Svatební obřad a hostina, Plzeň. Poraďte místo

ahojky všem,chtela bych od vas poradit co se týče výběru místa pro obřad a hostinu. Líbí se mi zámek Manětín, zámek Nebílovy i zámecký statek Býkov, nemůžu si ale nějak vybrat, nemáte někdo z vas zkušenosti s výběrem těchto míst??Dále pak hostina,kromě Býkova, tam je to jasné.Děkuji za vase návrhy.......
Odpovědět
1
2
8
Prosím, poradí někdo??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj zoee.m, doufam, ze nepisu moc pozde.... ;-) My jsme meli letos svatbu v Nebilovech a nemuzu je dostatecne vynachvalit... Personal byl strasne moc ochotny (hlavne takovej klucina odbarvenej do blond), provedl me zamkem, vsechno predem poradne vysvetlil a zaridil i predani not pro varhanika. Jeste 2 dny pred svatbou volal, aby se ujistil, jestli jeste neco nepotrebuju... A fotky mame krasny, hlavne v te zadni, jeste neopravene casti (viz fotky v albu)... Jen mala pripominka k datum.... poradaji svatby pouze posledni sobotu v mesici.... Zamek Manetin je taky krasny, ale ja osobne davam prednost Nebilovskemu zamecku :-D + zalezi i tom, jake chces fotky.... Manetin je urzite lepsi na foceni v parku... Nebilovy na interierove foto (myslim, ze je ale musis pozadat, aby te pustili i do zadni budovy)! Snad Ti to pomuze.... Preju hodne stesti!!!!!!! :-D
Odpovědět
Ahojky lilli.01, dekuji ti za tvuj nazor, osobne se mi take libi spise ty Nebilovy, ale mame smulu.Mluvili jsme prave s tim klucinou,ktereho popisujes a ten nam rekl,ze se bohuzel nevi zda se tam bude pristi rok oddavat.Mame si zavolat na matriku do Stenovic co nam povi a pak se uvidi co dal. No a ja tam volala a pani mi rekla,ze se pan starosta stale jeste nerozhodl,zda to budou ci nebudou delat. No tak uvidime jak to dopadne...........Oni osobne tam stale svadby chteji delat, ale pak by se museli asi domluvit, ze by spadaly pod Přeštice.................Jinak fotky mas nadherne, chci take Potuckovi,maji vyborne reference..........ahoj zoee.m
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, zoee.m - o Nebílovech jsem také přemýšlela, ale trochu mi mrzí, že není zatím nic jistýho na příští rok, takže jsem si předběžně zamluvila termín v Manětíně, ale asi u něho už zůstanu. přece jen tam, těch termínů mají více (každou sobotu od dubna do října) :-) Další variantou byl i Býkov, je to kousíček od bydliště mých rodičů, ale od kamarádky, co tam byla na svatbu mi popisovala, že tam je to spíše lepší pro obřad venku. Kaple je tam prý dost malá, tak nevím... =-) kdy máš naplánovaný termínek? a co místo na hostinu? dostala jsi už nějaký tip? :-)
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu tenhle víkend na zámku v Bezdružicích, interiéry krásné, kolem na focení také. Komunikace se správce zatím bezvadná, jsme v ten den jediná svatba, což je také super. Napíšu poté, jestli budete chtít:-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě napiš, hlavně se těším na fotečky :-D
Odpovědět
ahojky, mikanek - prave, stale cekam na konec zari,abych zavolala a zjistila co dal, je fakt,ze jedenkrat v mesici je malo, ale prave jsme se sli zeptat co nejdrive, tak uvidime,jak si to tam nakonec vyresi Co se tyce Bykova, moc se nam libil, ale odrazuje me cena obradu i pronajem prostor a hlavne,ze si sebou nemohu nic prinest krome dortu a kolacku (myslim napr.studene misy atd.), je ale fakt,ze to mas zas vsechno na jednom miste, takze uvidi se jak dopadneme v tech Nebilovech Terminek by jsme chteli na cerven,ale presny datum,tim padem zatim ve hvezdach Misto na hostinu, prohlizim zatim hotely v Plzni,typ jsem vylozene nedostala, ale libi se mi trebas ta Primavera,Park hotel,hotel Gondola, ale chce to objet a zeptat se primo, nektere informace na netu nejsou A co vy???Mate uz termin?? Ale ted me neco napada, jestli mas svatbu v Manetine, tak hostinu muzes udelat v Lipovce, mivaji ji tam hodne lidi a jsou spokojeni od obsluhy po jidlo,tak zkus toto, jestli nemas uz vybrane jine misto :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zoee.m: termín už máme na 4.4.. na tu Lipovku jsem koukala, je to tam moc hezký, ale chceme hostinu mít někde blíže bydlišti zbytku rodiny. jeden typ je ve Třemošné a pokud to nevyjde, tak se asi přesuneme do Plzně :-) tak ti držim palce s těma Nebílovama :-) kolik Vás bude na hostinu, že máš vytypovaný spíše ty hotely?
