Svatební obřad a hostina sever Moravy. Máte tip?

Ahoj, potřebuji vaše tipy na obřad a hostinu na severu Moravy, nejlépe Frýdecko - Místecko a Ostravsko. Pokud víte o hezkém místě, kde se dá uspořádat venkovní obřad a rovnou i hostina budu ráda za každý tip. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@jaroslavamitankova Vřele doporučuju penzión U Holubů na Čeladné, v červenci se tam vdávala kamarádka, vše na jednom místě, krásné prostředí, vynikající jídlo, skvělá obsluha a možnost ubytování. Jako host jsem byla nad míru spokojená :-)
Odpovědět
Já doporučuji Ondráš ve Sviadnově, teda pokud nechceš ubytování pro všechny, u Holubů bez ubytování to ani nechcou
Odpovědět
Krásný je i Zlatý Orel na Ostravici, ale zde tak 2500 na os., samozřejmě s ubytováním
Odpovědět
díky za tipy,koukám že Zlatý Orel i U Holubů asi bude opravdu hodně známý, včera mi to samé doporučila kamarádka :)
Odpovědět
Posílám tip na hotel KAM. Moc pěkné prostředí. : http://www.malenovice.com/oslavy-svat...
Odpovědět
Profilova fotka
známá se U Holubů taky vdávala před 14 dny a byla jsem z toho trochu zklamaná, čekala jsem od toho víc, jak od obřadu, tak hostiny, ubytování v apartmánech u penzionu hnusné, a to jsem zvyklá na cokoliv. Ale neberu názor, že se tam někomu mohlo líbit. Apartmány cca 50 metrů od penzionu patří Čeladěnce, né přímo Holubům, nás bylo na svatbě cca 80, proto jsme byli ubytováni zde.
Odpovědět
tak ve Zlatém Orlu je nutno vzít i ubytování, což se malinko prodraží a ne všichni hosté budou chtít přespat a U holubů je volný termín až 29.9. :( Zatím jsem nic podobného hezkého nenašla, tak aby byl možný obřad venku v altánu, útulná restaurace pro hostinu a krásné Beskydy na focení :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, na nasi svatbe si hoste platili ubytovani na Zlatem orlu sami, takze timto se celkova castka docela snizila ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zalezi i pro kolik lidi. My jsme meli hostinu v Restauraci Sauna v Liskovci a byli jsme maximalne spokojeni, spis uplne nadseni (jidlem, cenami, pristupem, prostredim) :-) Je to u rybnika a dal by se tam pri trose snahy udelat i obrad, to uz spis zalezi na domluve s nima, ale jsou hrozne ochotni, tak by to asi nebyl problem. Krasna svatba by byla v Penzionu Jizdarna na Moravce. My jsme od toho nakonec upustili, ale koukni k nim na fotky ze svateb, fakt krasa (tady se da i ubytovat, v Liskovci ne). Hodne se delaji i svatby v Autoclubu Moravka.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě lákají ti Holubi, ale nevíte jak tam vypadá ta cena cca pro 50 lidí, od známých nebo podobně?
Odpovědět
právě tvoje fotky veronil mě inspirovaly místem, fotografem i videem. :) takový styl svatby v anglickém stylu se mi moc líbí :) naše rodiny jsou z Třince a Ostravy, takže se obávám, že většina hostů pojede večer domů a my budeme muset pokoje stejně zaplatit :(
Odpovědět
Profilova fotka
@jaroslavamitankova :) Zkus pani Csereyove napsat a zeptat se ji primo. My jsme se na hotelu stavovali jeste v pondeli po svatbe, byla tam dalsi svatba a neprislo mi, ze tam vsichni zustavaji...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Sestřička se teď v srpnu taky vdávala U Holubů v Čeladné a byli jsme nadšení! Obřad byl opravdu nádherný, pro děti to tam bylo super, venku trampolína, průlezky, dalo se sedět i venku..Posílám odkaz na fotky: http://www.beremese.cz/fotoblog/ivik2...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@jirkamirka Je super, že někdo něco takového napíše, vážím si solidarity :-N
Odpovědět
Zlaty orel je bezvadný, perfektní přístup. Stačí, když v hotelu přespí novomanželé.
Odpovědět
@kelisova nejake pobrobnejsi zkusenosti se Zlatym Orlem? My tam mame svatbu letos, ale zatim nejak vazne komunikace.
Odpovědět
@da2012 Co konkretne potrebujes vedet? Ja se tam vdavala pred par lety, komunikace perfektni. Brali jsme se pred hotelem s vyhledem na krasne zelenou horu Smrk, nazdobeny oblouk, tusim, ze i nejake platky ruzi probehly, pekne zidle s bilym potahem, nachystana aparatura, stacilo donest CD s hudbou. Obed formou rautu, byl naprosto luxusni, zarizovali komplet vse, hlavni dort jsme nemeli, bylo vice mensich, od Ollies - taky zaridili. Ubytovani v apartmanu, spali jsme tam jen my. My meli trochu netradicni svatbu a ve vsem nam vysli vstric. A v koupelne byla virivka s barevnymi svetylky, masakr :)
Odpovědět
@kelisova no ja prave zatim nemuzu nejak prijit jak na tu komunikaci. Jsme oba mimo CR, pani manazerka, rikala, ze to nebude problem, ale odpovedi na maily neprichazi a kdyz, tak to neni vubec na to na co jsme se ptali.
Odpovědět
@da2012 Hm, tak to netuším. My tam byli jednou očíhnout místo a jinak jsme všechno domlouvali přes mail. Fakt si nemůžu stěžovat. Tak ji napiš, že bys potřebovala vědět to a to, že na to spěcháš, že jinak budeš muset změnit lokál :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Ahoj holky, my máme mít svatbu 27.4.2013 u Zlatého Orla. Dnes ráno jsem si volala na matriku, zarezervovali mi termín a hodinu, pak jsem volala na hotel tam mi to zarezervovali také s tím že si to ještě ověřili i na matrice a měla se nám ozvat zpět paní manažerka Csereyová. Asi za 3h od telefonátu mi přišel od paní manažerky mail s nabídkou osobní schůzky, takže teď v sobotu tam jedeme 8-) . Jen jsem se chtěla zeptat, jestli někdo z vás nemá představu kolik si účtují za výzdobu altánu? Nebudem chtít přehnaně velkou výzdobu, jelikož budeme mít svatbu malinkou jen ve čtyřech. Na stránkách píšou že zajistí fotografa. Máte někdo zkušenosti s využitím této služby, případně co to je zač tne fotograf/ka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Pro Severní Moravu můžeme vřele doporučit Penzion u Holubů, kde jsme měli svatbu letos v červenci. Okouzlující prostředí, profesionální přístup a úžasná kuchyně - to vše rozhodně postrádat nebudete, naši hosté i my jsme byli nadšení a doufejme, že ne k obřadu, ale ke kuchyni se budeme rádi vracet:)Ešnerovi
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?