Svatební místo v přírodě, hledám neobvyklé - Praha

Ahoj všem, potřebovala bych poradit nějaké krásné místo nejlépe v Praze, kdy bychom mohli mít obřad. Představujeme si nějaký kopec, zříceninu, park - koukala jsem i na střechu Lucerny. Prostě něco netradičního, kde bychom si uspořádali obřad ale aby to následně bylo docházkovou chůzí do nějaké restaurace. Klidně i zapadlejší místo, kam třeba rádi chodíte na procházky? Já vím, dost bláznovství :) Děkuji moc.
Odpovědět
Sřecha tanciciho domu :) a hned v nem je skvela restaurace :-) Prokopske udoli Branicke skaly Zřícenina cibulka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zkuste se kouknout na Panenský týnec, obřady se tam dělají v nedostavěném gotickém chrámu, který má úžasnou atmosféru - https://www.panenskytynec.cz/svatby. Další krásné místo - Penzion v polích http://www.penzionvpolich.cz/ Jinak doporučuji kouknout pro další inspiraci na: https://www.amazingplaces.cz/ Pěkný den, Sandra Svatební Kvítí
Odpovědět
@svatebni_kviti Děkuji, ale jak psala, chceme nějaké místo venku. Nechceme využívat penzion k uspořádání svatby. Chtěli bychom se vzít v přírodě a uspořádat si vše sami a poté si zajít na oběd či nějaký raut. Ale moc děkuji za zaslané.
Odpovědět
@peggynka45 Děkuji za místa. A máte v těch místech něco konkrétního? Třeba Prokopské údolí? Je docela veliké a neznám tam úplně hezké místo, které by bylo kousek od nějaké restaurace.
Odpovědět
Profilova fotka
@katerina92k Připojuju se k doporučení Prokopského údolí. To je vážně krásný kout Prahy (bývalé lomy, skály, vyhlídky). Těžko doporučit jedno místo, asi to chce spíš vyrazit na výlet, prochodit si to a najít si "to svoje". Já to mám třeba ráda na Butovickém hradišti. A navíc je v Prokopáku restaurace Černý kohout, kde dělají svatební hostiny a která má moc pěkný interiér i exteriér.
Odpovědět
Divoká Šárka :)
Odpovědět
@kryspule a nějaké konkrétní místo? Které by bylo blízko nějaké restaurace?
Odpovědět
@katerina92k to opravdu vyrazit na vylet a projit si to :) a restauraci Černý kohout mohu take doporučit
Odpovědět
@katerina92k tam asi žádná restaurace vhodná na svatbu není (ale po Praze se dá popojet), ale na obřad nahoře na skále/kopci to tam musí být krásné
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?