Svatebni obrad a hostina na Berounsku

Dobry den, hledam pension/statek/stodolu na Berounsku;-) kde je mozne zorganizovat obrad, hostinu a pozdeji i BBQ s hudbou... nejlepe kdyby bylo mozne i ubytovani. Byli bychom radi za flexibilitu ze strany majitele, s tim ze bychom radi meli vlastni plan na pozdejsi oslavu s vlastni hudbou a barem. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste penzion Ve Století v Loděnici. Za mne už dvakrát...super! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla naší restauraci a pension, od Berouna jsme vzdáleni cca 15km. Ale myslím že by to za to stálo :) Hostinu lze připravit až pro 110 osob, ubytovat můžeme až 35 osob. Flexibilní jsme velmi :) nejdůležitější pro nás je - Vaše spokojenost! Pokud máte zájem, pošlete mi Váš e-mail, poslala bych Vám více informací o cenách. příp. zavolejte, domluvíme si schůzku, osobně Vás provedu, ukáži prostory a připravím kalkulaci na míru dle Vašich požadavků. Krátké video o našich svatbách naleznete v našem profilu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsme rodinný pension na Berounsku (v křivoklátských lesích) Ubytování pro 55 osob, svatební tabule pro 56 max, rautově neomezeně díky velkému stanu pro 70 osob a zahrádkám. Při svatbách uzavíráme pension pouze pro svatby,kdy se věnujeme jen jim.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?