Svatební obřad na zámku ve Staré Vsi nad Ondřejnicí

Zdravím všechny nevěsty, a obracím se na ty, které se vdávaly či byly někomu na svatbě na zámku ve Staré vsi n/O. Já se tam vdávám v srpnu a moc by mě zajímalo, jak jste byly spokojené s obřadem a organizací obřadu..
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem tam vloni kamarádům na svatbě a bylo to tam moc pěkné. Jak samotný obřad a proslov oddávající, tak i prostředí okolo. Fakt moc hezké :-)
Odpovědět
Já se tam vdávám v květnu, tak pak můžu povyprávět :) Ale zatím je vše dobré, domluvy jsou v pohodě a bez problémů. Slyšela jsem jenom chvály na oddávajícího, tak se moc těším.
Odpovědět
Paráda...mohla bych tě teda tady po tvé svatbě zkontaktovat a že bych se malinko poptala jaké to bylo? :-) , já se totiž trochu obávám toho obřadu, máme nakonec více lidí než jsme původně očekávali (60), a prý je ta obřadní síň dost malá, takže se bojím, že tam budem namačkaní a že nebudeme mít s budoucím manželem dost prostoru kolem sebe. :-| ....a mimochodem barvu svatby máme taky do fialova :-D ..
Odpovědět
@luad fialová je nejlepší :) Jasně, všechno povyprávím. My máme obřad venku, uvnitř pouze, jestli bude pršet. Taky budeme mít hodně lidí a bála jsem se abychom se tam vlezli. Ale byla jsem se tam kouknout a zas tak malé to není. Dobrých lidí se tam vleze dost. Sice na stojáka, ale těch 60 se tam vleze v pohodě. Teda já v to pevně doufám ;-)
Odpovědět
Děvčata kolik chtějí za obřad ve Staré Vsi na Zámečku?? Mám naplánováno na svatbu plus minus 60lidí a mám strach, abychom se to obřadní síně vlezli:( a popř. jaká je možnost venku???
Odpovědět
Tak paní na matrice po nás chtěla 3600,- :-)...
Odpovědět
@ ilcca...a taky bych se chtěla zeptat, jaké jsou možnosti toho venkovního obřadu? budete si muset připlaťit, pokud vám to tedy výjde s počasím a bude to venku? kde se to tam dělává? u té studny? a chystají to nějak speciálně pro venkovní obřady?..... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dotaz, nemáte někdo fotky z obřadu přímo z obřadní síně? Nemohu je nikde najít :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?