Svatební obřad v Praze (ne na úřadě), poraďte místo

Profilova fotka
Ahojky :) Ráda bych našla nějaké kouzelné místo v Praze pro obřad. Chtěla bych aby to bylo vevnitř, ale žádný úřad, spíš nějaký zámeček, statek, nebo tak :) O hostině už máme jasno, nechci mít vše na stejném místě, protože si chci užít tu parádu s troubením, ozdobenýma autama atd. :) Pokud ste se vdávaly nebo se budete vdávat v Praze, napište mi prosím pár tipů pro inspiraci, zatím nás zaujal pouze letenský zámeček, kde chtějí za obřad 10 000,-...to beru jako strop, ale říkám si, jestli by se nenašla nějaká příjemná alternativa :) Díky :))
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,kamarádka se vdávala na Grébovce. Sice venku,ale prý to jde i uvnitř. Pak zkus Chodovskou tvrz, Viniční altán~to je takové na půl venku a uvnitř.. :-), Trojský zámek...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Grébovka má ale termíny jen ve všední dny, taky hledám už pár měsíců, co misíly stačí a nic pořádně :( Pořád doufám, e najdu něco u vody v Praze (Port62 je krásnej, ale celá loď stojí na den minimálně 100 a i když je mi jasný, že celá svatba na tuhel cenu určitě vyjde, tak se bojim, že ta 100 je opravdu jen startovní částka..). nějaký další místa, co by vás napadly prosím dámy?
Odpovědět
Profilova fotka
Známá měla v Grébovce, mají moc krásné fotky. Kamarádka měla v Libeňském zámečku v obřadní síni - pěkné, já tam měla promoci. Chateau St. Havel je pěkný, ale obávám se, že cenově bude mimo. Kolegové měli Vila Bertramka, zámek Berchtold (ten je ale za Prahou) a Ledeburská zahrada
Odpovědět
Profilova fotka
koukala jsi na nuselskou radnici? Sice je to radnice, ale je nádherná! Letenský zámeček se mi osobně vůbec nelíbí. Máš tam obřad a asi tak dvacet metrů od tebe jsou stánky s pivem a limonádou a klasický dřevěný lavice a asi kvanta lidí. Bacha na to, abys pak nebyla zklamaná. Nebo si zkuste pronajmout třeba na dvě hodiny kostel. Jde to určitě v kostelu sv.Šimona a Judy a u Salvátora. My jsme v Praze vybírali mezi: Ledeburská zahrada, Villa Richter a Nebozízek.
Odpovědět
Dobrý den, můžu vám nabídnout krásné prostory zámeckého parku v Praze Dolní Počernice.
Odpovědět
Profilova fotka
@svornost Mohu se poprosit o stránky na zámecký park v počernicích? Nemohu totiž nikde najít kontakt ani informace. Děkuji
Odpovědět
Dobrý den , fotky najdete v našem profilu nebo na našich stránkách. S pozdravem Tomáš Král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
@kacaaa Pavilon Grébovka má vypsané svatební termíny i na soboty (dá se dohledat na jejich webu), otázka je, zda jsou volné. Další možností mimo tyto vypsané termíny je církevní sňatek (např. oddání unitáři). Grébovka je každopádně na focení skvělá :-) Co se svatby u vody týče, tak jeden kamarád měl svatbu na lodi na Vltavě - pronajali si celou loď (sňatek byl ovšem také církevní).
Odpovědět
Pélleova vila - krásné místo, neuvěřitelně nápomocné dámy, které se vším pomohou, do doplatku se vyplatí investovat a dle naší zkušenosti se odtud dá kamkoli dojet do restaurace - v našem případě Il primo piatto na Budějovické...ten den neměl jedinou chybu, nikde se to nezadrhlo a věřím, že je to právě díky těm vstřícným lidem ve vile a v restauraci...
Odpovědět
Profilova fotka
@hellenkaa Dobrý den, mohu doporučit obřad v přírodním parku Divoká Šárka nebo v nedaleké oboře Hvězda. Obřady pořádáme i na naší zahrádce v Dolce Villa Hotelu na Praze 6. Zahrádku máme krytou dřevěnou pergolou, takže se nemusíte bát nepřízně počasí. Obřady jsou u nás možné i v interiéru.
Odpovědět
@dolcevilla Dobrý den, neměli byste nějaký tip na konkrétní místo v Divoké Šárce, kde by bylo možné mít obřad? Představujeme si něco "útulného", takže ideálně ne jen volné prostranství, ale nějaké stromy... Jinak ve Vašem hotelu jsme se byli podívat a vypadá to tam moc hezky, uvažujeme o něm na svatební hostinu (zahrádka na obřad je pro nás bohužel malá). Děkuji za odpověď :)
Odpovědět
Profilova fotka
@m_smoula Dobrý den, v Šárce je opravdu mnoho krásných míst, které jsou dnes už hojně zalesněny. Asi 500 m za zdmi hotelu je pěkná louka a kousek dál pokud půjdete po stezce lesem, tak narazíte i na různé altánky. Viděla jsem také obřady na vyhlídce Dívčí skok. Pěkné jsou také obřady na zámku Jenerálka, kde se ale platí pronájem. Kolik by Vás na svatbě bylo? Měli jsme už na zahrádce obřady se 100 svatebčany.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
hotel selský dvur :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?