Svatební obřad v okolí Uherského Hradiště. Máte tip?

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaký tip na svatební obřad v okolí UH? Mám rezervovaný zámek v Buchlovicích, ale myslím si, že obřad je tam docela drahý (paní na matrice mi řekla "minimálně 5000,-" :-( Kostel u nás nepřipadá v úvahu, tak hledáme nějakou jinou variantu :-) Svatba je začátkem září, tak by mělo být relativně hezké počasí..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme obřad na Modré. Nad archeoskanzenem je tam malý kostelík. Není vysvěcený, proto je to civilní obřad a je to tam moc hezké...
Odpovědět
Super, díky za tip :-) Můžes mi poslat nějaký odkaz na ten kostlík?
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.archeoskanzen.cz/kostel.html - to je ten kostelík. Je malinký, ale moc útulný. Pokud se ti líbí kožešinky na lavicích a taková středověká atmosféra, je to přesně to pravé. Sestra tam měla svatbu a vypadalo to moc hezky. Dali si jen velké svíce do oken a květiny a bylo to fajn...jinak co se týče svateb tam, tak to případně řeš přes úřad Velehrad- matriku. Ti to zařizují.
Odpovědět
Díky moc, hned to pošlu ženichovi, co na to říká :-) Zámek v Buchlovicích je moc hezký, ale ta cena se mi zdá dost vysoká..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,tady je odkaz na poplatky za svatbu v Buchlovicích dole v Salla Terreně....http://www.buchlovice.cz/buchlovice/urad/Uindex.php?urad=matrika&agenda=svatba, pokud jste oba mimo matriční obvod, tak je poplatek 3 tis.....vyšší cena je např. pokud někdo chce obřad přímo na zámku v hudebním salonku, tam už je to asi pálka. Doufám, že zrovna tento rok se nebude nic ze zaběhnutého zvyku měnit. Tak hodně štěstí přeji!:-)
Odpovědět
Ahoj, za Hudební salónek v Buchlovicích to bylo minulý rok 8 tis. a teď mi paní na matrice říkala, že se budou zvyšovat poplatky, tak ať se na to připravím :( za salónek Salla Terrena, by to mělo být o poznání méně. A co se týče kostelíka na Modré, tak bych ho řešila podle toho kolik budete mít lidí, známá to neodhadli a lidi se jim tam téměř nevešli, je třeba se na to zajít podívat :)
Odpovědět
Holky díky za info :-) My jedeme v březnu přímo do Buchlovic na matriku domluvit se na podrobnostech, tak uvidíme, kolik nám řeknou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
O zámku v Buchlovicích jsem jednu chvíli uvažovala taky, ale viděla u některé nevěsty fotky a nelíbí se mi tam :( Byla jsem proti svatbe na radnici, ale pak jsem viděla tu v Uherském Hradišti a jsem nadšená :) Takže jsem si ujasnila to, že nikdy neříkej nikdy :D
Odpovědět
ahoj holky, máte radu ohledně místa pro obřad v okolí UH? začínám zoufat - v Buchlovicích mi nevyjdou vstříct s časem, chceme se brát až později odpoledne, radnice v UH nejde kvůli slavnostem vína, které jsou ten týden co se chceme brát a kostelík na Modře u ženicha neprošel :(...
Odpovědět
Profilova fotka
@llella Restaurace na Panském dvoře prý zajišťuje taky obřady a je to tam moc hezké :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
prosim nemate nekdo zkusenosti se svatbou na Panskem dvore? Dekuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, sice odpověď již není aktuální, ale píšu pro ty, které by chtěly mít svatbu na Panském dvoře v Kunovicích. Na Panském dvoře je možnost obřadu buď v klenbovém sále nebo na nádvoří Panského dvora foto v odkazu http://www.mesto-kunovice.cz/podnikan.... Co se týče hostiny, tu vám ve velkém sále zajistí buď restaurace Panský dvůr http://www.restauracepanskydvur.cz/sv.... Jídlo mají skvělé a jsou velmi vstřícní. Nebo si můžete sál Panského dvora jen pronajmout a catering si domluvit podle sebe. Svatbu na Panském dvoře velmi doporučuji. Zajišťovala jsem tam svatbu a možná zde jednou svatbu mít budu.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Prosím, poradíte mi někdo nějaký sál v okolí Střílek a Velehradu? Už jsem fakt zoufalá :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj holky, nemáte tip na obřad v okolí UH nejlépe v přírodě? Děkuji :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste mou interaktivní mapu svatebních míst v ČR. Mapa je neustále aktualizovaná, připadně se mě zeptejte na osobní zkušenosti. Případný lajk mého profilu zde velmi potěší :) Honza
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?