Svatební místo - obřad+párty v jednom

Ahoj holky, chtěli bychom se s přítelem vzít příští rok, moc se nám líbí Horsepark Kamenný dvůr nebo Yard resort Předboj, kde se dá zorganizovat celý den prakticky na jednom místě, ale je to bohužel trochu mimo naše finanční možnosti... nenapadá vás nějaké podobné místo max do hodiny od Prahy, kam by se vešlo cca 80 hostů, a bylo to cenově přijatelnější? :) Díky moc za rady!! :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně. .
Odpovědět
Profilova fotka
@pavliiiiina co by pro Vás bylo cenově přijatelné? Máte zájem i o ubytování, nebo jen pronájem prostor?
Odpovědět
Díky moc za reakce, místo už máme vybrané :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si Vám nabídnout služby naší agentury. Pokud Vás naše práce zaujme, rádi si s Vámi domluvíme osobní schůzku, kde se pobavíme o Vašich možnostech a přáních. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
@pavliiiiina a co jste nakonec vybrali ?
Odpovědět
@katzenka85 nakonec Yard resort Předboj, už máme i rezervačku :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavliiiiina my to tam budeme mit taky :)
Odpovědět
@katzenka85 Dobrá volba! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, pokud ještě nemáte zajištěné květiny, tak Vám mohu nabídnout své služby. Květinářství mám na Praze 7, ale od Předboje bydlím 5 minut. Dovoz tedy zdarma. :-) Dejte vědět, mohu Vám dát kalkulaci.
Odpovědět
Dobrý den, potřebuji radu. Dcera přišla s tím, že se chce vdát. Takže prosím o radu: kde udělat obřad a hostinu, když s přítelem mají miminko (0,5 roku) ale bydlí 65 km daleko a většina jeho příbuzenstva bydlí asi 13 km od nás. Tak co myslíte? Máme jim vystrojit svatbu u nás a oni by sem pak přijeli s miminem, nebo u nich a naše i jeho příbuzenstvo bychom tam dojeli? Předem děkuji
Odpovědět
@potrp4 Dobrý den, můžu se zeptat, proč to řešíte Vy? Bez urážky. Ale nemá toto řešit nevěsta?
Odpovědět
@martina_1987 no tak u nás v rodině to bylo vždy tak, ze svatbu zařazují rodiče. Navíc dcera se musí starat o dítě.
Odpovědět
Článek se načítá
@potrp4 Mně nepřijde blbý, že to řeší rodiče... jestli má nevěsta miminko, tak určitě ráda uvítá pomoc :) nicméně s výběrem místa asi neporadím... když to bude u nich, tak pak bude velký úklid a miminko nebude mít moc klidu, na druhou stranu, když to bude u vás, za tu cestu vám taky asi nepoděkuje, držím palce při zařizování!!
Odpovědět
@potrp4 Tím pádem bych to udělala u vás, a pokud je možnost, můžou i s miminem dojet už den před, ať vše je víc v klidu..
Odpovědět
@martina_1987 takže myslíte, ze kdyby to bylo u nich, ze by mohly byt komplikace? Je pravda, ze bude asi 30 hostů, z nichž 90% žije u nás.
Odpovědět
@potrp4 Myslím, že pro nevěstu to bude pohodlnější v tom, že nemusí doma uklízet, chystat a tak dále. Že by takto "jen" přijeli a pomohla Vám doma... Nebo bych se domluvila s ní, co jí přijde jako lepší řešení. Toto je asi mimo, ale myslím, že by ani nebylo od věci přemýšlet o svatbě za rok, až mimino povyroste a bude to pro všechny víc na klid
Odpovědět
@martina_1987 termín si ještě rozmyslime, spis jde o to místo. Takže myslíte tam, kde je většina příbuzenstva ?
Odpovědět
@potrp4 Ano, myslím, že to je pro všechny pohodlnější.
Odpovědět
@martina_1987 tak to tak asi uděláme, tak moc děkuji za radu a ať Vám svatba v červenci vyjde ☺
Odpovědět
@potrp4 děkuji, ať se vám daří :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?