Svatební oběd s rodinou, Brno. Máte nějaký nápad kde?

Ahoj nevěstinky, hledáme nějakou příjemnou restauraci pouze na rodinný oběd asi pro 30 - 40 lidí a nejlépe, aby to byl salonek. Máte nějakou příjemnou zkušenost? A nebo pokud by jste někod znal nějakou příjemnou restauraci s velkou zahradou, kde by se prvně dal udělat oběd s rodinou a pak popř. grilovačka s kamarádama a živou hudbou. Děkuji moc moc předem za radu
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuju Zasedmero v Útěchově :-)
Odpovědět
AHoj, já doporučuji Domašov u Brna..je tam rodinný pensionek..jak říkáš 30-40 lidí úplně krásný, nová nekuřácka a s velkou zahradou i pro děti tam měli sklůzavku a houpačky..i ubytování tma je.. a na grilování tam mají na terase gril a pak velkej altán na grilování prasatka...super to tam je!!!!! :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, já teda z brna nejsem, takže nevím, jestli to napíšu přesně, ale moc se mi líbilo a moc mi chutnalo v restauraci u divadla v parčíku v centru. Před restaurací je taková koncertní scéna, pódium s krytou zadní stranou, tak tam. Moc hezké prostředí a strašně dobře tam vařili.
Odpovědět
@hellesvan To bude nejspíš Zemanova kavárna.
Odpovědět
Přímo v centru výborně vaří v Thalii na Rooseweltové, je to taková stylová restaurace v přírodním pojetí (kameny a dřevo) a je to v podpalubí, tedy žádná okna. Stejně dobře vaří i v Baroku na Orlí, také je to restaurace v podpalubí, opět bez oken a je to ve stylu vinného sklípku. Spíš bych ale hledala něco v okolí Brna než přímo v centru anebo pak Zemanova kavárna, jde to spojit i s venkovní procházkou po parčíku, focení u divadla... :-)
Odpovědět
Ahoj, pokud jde o salonek a vyborne jidlo, doporucji restauraci Havana na ulici Masarova. Pokud chce s grilovacku, zahradku, soukromi, zastreseni, tak restaurace Boulevard nebo Terasa Jardin, oboje na Lidicke v arealu Mestkeho divadla Brno.
Odpovědět
Kadlcův mlýn v Mariánském údolí - mají supr venkovní posezení pro grilování.
Odpovědět
mendelu: taky se připojuji k Domašovu U Němců. Je to velmi příjemné místo se vším všudy. Budeme tam mít svatbu letos tam měla kamoška tak nas inspirovala) 2012 a už teď jsme tam byli několikrát na obědě a mňamka.
Odpovědět
@mendelu taky se připojuji k Domašovu U Němců. Je to velmi příjemné místo se vším všudy. Budeme tam mít svatbu letos tam měla kamoška tak nas inspirovala) 2012 a už teď jsme tam byli několikrát na obědě a mňamka.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@heelenka_2012 já tam byla kamarádce na svatbě...a nezapomenutelný zážitek :))) tak to vám gratuluji, ať se vám tam líbí tak jako mě :)))
Odpovědět
z vlastni zkusenosti doporucuji Za Sedmero v Utechove :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Pekne odpoledne, damy, mohli byste mi vy, ktere jste meli obed v Utechove nebo v Domasove napsat do IP na kolik vam to vyslo, pro kolik lidi a co priblizne v te cene bylo? Diky moc
Odpovědět
juu, já jsem tu dlouho nebyla, tak koukám na vaše doporučení a moc děkuji, nakonec jsem zvolila jiný plán a to vše na jednom místě na přehradě Hotel Kozí Horka, máte od tam nějaké zkušenosti i třeba jen jako host? Budu ráda za info. Děkuji x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Restaurace Hansen nebo La bouché, nebo i ta Zemanka je super, tam by byl fajn i večírek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?