Svatební obřad v Poličce, Svitavách, Litomyšli a okolí

Ahoj nevěsty, prosím o radu či vaše zkušenosti. Nemáte nějaký pěkný tip na volbu místa pro svatební obřad v oblasti Poličky, Svitav, Litomyšl a přilehlé okolí. Jedná se nejvíce o zámky, hrady či jiná zajímavá místa. Jak to tak zjišťuji, obřad na zámku není nic levného (např. Nové hrady - a to byl můj favorit :-( ). Zaujal mě i zámek v Moravské Třebové - máte některá zkušenosti? Vdávala se nebo plánuje se některá z vás vdávat na radnici v Poličce - nemáte fotky, zkušenosti ...? Děkuji za vaše rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus Svojanov! Moje kamarádka se v Poličce vdávala, ale její zážitky zatím neznám:)
Odpovědět
Ahoj, měla jsem dlouho stejné dilema ohledně místa obřadu. Sama jsem byla na svatbách na zámcích v Nových Hradech a v Litomyšli. Pěkné, ale drahé, navíc my zámek nechtěli. Hodně jsme uvažovali o Svojanově, máme to tam rádi, dokonce jsme se tam byli i podívat a poptat, jak to chodí. Ale také to vyjde na pár tisíc. Navíc tam mělo v posledních pár měsících svatbu hodně mých kamarádek. Nakonec jsme se rozhodli pro svatbu v radniční kapli v Poličce. Je to v místě bydliště našeho i všech hostů, takže to bude nejjednodušší. Od letošního jara se tam začíná oddávat. Je to moc krásné, takové duchovní místo s úžasnou atmosférou. Jen to tam není velké, ideální pro menší komorní svatby, což my chceme-mít kolem sebe jen nejbližší. A je to zdarma, protože zastupitelé schválili, že to bude po klasické obřadní síni na radnici (která je mimochodem také hezká a radnice je vůbec považovaná za druhou nejhezčí u nás) druhé oficiální místo pro svatby.
Odpovědět
@kacenkavolfova my meli obrad na zamku v litomysli a hostinu v hotelu zlata hvezda na namesti, manzel je z policky.. take jsme byli na svatbe v moravske trebove, moc pekne.
Odpovědět
Profilova fotka
My budem mit obrad v Sy,park u uradu je krasnyHostinu pak v Radimeri na Kurimi.Okoli techto mest jsou krasne,zalezi kdy taky budete mit svatbu..Klasterky v Litomysli jsou uz ohrane a Nove Hrady tez.Klido bych zkusila ten Svojanov,Kousek v Hamrech je krasny hotel s vyhledem na hrad
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli obřad v Mor.Třebové na radnici. Jsou to nádherné prostory. Hudba je na živo - varhany + zpěv. A musím říct, že slečna zpívá naprosto úžasně. Při každém shlédnutí videa mi běhá mráz po zádech . Mrkni do alba na fotky. I přístup lidí z radnice byl úžasnej. :-) Podle mého jsou prostory radnice v MT hezčí než prostory zámku v MT. Taky je tam problém, že na zámku jsou často nějaké akce, takže tam jsou v podstatě pořád od jara do podzimu podium a lavečky .... což může kazit fotky. Ti co měli svatbu před námi, měli původně naplánovaný zámek, ale na poslední chvíli to měnili, protože se tam chystala nějaká akce a od rána byly zkoušky kapel. Takže by toho z obřadu moc neměli.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@ladus88 Také plánujeme obřad ve Sy v parku. :-) Jaké to tam bylo? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lou1 Obrad jsme meli normal v obradni sini,jen foceni v parku:-)Myslim ze fotky budou krasne,podle prvni vlastovky:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@paja_pos Někde jsem slyšela, že je ta kaple na radnici v POličce zpoplatněna částkou 4tis? :-| Také hledáme místo pro malou,komorní svatbu a já bydlím kousek od Poličky a přijde mi to jako zajímavá možnost, ale nezdá se mi ta částka... Nevíte někdo něco bližšího? děkuju PS: Jak jste byli spokojení s oddávajícím? ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@pazdelu ano obřad je tam zpoplatněn, ta suma se mi zdá poněkud přemrštěná, 4 tis. to je jak někde na zámku
Odpovědět
Profilova fotka
Vdávala jsem se v Poličce na radnici. Nic honosného, prostě klasický civilní obřad. Focení pak v parku a u hradeb... Jsem spokojená
Odpovědět
@paja_pos Ahoooj Paji :)) jé Poličku mám také v hledáčku, ale nenapadá mě místečko v Poličce na hostinu...někde kde dobře vaří, kde se dobře daří a je tam zahrádka a ubytováníčko na jednom místě...nevím a stále hledám, nemáš nápad??? díky zuzka ;))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 letech
Profilova fotka
@ladus88 kde že jste měli hostinu v Radiměři?
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?