Odpovědět
mikanek: ahojky, tak na hostinu by nas melo byt tak 20 lidi,je to jen rodina a nejblizsi kamaradi. No zatim koukam jen na ty hotely, nevim mozna se podivam i na nejake penzionky a tak, k tomu jsem jeste nedosla :-) ......vte Tremosne, nemyslis penzion Diana??a jak pokracuji pripravy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
penzion Diana je jedna varianta a další levnější varianta je ještě opravená hospůdka ve Třemošné. tam půjdeme jako první variantu....doufám, že se tam dostaneme tenhle týden, pořád nám to nějak nevychází, tak se bojím, aby už to tam neměli zamluvené :-N
Odpovědět
ahoj holky, pripojuji se do diskuze. Nemate nejake tipy na dobre restaurace v Plzni na svatebni hostinu? Bydlim v Cernicich, tak jsem premyslela o penzionu nebo hotelu na cern. navsi - mate nejakou zkusenost? Nejlepsi by byla restaurace i s ubytovanim, protoze tam budeme mit i nePlzenaky.
Odpovědět
Petracai: Ahoj, já zatim zkušenost nemam, ale máme na hositnu zamluvený pivovar v Černicích na návsi. Zatim jsme tam byli s jednáním spokojení, zavolali jak slíbili, tak doufám že to tak bude i nadále. A je to tam moc krásný.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
petracai: my to budem mít v hotelu Primavera.....sme naprosto nadšený.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jsem taky z Černic. Svatbu jsem měla 9.9.2008 v Purkmistru a musím uznat,že až na dvě věci jsem byla spokojená. 1) Všechny hosty obsluhovala jen jedna slečna........což bylo peklo !!! Nestíhala nosit jídlo a pití a navíc ani vyndat mísy s občerstvením,takže jsem dostala den po svatbě asi osm beden jídla domů !!!!!!!!!!! Jediný co dala na stůl byl dort. Pak večeře... 2) Svatby tam mají většinou do 24hodin,protože jsou Hotel****,takže je třeba se předem domluvit,aby nenastal problém. Měli jsme to s obřadem u hotelu a spali jsme tam. Vše kromě těchto věcí bylo pohádkové. Jinak manažerka paní Vítovcová je strašně příjemná a ochotná. U Matasů - jsou neochotný a hned při první schůzce jsem jim rezervaci na svatbu zrušila, protože nás číšník natáhnul o 50Kč. Navíc si diktujou jen svoje podmínky a vše je pro ně problém !!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Primavera je fajn,ale pokud uvažujete o větší svatbě. Podle mého názoru. ;-)
Odpovědět
Ahoj, my jsme měli svatbu v hotelu Victoria a až na jednu jedinou maličkost- zapomněli nám zapálit svíčky na stole ;-) , naprostá spokojenost:-) A to jsme měli dvě jídla na oběd a vůbec žádný problém, perfektní komunikace s paní prvozní, ketrou práce fakt baví:-)
Odpovědět
stepanko83: A když jsi si to v Černicích domluvila, tak nebyl problém tam být i po půlnoci? Protože pochybuji, že budu chtít hosty vyhnat hend ve 12.
