Svatební obřad - místo

Profilova fotka
Zdravím :) Chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s místem na svatbu: Areál Botanika - Unhošť Pavilon Grébovka - Praha 2 Plus jestli nemáte nějaké tipy na místo. :) Praha a okolí. Klidně i kousek za Prahou, docela koukáme i na cenu, takže klidně dál, když se to cenově vyplatí :) Děkuji moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kkatee co takhle hotel Čertousy v Hornich Počernicich? Byli jsme spokojeni :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad na Chvalským zámku v Horních Počernicích a hostinu hned vedle na Chvalské Tvrzi, mají to tam moc pěkný a slyšela jsem na to jen samé chvály. Sama jsem zvědavá jak to tam proběhne ale zatím co jsme tam parkrát byli se na to podívat tak to mají fakt moc pěkný.
Odpovědět
Profilova fotka
Na Čertousy jsem už taky psala e-mail :) Ohledně ceny a podobně, tak uvidím :) Kdyby jste se chtěla podělit o nějaké další info a zajímavosti, budu ráda :) klidně i tu cenu - třeba do zpráv :) A Chvalský zámek vypadá také pěkně :) Jestli bych také mohla poprosit více info, plus cenu, do zpráv? :))) Děkuji moc za ohlasy :))))
Odpovědět
Profilova fotka
@kkatee info jsem ti poslala zpravou :-)
Odpovědět
My meli vse na tenis. kurtech na Sparte. Zni to trochu zvlastne, ale obrad jsme meli pod altankem, maji tam gril, terasu (kde jsme meli obed) a hned " za rohem" je Stromovka.;-) Navic si lze pronajmout i na miste kurty pro sportuchtive a taky se tam da prespat. My tedy nemohli, nebot vloni po povodnich to nemeli jeste opravene. A taky je tam male detske hriste - idealni pokud mate svatebcany s detmi. Byli jsme moc spokojeni a najem jsme neplatili. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud koukáte na cenu, pak Vám mohu nabídnout náš penzion. Můžete se si ho totiž pronajmout celý a zařídit si vlastní jídlo a pití. K dispozici je penzion s 30 lůžky + 9 přistýlek. Kuchyně + nádobí pro 100 hostů. Výčepní zařízení, gril na prase. Dá se posedět venku nebo v naší multifunkční která je se zahradou spojena velkými vraty. Cena za den a noc je 25.000Kč
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, obě zmiňovaná místa jsou krásná, myslím že my jsme v podobném stylu. Jen si troufnu tvrdit, že přeci jen za menší peníz. Máme restauraci s penzionem 4km za hranicí Prahy v obci Jinočany. K dispozici můžete mít všechny prostory jen sami pro sebe - hlavní sál s tanečním prostorem, zastřešenou pergolu s otevřeným krbem, venkovní zahrádka a velkou zahradu, kde lze udělat svatební obřad. Se svatebními hostinami máme více než 16ti letou zkušenost, přesto stále hledáme nové trendy a možnosti. Vždy se snažíme snoubencům vyjít vstříc, pomoci jim s přípravami tak aby mohli být klidní, spokojení a mohli si užívat své svatební hosty.
Odpovědět
Profilova fotka
@kkatee Pěkný den, ráda bych doporučila rodinný hotel Dolce Villa v Nebušicích. Nacházíme se uprostřed přírodního parku Divoká Šárka a na naší zahrádce lze dělat i obřady. Pokud tedy toužíte po svatbě bez přesunů a chcete mít vše na jednom místě, pak jsou naše prostory ideální variantou. Za prostor neúčtujeme pronájem a pokud budete mít více, jak 30 hostů, pak máte od nás také svatební apartmán zdarma. Ráda Vám zašlu naši nezávaznou nabídku svatební hostiny a rautu a pokud budete mít zájem, ukážu Vám prostory osobně.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?