Svatební obřad a hostina v Chržíně u Velvar, někdo zkušenost?

Prosím měl někdo zkušenost nebo teprve plánuje svatbu v Chržíně v Penzionu stará fara?
Odpovědět
Dobrý den.Mají tam velký stan kde konají hostiny.Je to tam hezké ale je tam velké ALE.Když po obědě chcete tancovat,musíte nejprve dát stoly na stranu ,aby tam bylo dost místa a pak v létě když je opravdu teplo,je to v tom stanu nesnesitelné.My hledáme ještě jinou variantu v okolí , ale zatím jsme nic nenašli :-)
Odpovědět
dobrý den děkuji za odpověď :-) ono toho v okolí taky moc není na výběr a tohle zas mi příšlo jako dobrá varianta..a nevíte jaké mají tak zhruba ceny?Snažila jsem se najít i nějaké fotky ze svateb ale nic jen tu jednu.A ještě jsem zjistila,že od 1.7 do konce srpna bude Chržín uzavřen,takže nevim jak se tam dostanou ti co tam mají naplánovanou svatbu
Odpovědět
ano,moc tady v okolí není na výběr,ale stále doufám že najdeme i něco jiného :-) Ano to vím že bude uzavřen,ale jistě to budou mít nějak opatřené :-) Ceny vůbec netuším,i když už jsme tam na dvou svatbách byli :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Záleží na tom, kolik chcete mít lidí. Stará Fara je fajn. Paní majitelka je fajn, domluvíte se s ní na všem. Znám ji již několik let osobně. Hodně obětavá, tvůrčí, kreativní... Uvidíte :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?