Odpovědět
Stepanko, a jidlo bylo v Purkmistru ok? jake jste meli menu? meli jste vlastni zakusky? Zelva25: Muzu se zeptat, kdy mate svatbu? jak dopredu jste si to rezervovali?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Petracai: Svadbu máme 6. června a rezervovali jsme to tam tak před 14 dni. Zatim na příští rok nic neměli, jenom na ten náš termín se tam ptaly už dvě jiné nevěsty. Takže čím dřív, tím líp, budeš to mít jistější. Jinak jsme si tam dali oběd a byl výbornej, i knedlíčkovou polévku jsme ochutnali :-) Na hotel U Pramene jsem už taky slyšela chválu.
Odpovědět
Profilova fotka
Po přemlouvání nám to prodloužili do 2 hodin :-( Zákusky jsme měli vlastní z cukrárny od Marka. Jídlo bylo slušný. V menu jsme měli hovězí polévku, šunkovou rolku a něvěstinu delikatesní směs. Mrkni na jejich stránky je tam vše.Rezervaci jsem dávala někdy v létě.
Odpovědět
Stepanko a stačilo to do těch 2? Nebyli osté otrávení, že už je konec? Když jsem tam dělalla rezervaci, tak mě teda ani nenapdlo, že by to mohlo být takhle omezený, počítala jsem s tim, že když svatba, tak tam s náma budou klidně do rána. To ještě budu muset paní Vítovcové zavolat ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu trošku jinou,jelikož tam měl každej děti a nám to fakt stačilo.....,ale kdo děti nemá má energie jistě víc a kalba je potom úplně jiná :-) zavolej tam a domluv se a zeptej se kolik číšníků bude na směně,aby nedošlo k tomu,co se stalo nám ...
Odpovědět
Stepanka: Tak děkuji za info, snad bude všechno OK, protože se mi to tam hrozně líbí, tak bych pak ještě nerada hledala jinou hospodu.
Odpovědět
Profilova fotka
Vůbec není zač...... když tak koukám na fotky dala bych si to ještě jednou :-)
Odpovědět
Zdravim Zoee, pokud jeste porad hledas vhodne misto pro svatbu v okoli Plzne, tak ja budu mit pristi rok svatbu na soukromem zamecku ve Štěnovicích, je to moc krasne misto a tim, ze je to soukrome, tak to ma pani skutecne vychytane a mas zarucene soukromi :-), urcite koukni na web. stranky a zajed se tam urcite podivat, osobni pohovor s majitelkou Te urcite presvedci... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a mají ve Štěnovicích prima ceny :--)
Odpovědět
Ahoj všem, také uvažujeme o zámeckém statku Býkov na květen 09. Neví některá z vás, zda je možná hostina ve zdejší vinárně /je nás pouze 12/ nebo jen v placených salonkach, které nejsou zrovna levné ? Ještě prosím o nějaký tip na upečení svatebního dortu podle předlohy, cukroví, koláčků atd. Jsme z Plzně. Moc děkuji.
Odpovědět
Divala jsem se na ty Štěnovice a úplně mě to nadchlo. Alexina007: Vy tam budete mít obřad i hostinu? Co tam nabízí za menu?
Odpovědět
Ahoj mohli byste mi prosím poradit dobré místo na svatební hostinu. Nejlíp na Plzni-jihu. Obřad budeme mít v Nebílovech, tak aby to nebylo daleko. Chtěli jsme to mít v Purkmistru v Černicích, ale mají v našem termínu bohužel plno :-( Mělo by nás být tak 35-40 a chceme na hostině i tancovat, takže potřebujeme prostornej salonek ;-)
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?