Svatební obřad na zámku v Litomyšli. Máte informace?

Ahoj, kdybyste cokoli věděli o tom, jak probíhá obřad v Litomyšli na zámku, tak neváhejte a pište!!!!! Samozřejmě i o svatbách ve Svitavách a okolí nás ledacos zajímá :-)
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
Ahoj! Já teda nevím o svatbě v Litomyšli na zámku nic, ale jsem ze Svitav:) Nemáš nějaký tip na fotografa nebo DJ? Ty už máš asi všechno zařízené, že?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,máte stejný termín jako my. Máme svatbu v UO v Hernychově vile. Mám strach aby bylo pěkné počasí. Přítel má zrovna i narozky, tak to snad všechno dopadne dobře. :-)
Odpovědět
skus sem http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
Ahoooj, no fotografa máme z Litomyšle, ale teď si teda za boha nevzpomenu, jak že se jmenuje :-) a kapelu máme ABC ze Svitav, ale to zařizovali naši. No já doufám, že nebudou hromy a blesky :-D jinak snad to počasí výjde, jenom jsem slyšela od pár holek co dají na pověry, že to vychází na pěknou zimu, ale snad se pletou!!!! Ale stejně tak i tak, to bude nejhezčí den, i kdyby padaly trakaře, že jo?!!!
Odpovědět
Ten odkaz je dost dobrej!! Díííííííííííík ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doufám, že nemáte Samka, nám dělal fotky ze školy, pak z maturáku, tak video a hrůza a děs. Na svatbu bych ho nechtěla.
Odpovědět
No to nevím, jestli ten pán nedělá pod Samkem, ale vím, že byl z Osíku, nebo od kud, myslím, že jo. Ukazoval foto co kdy jaký svatby nafotil a vypadalo to dobře... tak uvidíme. To všichni poznáte, jestli tu pak budou nebo si je raději sem ani neopovážím dát :-D
Odpovědět
Takhle, říkal, že dělá pod nějakou firmou v Litomyšli. Ale my byli u něj doma.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky! Nemate nejaky typ na kosmeticku, kadernici ve Svitavach? A co takhle dortiky? Slysela jsem dobre reference na Modrou cukrarnu v Litomysli, nemate zkusenost? Predem diky! Mejte se krasne!
Odpovědět
Ahoooj, no kosmetička, je na náměstí jak je Zelená lékárna, tak na tý straně. Je tam cedule ,,těhulka" (jako oblečení pro těhotný) a tam v prvním patře dělá paní kosmetiku. Slyšela jsme od kamarádky, že prý je výborná. (ale sama nevím) a kadeřnice buď na náměstí M-salon paní Mařákové, tak tě hezky načešou, byla jsem tam, když jsem měla maturitní ples a bylo to moc hezký, nebo jsem slyšela, že prý v lánech nějaká paní Davidová pěkně dělá vlasy, ale taky nemám zkušenost. Je to ulice Hybešova. No a dortíky, ty ti neporadím, protože partnerova maminka je cukrářka, tak to máme zajištěný. Moc jsem neporadila, viď. :-) taky teďka sháním, kde co je, a žááádná sláva. Tak přeji hodně štěstí, ať najdeš vhodnou kosmetičku a kadeřnici. ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čau Svitavačky - přidávám se :)) Mohu doporučit kadeřnici Renatu Dedeciusovou ( v uličce u Pracáku) . Viděla jsem fotky svatebních účesů, které dělala a je moc šikovná - já k ní občas jdu na stříhání a je to šikovná mladá holka a ceny byly příznivé...Co se týče kosmetičky, tak to zvládne moje ruka - já se znám nejlépe a vím co a jak... Já se chci zeptat na hostinu - máte něco ve Svitavách? Nebo nějaké zkušenosti od známých? Pro cca 40lidí??? díky
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Diky za typy holky! Kazda rada dobra :-) Jednu kadernici ve Svitavach znam, objednala jsem se k ni na zkousku ucesu na ples, tak uvidime, kdyz bych nebyla spokojena, tak vyzkousim vase rady :-) Nejlepsi je stejne asi, kdyz je kadernice i kosmeticka v jedne osobe nebo aspon pracujou na stejnym miste. Crawler: my budeme mit hostinu na Kozlovskym kopci, na Svitavsku asi moc neporadim, co treba Schindleruv haj? tam to bude ale asi drahy, co?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
candynka: no Šindlerák je sice náádhernej, ale musela bych rozpočet zvýšit o polovinu - je to fakt pálka...I U Jelena to je dost drahý...Zatím vyhlížím něco v Koclířově u Svitav, ale zatím se to nějak nerýsuje, ale tak něco vymyslíme...ale fakt to není na Svitavsku moc ideální s těma možnostma hostiny...:(
Odpovědět
Profilova fotka
crawler: a co Vysoky pole u Detrichova?
Odpovědět
Profilova fotka
candynka: taky už mě to napadlo, ale vůbec nevím, jak to tam vypadá-byla jsem tam, tak před 10 lety a nevím, jak je to udržovaný, nevíš?
