Svatební místo Praha vše v jednom

Ahojky, prosím, o tipy na svatební místo v Praze, přičemž bychom nechtěli přesuny tj. vše na jednom místě (obřad, focení, hostina, raut s večerní party). Vzhledem k tomu, že nechceme obřad někde v zahradě, ale spíše v nějaké kapli (nejsme věřící), zámečku apod. a musí tam dobře vařit (přání snoubence :-) to není zrovna lehký úkol :-( Prosím o jakýkoliv nápad... svatba by měla být na podzim 2015. Díky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Kuknete se na Bastu v Uzicich neni to primo v Praze ale autem 10 min z Letnan.. My tam budeme mit svatbu v kvetnu a jsem nezkutecne nadseni.. Vim, ze maji jeste nejake volne terminy v rijnu jinak tusim plno ..obrad muzete mit v jejich kaplicce chteji poplatek 3tis
Odpovědět
Profilova fotka
Někteří mívají svatbu na parníku. Vše: hostinu i obřad.
Odpovědět
Profilova fotka
Mohla by to být 4km za hranicí Prahy? Pokud ano, splňujeme Vaše i snoubencovi podmínky :-) Napište mi Váš mail, pošlu více info.
Odpovědět
Profilova fotka
Letenský zámeček :-)
Odpovědět
Zámek Berchtold, je to tedy kousek za Prahou, ale pokud nechcete svatbu venku, je tam sál, kde probíhají obřady za špatného počasí. A vaří tam úplně skvěle!
Odpovědět
Dobrý den, můžete zkusit náš hotel. Podívejte se na náš profil. S pozdravem Tomáš Král hotel Svornost
Odpovědět
Profilova fotka
V hotelu Svornost jsme hráli několik svateb, výborná kuchyně, prostor na tanec, terasa, příjemná prostředí i obsluha.
Odpovědět
Profilova fotka
Za Zážitkovu svatbu můžeme doporučit několik krásných míst, které jsou v Praze a okolí. Zároveň zajistit další služby - ať už skvělý catering nebo fotografa, jenž jste zmiňovala. Jukněte na náš facebook a napište :)
Odpovědět
Profilova fotka
V Hlubočepském zámečku je možnost obřadu před staročeskou kapličkou (a lze tam udělat celý svatební den). Dále pak zde zmíněné parníky/lodě, Letenský zámeček apod.
Odpovědět
Profilova fotka
No a já připojím třeba Villa Voyta, krásná secesní vila pro menší svatbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vás pozveme na svatební degustaci a prohlídku hotelu GreenYacht. Nabízíme velice netradiční místo pro svatby a obřady, vše na jednom místě. Pokud byste měli zájem o tradiční obřad, v okolí je Libeňský zámeček a nebo Trojský zámeček odkud následně můžete plout lodí k nám na greenYacht.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?