Svatební obřad: lokace Praha - Mladá Boleslav

Profilova fotka
Ahojky, rádi bychom zorganizovali svatbu někde v okolí Prahy směrem na Mladou Boleslav a okolí. Budu moc ráda za jakékoliv tipy. Zatím jsme se byli podívat v Dětenicích, Loučeni a Liblicích nad Vltavou. Ideálně bych si přála, aby zámek měl nějakou svoji kapli (jako je tomu např. v Kostelci nad Černými lesy, Libeňském zámečku a nebo v Hluboké nad Vltavou), aby to nebyl klasický sál. A samozřejmě hraje roli i cena. Budu se moc těšit na vaše příspěvky. M.
Odpovědět
Profilova fotka
Teď v sobotu jsem fotila svatbu na Humprechtu...sice tam není kaple, ale sál..nicméně tak krásně vedený obřad a tak vlídné zámecké osazenstvo už jsem dlouho nezažila. Ubytování, raut, zábava, to vše potom bylo v penzionu Ort v Nepřívěci. Krásné místo s ochotným personálem a fantastickým výhledem na Humprecht...tak mrkněte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za tip, mrknu.
Odpovědět
Ahoj, měla jsem tu čest zúčastnit se svatby v hotelu Ort a bylo to brzkonkurenční.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji zámek Benátky nad Jizerou, nevím, jestli je tu vlastní kaple, ale jsou tu krásné sklepy
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, moc děkuji za vaše příspěvky. Benátky jsou přijatelné cenou, ale slyšela jsem, že jsou tam velmi malé sály, jen cca pro 20 lidí a zbytek pak musí stát v předsálí. Máte někdo vlastní jinou zkušenost? Díky M.
Odpovědět
Profilova fotka
my tam máme svatbu v srpnu, přiznám se, že jsem uvnitř nebyla, ale když se nás ptali na počet hostů a já řekla 40, tak řekla úřednice, že to není problém..Ale je možné, že budu nemile překvapená - kdo ví..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, specializujeme se na svatby "vše na jednom místě", nicméně je možné domluvit se i pouze na obřadu. Máme krásnou vlastní kapličku, s kapacitou cca 50 míst k sezení, celkem 100 míst, s možností uspořádat civilní i církevní sňatek. Jsme na Mladoboleslavsku. V případě zájmu, mne prosím kontaktujte.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?