Odpovědět
Ahoj holky, my budeme mít hostinu na Vysokým poli a taky tam budeme mít ubytovaný hosty. Je to tam fakt moc hezký a navíc velmi levný!!! Tam to fakt mohu doporučit. Kdyžtak mrkněte na moje album z příprav, tam mám foto jak tý hospody vevnitř tak i areálu. Ubytování na jednu osobu na noc tam stojí 200kč, což je velmi dobrá cena. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ema: Tak o tom asi začnu přemýšlet...a jak bude vypadat hostina? Může se tam dovézt vlastní alko i nealko? Většinu příbuzenstva mám v Koclířově, což je přes kopec...Na kolik vás to tam vyjde-myslím celá hostina? vypadá to fakt dobře - já už tam byla před lety a zdá se, že se o to dobře starají...:) prosím přidej info, díky moc:))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
pkrivka: A proč bys nešla do V.pole? máš nějakou špatnou zkušenost? jestli ano, tak sem s ní...díky:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
no já nevím, ale mě se to Vysoký pole zdá docela dobrý. Navíc se nemusíme starat o krajky na stůl a tak to vše tam paní zařídí, vše bude nazdobeno a připraveno a naši za to daj cca 37 000kč bez alkoholu, to budou platit ženichovi rodiče. Navíc je tam spousta prostoru na tancování a je tam mnoho možností kde si můžou hrát děti. Je to v přírodě.
Odpovědět
Profilova fotka
Takže své pití si donést nemůžete? a 37 000 je teda za hostinu? Kolik osob? Pokud to tedy není tajné, ale já mám největší zálusk na fatimskou restauraci v Koclířově, tak ať mám s čím srovnávat...díky:)
Odpovědět
bude nás 60 a alkohol si asi donýst můžeš ale to nevím přesně. To se musíš domluvit tam. Jsou tam mooooc ochotní!!!!
Odpovědět
no a je to vlastně za hostinu. Ale máš tam vše připraveno. Nemusíš se o nic zajímat.
Odpovědět
Profilova fotka
Zní to dobře - svatbu máš v dubnu? Budeš průběžně informovat a potom dáš vědět, jak jsi byla spokojená? Zajímá mě to, protože pokud neseženu něco blíž, tak bych do toho taky šla...já mám svatbu 11.7., ale to už by bylo asi pozdě, kdybych čekala až na to, jaké budeš mít zkušenosti...to už by měli asi obsazeno...tak nevím...
Odpovědět
No to víš že dám vědět. Nevím, jak to tam mají nabitý nebo nemaj. Tak si tam zavolej, tím nic nezkazíš. Kde máte obřad? A co už máte zařízenýho?? Povídej jsem zvědavá jak opice :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad budeme mít ve svitavském kostele (na náměstí) - jsem ze Svitav a věřící, ale přítel je až ze Slatiňan u Pardubic a tak musíme ubytovat jeho příbuzenstvo - v tom se mi Vysoké pole líbí - každé rodince chatka a je po starostech...:) Máme už objednané šaty a prstýnky, svatební oznámení, pozvánky ke stolu a vývazky si budeme dělat sami a zbytek teprve musíme zařídit - o většině už mám alespoň hrubé představy a teď už bude jen záležet, jak to klapne...a co Ty? už máš všechno zařízené?
Odpovědět
No já jsem taky ze Svitav, ale partner je z Frenštátu pod Radhoštěm, takže taky budeme ubytovávat hosty, tak proto to máme tam. Nejprve jsme se dívali na Šindlerák, ale to je šííííleně drahý!!! No my už máme prstýnky doma, šaty už mám zamluvený, oznámení to máme od včerejška, vývazky jsou domluvený. Co se týče výzdoby na stoly, to udělají na Vysokým poli a dorty upeče Jardova maminka napůl se známou našich. My jenom fotografovi budeme volat týden před, že to platí ten termín a začátkem března jet na zámek domluvit hudbu při obřadu, jinak asi máme všechno už (snad) to se pozná ;-) No my obřad máme v Zámecký kapli v Litomyšli - taková romantika... A neznáme se? Ale tak to bys mě asi poznala z foto, viď. Kolik ti je? Teda jestli to není tajná věc ;-)
Odpovědět
No a teď koukám, že já bych tě asi taky poznala z foto ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ema: Podle foto tě neznám:) a je mi 21 - budu mladá nevěsta, ale s přítelem se nám nechce čekat - nemáme si co rozmýšlet ;D... A můžu se zeptat? psala jsi, že vás bude 60 lidí a dáte na Vys.poli 37000kč...Co v tom všechno máte započítáno? I ubytování, snídani ráno? Hostinu - kolik jídel? nebo raut?... Neustále o tom přemýšlím, páč se snažím najít co nejekonomičtější řešení a zároveň, aby to bylo pěkné a prostorné místo, což by snad pole splňovalo... A napadlo mě - mají ty chytky vytápění, abyste tam neskosli v dubnu?...
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?