Svatební oběd a hostina v Praze, víte o místu?

Ahoj děvčata... prosím Vás...Víte o nějakým fajn místu na svatební oběd a poté hostinu za přijatelnou cenu v Praze? Mockrát děkuji za typ. Moc mi to pomůže ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu Vám nabídnout naši restauraci. Jsme pouhé 4km za hranicí Prahy 5, z centra to sem autem trvá 15 minut. Výhodou u nás je krásné, romantické prostředí. Klid vesnice, zahrádka ve dvoře, bez dopravních prostředků, problémů s parkováním... Mohu také nabídnout velmi dobré ceny, např. cena za tříchodové menu ( polévky, překrm, hlavní jídlo) začíná na 211,- Kč. Večer můžeme nabídnout občerstvení formou grilování nebo rautové stoly. Žádné pronájmy, couverty či skryté poplatky. Pokud máte zájem, napište mi, pošlu více info, nebo koukněte na naše webové stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
@cermij V Praze si s těma cenama asi moc nepomůžeš, to je holt Praha :-S
Odpovědět
prcekverunka: je mi to jasný, ale za zkoušku nic nedám, jestli se něco nenajde ukrytého... Nejhorší je, že já bych místo měla, všechno super, ale je to 60km za Prahou a z přítelovy rodiny mi tam nikdo nepojede a vůči němu je mi to líto. Snad se nějaké řešení najde.
Odpovědět
@prcekverunka je mi to jasný, ale za zkoušku nic nedám, jestli se něco nenajde ukrytého... Nejhorší je, že já bych místo měla, všechno super, ale je to 60km za Prahou a z přítelovy rodiny mi tam nikdo nepojede a vůči němu je mi to líto. Snad se nějaké řešení najde.
Odpovědět
@kvetaszenkova Vaše nabídka se mi moc líbí. Proštuduju a ozvu se Vám. :-) Mockrát děkuji. Máte už nějaké svatby rezervované? My bychom ji měli 13.7.2013, tak zdali máte ještě vůbec volno? Děkuji mockrát
Odpovědět
Profilova fotka
@cermij Tak to držím palečky :-) Snad něco najdete. Moc hezká hospůdka je Na tý louce zelený - je to v Krči, moc hezký, venkovní i vnitřní, pěkná příroda okolo, svatby se tu dělají. Ale nevím, jak cenově
Odpovědět
Profilova fotka
cermij - Bohužel termín 13.7. je již obsazený. Mohu Vám nabídnout jiný?
Odpovědět
Profilova fotka
@cermij Dobrý den, rádi Vás přivítáme na GreenYacht v Praze, prosím podívejte se na naše stránky a odkazy. Stále máme volné termíny. Těšíme se na Vás:-)
Odpovědět
Profilova fotka
restaurace ŠARKA, jsem se koukala a maji Svatební meníčku od 249.... a je to praha 6
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi bychom Vám představili možnost uspořádání svatby na GreenYacht hotelu. Na našem profilu najdete kompletní fotky a videa. "Vše na jednom místě" je to co nás vystihuje. Od obřadu, přes ubytování, domácí kuchyni, velké parkoviště a krásné prostředí na vodě. Pokud Vás naše lokalita zaujala, rádi Vás pozveme na prohlídku a ochutnávku svatebního menu. Přemek
Odpovědět
Dobrý den, mohu vám nabídnout náš rodinný hotel. Svatební hostiny pořádáme již 20 let . Reference na nás naleznete: www.beremese.cz/katalog/firma/svornost/ nebo www.beremese.cz/diskuse/misto-svatby/... . Jsem vám plně k dispozici :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cermij Dobrý podvečer! Máte nějakou bližší představu a požadavky např. ohledně typu kuchyně apod.? A také jedna důležitá věc: kolik by mělo být na obědě a následné hostině lidí?
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Na konci léta 2013 jsme se vzali. Oběd, svatební hostinu a veselku jsme měli v příjemné restauraci Šárka v klidné časti Prahy 6. Od začátku šlo vše jak na drátkách. Na schůzce s panem majitelem jsme se domluvili na stěžejních věcech ohledně našeho svatebního dne. Nutno říci, že pan majitel je profík a myslí úplně na vše. Do našeho dne D jsme si panem majitelem vyměnili pár organizačních mailů. Den před svatbou jsme do restaurace přivezli naše ozdoby (v restauraci mají spoustu ozdob a organz, ale my jsme svatbu chtěli mít do žluta), svatební dort, muffiny a šlo se na věc. Jídlo bylo opravdu vynikající, připravené z kvalitních a čerstvých surovin. Pečená kýta , gulášek, rostbíf, plněné jalapeňos, řízečky, tataráček a mnoho dalšího, MŇAM! Obsluha veselá, ochotná, pohotová a rychlá. Plzíňka fantastická! Měli jsme posezení uvnitř a i na zahrádce. Na zahrádce byla i naše kapela (hráli cca do 01:00 do rána). Restaurace nemyla uzavřená jen pro svatebčany, ale žádný problém v tom nebyl. Svatebčany jsme si označili papírovým samolepícím náramkem. Počasí vyšlo na 100%, bylo polojasno, cca 24 stupňů. Ale ani déšť by žádnou kalamitu nezpůsobil, zahrádka byla totiž zastřešená obrovskům stanem, pod který se vešlo cca 8 stolů (1 stůl = 8 lidí). Svatba i oslava se moc povedla, s restaurací Šárka jsme byli velice spokojení a určitě bychom v žádném případě neměnili! Vřele doporučujeme!
Odpovědět
Profilova fotka
Dámy, ráda bych Vám nabídla prostory Hlubočepského zámečku na Praze 5. Areál je inspirován českou lidovou architekturou. Budete si připadat, jako byste se ocitli v malebné krajině z obrázků Josefa Lady.. od centra města přitom budete vzdáleni pouhých 20 minut! Své ANO si můžete říct před staročeskou kapličkou, hostinu uspořádat v tradiční roubence nebo Stodole. Nádvoří zámečku i naše rozlehlá zahrada vám bude plně k dispozici pro fotografování. Menu rádi připravíme, ale ani vlastní catering u nás není problém. Pro další informace mne neváhejte kdykoliv kontaktovat - těším se na vás ;-)!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?