Svatební obřad ve Vrtbovské zahradě, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, mate nekdo zkusenost se svatbou ve Vrtbovske zaharade? Termin mame presne za 4 tydny a jeste jsme se tam nebyli ani podivat. Pres zimu tam meli zavreno a vzhledem k tome, ze zijeme v zahranici se do zahrady podivame asi 2 dny pred obradem.. :-( Pani z firmy Casus nam ukazala planek, ale jsem stejne nervozni, protoze bych chtela presne vedet kudy a kam jit. Vim, ze nam urcite ukazou co a jak, ale ja bych prece jen radsi vedela, co mam delat a kam jit. Take by me zajimalo, jak jste to resili s hudbou. My budeme mit smyccovy kvartet. Take jste ho meli? A jake to bylo.. Myslim, ze se to tam urcite hodi jen nevim jaka je tam akustika.. Trosku se bojim deste, je tu nekdo komu prselo? Jak jste to delali s focenim atd? Dekuji za vschny odpovedi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, vdávala se tam moje sestřenice. Bylo to moc pěkné, myslím, že se ti to bude líbit:-) Měli pod mrakem, ale nepršelo. Kvartet byl pod takovou stříškou, kam se dá asi i přemístit obřad, kdyby pršelo... Kvartet byl příjemnej - možná bych s nima probrala repertoár...aby zahráli písničky, co mám ráda... Fotky jsou tam odtud krásný, celý obřad byl pohodový:-) Zahrada pěkně upravená, cesta je z malých kamínků, je tam malé jezírko(to se líbilo nejvíc dětem:-))... asi bych i našla nějaký fotky tam odtud, kdybys měla zájem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@paladinka Jeee dekuju! My jsme fotky nasli a libily se mi moc. Jen se proste bojim toho deste, protoze vetsina ty zahrady je odkryta. Kupuju si pro jistotu paraplicko.. :) JInak s Kvartetem jsme se dohodli na repertoaru a snad se mi to bude libit. I kdyz hodne lidi rikalo, ze si z obraduy nepamatujou skoro nic.. Hlavne muziku a rec oddavajiciho.. :-D Myslim, ze se budu soustredit na to abych nezakopla, nebrecela a odpovedela ve spravnou dobu. :) Bojim se toho nastupu. Odkud jste vychazeli.. vim, ze nevesta a zenich jdou okolo a prichazeji po schodech. Jaky vstupem do zahrady se ale zacina? Je to vstup z Karmelitske ulice?Poslednoi co bych chtela je hledat vchod.. :) :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?