Svatební obřad Martinický palác Praha. Máte zkušenost?

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s tímto místem a zahradami tohoto paláce? Zvažujeme tam obřad... Díky moc za jakékoliv názory, tipy, rady! :-)
Odpovědět
Ahoj, v Martinickém paláci jsme se byli podívat ...žádné zahrady tam nejsou - je tam takový plácek, kde zčásti parkují auta, pak trávník s pár růžovými keři ... i tak ale krásný prostor. Míša
Odpovědět
jj, zahrada je spíš nepoužitelná, když nepočítáme parkování :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My tam budeme mít obřad, je pravda, že zahrada nic moc, ale interiér je nádherný, už se hrozně těším na fotky... :-)
Odpovědět
I my tam budeme mít obřad :-)
Odpovědět
Přesně, je to tam nádherný! :-)
Odpovědět
Tak jsme to dnes finálně rezervovali :-)
Odpovědět
My taky :-)
Odpovědět
a máte obřad od matriky?
Odpovědět
jj, od matriky a vy?
Odpovědět
@kaace My jsme chtěli termín 16.6. a ten na matrice nevypsali :-( Několikrát jsme se tam snažili dovolat, ale nikdo to tam nebral. Partner tam i před datem vypsání byl osobně, ale odbyli ho, že se to dá zamluvit jen přes net, no a tam 16. není a nebude :-( Takže se zatím dohadujeme s pánem z Unitářů (oba jsme tedy absolutně nevěřící, ale i když oficiálně se bude jednat o církevní sňatek, tak v praxi by to měla být řeč o nás nebo o bohu). Snad to bude dobré. Jinak se těším, že v tom Martinickém paláce budou krásné fotky. Ráda bych se po obřadu šla fotit i okolo hradu a do Nerudovky. Co máte plánujete po obřadu?
Odpovědět
S těmi termíny nás taky dostali. Ale nechtěli jsme si to víc komplikovat, tak jsme zvolili jedno z vypsaných termínů. Jen nám taky mohl někdo dopředu říct, že mají nějaké webovky, přes který se to musí rezervovat :-D Mohli jsme si včas zabrat naše původní datum... Ale to je už jedno. A s unitarema v pohode domluva? Co se týče našich dalších plánů, tak zatím moc netušíme :-) Ale taky uvažujeme focení před palácem, buď v tom parčíku, co tam je naproti hradu nebo možná nějaká pražská zahrada? Zatím nemáme zamluvené místo hostiny, tak pokud by se dalo fotit i tam, tak bysme to možná nechali až po obědě... Jak jste na tom jinak s přípravami? Občas si přečtu nějakou diskuzi a říkám si, že to asi řeším všechno nějak pozdě (i když je to 3/4 roku před...).
Odpovědět
No zatím relativně ano. Jen se nás reverend ptal, od kolika přesně to chceme - a jak si člověk může vybrat, tak jsme to hned nevěděli. Psala jsem mu, že nevíme, zda od jedné nebo od dvou, ale že do tří to bude určitě. No a pak mu během pár dní píšu, že jsme se v Martinickém dohodli na půl druhé a od mi odepsal, že už mu tam něco přišlo a že neví jestli to stihne. Že by spíš preferoval tu druhou. Ale my už jsme podepsali v Martinickém smlouvu na půl druhou. Tak to zatím nechávám a pak to nějak doladíme časem. My máme po obřadu a focení zamluvený hotel Family Okoř. Takže by to focení nemělo být moc dlouhé, aby hosté nečekali. Tím, že nebudeme mít obřad od matriky, máme možnost říct, jak má vypadat a jak má být dlouhý. Což je super, ale zkoušela jsem se nad tím zamýšlet, ale nic extra jsem nevymyslela. Chtěla bych něco o nás. Co se týče Tvé/Vaší poslední poznámky, tak to mám stejný pocit. Byla jsem požádána o ruku v červenci, tak jsme si řekli, že to v září pomalinku začneme řešit. No ale místo, které jsme původně chtěli už bylo na celý příští červen plný. Když jsme v listopadu konečně finálně pořešili místo na obřad, na večer a fotografa, tak jsme dali trochu oddechu. No a na Silvestra jsem si uvědomila, že už toho času není tolik. Je to za 5 měsíců a kousíček. Tak bych se asi měla podívat konečně po těch šatech. Ale to jak tady všechny blázní, že už mají šaty, prstýnky i výzdobu 10 měsíců dopředu jde trochu mimo mě. Doufáme, že by nám mohli pomoci ty svatební veletrhy...
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky zuuuuuzo, tak jak vam to jde od ruky? Dari se dle planu? My se byli jen tak letmo juknout na festivalu v Clarionu a tedka na veletrhu v Diplomatu a docela tam clovek narazi na nejaky napad :-)
Odpovědět
Ahoj. Mám už kupodivu s trochou náhody šaty a v Diplomatu jsme si objednali prstýnky. Teď už trochu budeme tlačit na oznámení, která jediná spěchají, jinak to zvládáme docela v klidu. Nic konkrétního k obřadu mě na veletrhu ale neinspirovalo. Zároveň začínám přemýšlet, zda se mám nechat odvézt k oltáři tátou či ne. Nemáme spolu vyloženě blbé vztahy, ale spíše dost neutrální. Tak začínám přemýšlet, že půjdu sama. Jo a vlastně ještě bojujeme s myšlenkou, kdo nám má jít za svědky. Nemáme nikoho vyloženě nějlepšího kámoše. Napadla Tě na veletrhu vyloženě nějaká inspirace na obřad?
Odpovědět
K obřadu nás na veletrhu neinspirovalo vůbec nic, v tom jsem s tebou za jedno. Jen sme se tam zaměřili na dva až tři dodavatele a využili možnost mluvit s nima na jednom místě :-) A ten termín 16.6. teda platí? Že ten čas strašně letí? My budeme prstýnky řešit až nějak na jaře, ale už máme docela představu, co chceme, takže půjde o to to jen zrealizovat. Do jaké barvy budete ladit svatbu? Přijde mi, že do sálu paláce se hodí nějaká světlá.. Já asi zrealizuju kytici bílou v kombinaci s jemňouce růžovou, ale zbytek bychom ladili asi do bílo stříbrna.
Odpovědět
Přiznám se, že při volbě barvy jsme se nelimitovali Martinickým palácem. Plánujeme růžovo-bílo-stříbrnou (růžovou=malinovou). Zároveň uvažujeme spíše o tom spodním sále. Plánujete něco dělat s těma židlema? Ty černé kancelářské nejsou úplně ideální :-( Tak si říkám, dát na ně alespoň nějakou mašli, alespoň na ty do uličky.
Odpovědět
Já myslím, že je hlavní, aby ladila kytice, šaty a dekorace. Jestli si chceš ušetřit práci na www tečka svatba-stylove tečka cz ti udělají balíček na míru podle tebou zvolené barvy a počku hostů. Měla jsem s nimi dobrou zkušenost. Svatbu jsem chtěla citronově zelenou pro 30 hostů. Nebo je najdeš na facebooku Svatba stylově :). Moc držím palce, ten prostor je krásný, koukala jsem na něj na netu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?