plno. Pomer cena/výkon je podľa mňa super.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?