Svatební místo v okolí Prahy (statek, mlýn, usedlost...)

Ahoj holky :-) píšu vám s prosbou o radu, neznáte náhodou v okolí Prahy nějaké fajn místečko, přestava mlýna, usedlosti, statku, nic moc načinčaného ;-) Bude nás cca 60, budu mos ráda když poradíte. Díky moc a fajn den! Linda
Odpovědět
Trojanův mlýn ( spadá pod Prahu 6, ale je mimo Prahu ) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně Mlýnský domov :-) Prohlédněte náš profil, nebo webové stránky. Pokud budete moci přijet se podívat osobně, bude to určitě nejlepší. V případě dotazů, či sjednání schůzky, mne neváhejte kontaktovat. Jsme 4km za hranicí Prahy 5. 10minut od letiště.
Odpovědět
Nastrance .com
Odpovědět
Profilova fotka
První mě napadl statek Na Stránce obec Zápy, ale to je tím, že jsem tam fotila svou letošní poslední svatbu. Nicméně i tam je to krásné.
Odpovědět
Ahoj holky, moc děkuji za vaše rady :) Rádi bychom obřat i oslavu na jednom místě, nejlépe stodola, statek, ale bohužel ještě jsem nepotkala to pracé a už je docela na čase, co? :-)
Odpovědět
Zkus Yard resort v Predboji u Prahy,mám na ne dobre recenze.
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikaladik Dobrý den, ano Trojanův mlýn, ten je pěkný, natáčím tam občas svatby, pokud budete hledat kameramana, tak klidně písněte.
Odpovědět
Profilova fotka
Přeji příjemný den, zajímavé místo je mlýn Davídkov - krásnou svatbu tam měla naše čtenářka, která ji pěkně popsala na straně 254-261. Pro inspiraci si můžete prohlédnout i další místa v našem magazínu, který je online zdarma na našem webu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My se brali ve Spáleném mlýně (kousek od Mníšku pod Brdy) a můžu jen doporučit. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lindikaladik spaleny mlyn - vdavala se tam kolegyne, ale zkus se juknout na tvrz dřevčice nebo jak se to jmenuje. Ja mela svatbu v čertousech a byli jsme spokojeni, je to sice hotel, ale muze te take oslovit:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla Statek U Prahy ve Škvorci, jsme čerstvě po rekonstrukci a přijímáme rezervace na příští rok. Těšíme se na Vás:-) Aneta ze Statku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?