Svatební mejdan v pensionu U Kiliána v Satalicích

Ahojky holčiny nevěsty, Trochu jsme pokročili v přípravách naší svatbičky. Chtěla jsem se vás zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s pensionem "U Kiliána" v Satalicích (Praha 9). ;-) Je to jeden s "horkých" kandidátů našeho cca 40 členného svatebního mejdanu. Plánujeme obřad na zámku v Brandýse nad Labem a stále hledáme tip na dobrý podnik v nedalekém okolí. Těším se na vaše připomínky, zkušenosti, rady, Vaše Radka (cicuvicka) 8-) :-)
Odpovědět
Přímo svatbu jsme tam neměli, ale byli jsme se tam také ptát, líbilo se nám tam. Nicméně po rozhovoru s majiteli jsme naprosto ztratili zájem. Jsou to manželé a jsou naprosto nenapapaní (nevyšli nám v ničem vstříc, domluva na nule a jsou drazí, dokonce po nás chtěli zaplatit novomanželský pokoj, což se mi nelíbí, všude ho dávají zdarma :-( A to máme 70 lidí a říkali, že nevydělají). A ještě jedna věc, Satalice jsou přibližně do konce června rozkopané ake Kiliánovi se špatně dostává. Když jsme tam jeli poprvé, tak jsme to nenašli, jede se tam polem. Prostě jsme byli zklamaní, protože to vypadalo, jako když je obtěžujeme. Pokud mohu doporučit, tak hotel Čertousy, je to také v Satalicích a slyšela jsem samé plusy.
Odpovědět
Ahoj Dani, strašně moc díky za tvoje info. Dle webovek nás to strašně natchlo, ale jak je vidět, i negativní zkušenosti je třeba vyslyšet :-D . Určitě se tam podíváme, ale dla jsi nám trochu brouka do hlavy :-D Mimochodem, kde to budete mít vy?? A co se týče těch Čertous doporučuješ ten vinný sklípek? Nevím, ale na svatbu mi to nepřijde moc vhodný a v dubnu by tam mohla být i zima, nee? Díky moc. R.
Odpovědět
Ahoj jestli budete mit obrad v Brandyse doporucuji ricni lazne jizerka, z venku nic moc, ale je tam vsude hodne mista a vevnitr to je super, pani majitelka je ochotna mila a vyjde ve vsem stric...mam nejake fotky u sebe v albu a uz u nich mame vse domluvene, mame taky obrad v Brandyse
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky. Tak my se byli U Kiliána ptát taky. Paní majitelka před nás hodila jídelák s oznámením, že ceny platí, že si to můžeme jednoduše vynásobit počet lidí krát cena jídla. Vůbec neměla zájem s námi nějak zvlášť diskutovat. Jakoby jí vůbec nešlo o kšeft! Když jsme se ptali, jak to bude v den hostiny, tak nám řekla, že samozřejmě "vrch" nezavřou a ani nám nebyla ochtotna slíbit personál, který by se staral jen o nás. Byla studená jak psí čumák. Otevřít boční dveře taky prý nejde, aby vycházející hosté nerušili sousedy, žádná terasa nebo "venek" prostě není možný, grilování také nejde. I když byl jejich sál moc hezký, tak jsme raději zvolili jiný penzion na Praze 9. Když si představím, že bych se teoreticky měla vdávat jen jednou a budou se na mě xichtit podobně jako paní majitelka, tak si to raději nechám ujít... Nedoporučuji...
Odpovědět
Když čtu Vaše názory, mám pocit, že jsme nebyly ve stejné restauraci. U Kiliána jsme měli svatbu před dvěma dny a bylo to naprosto super. Paní majitelka se nám snažila poradit, kolik objednat jídla, aby něčeho nebylo moc a jiného málo, co je nejlepší a s čím nemají dobré zkušenosti. Do puntíku přesně splnili naše přání. Krásná výzdoba stolů, milá obsluha, která byla bez chyby, jídlo na oběd i raut moc dobré. A že by byli "nenapapaní" jak píše cicuvicka? Tak to mi fakt nepřijde. 30 lidí na hostinu a 60 na večer a útrata pod 30 tisíc - to mi opravdu vyrazil dech (v kladném slova smyslu). Opravdu můžu jenom doporučit!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem byla na svatbě kamarádky v U Kiliána a zase na oplátku musím říct, že tam byli na všechny strašně milí a ochotní, že nikoho neobrali (bavila jsem se o tom s nevěstou), jen jediné mínus bylo, že jsme museli se slavením skončit o půlnoci, protože měli druhý den jinou svatbu.. Ale jinak se nám tam všem líbilo a měli báááječnou svíškovou
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj , my jsme tam měli oběd ( byli jsme tam do 18:15) a bylo to úžasné . Všichni byli moc milí ,jídlo výborné a nic nebyl problém ( měnili jsme neustále počet lidí a předkrm a počet chlebíčků) a cena ,kterou jsme platili jsme jim ani nechtěli uvěřit byla šíleně nízká. Vřele doporučuji a prostředí je tam moc hezké a je to tam veliké!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj lidi! Plánujeme na konec dubna svatbu, skoro všechno máme zařízené, ale ještě váháme s místem hostiny. Koukali jsme tak různě a protože máme Satalice blízko, našli jsem si restauraci U Kiliána. WWW stránky se nám strašně líbí, včetně toho, že nabízejí pokoje. Volala jsem tam a prozatím na nás byli moc milí, příjemní a nabídli spolupráci dle našich představ. Máme se tam jít dohodnout na detailech a podívat se konkrétně atd. Kdyby jste někdo měli aktuálnější informace o Vašich svatbách, co a jak tam probíhalo, prosím, napište. Díky Lucek
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem puvodne ze Satalic a U Kiliana to znam moc dobre. Je to tatkuv byvaly spoluzak. Slavime tam vsechny vyroci a rodinne oslavy a vzdycky jsme nadseni! Prostredi je opravdu krasne. personal vzdy usmevavy a ochotny a jidlo chutne. Pravda, opravdu se vzdy drzi ceny na jidelaku, o tom s nim neni diskuze. Ale co se tyce ostatniho, vyjde maximalne vstric. Vytvori soukromi, krasne nazdobi stoly a sam nabidne napady. A kdybych se vdavala ja, byla by to i moje volba. Naopak mi to tam prijde hodne soukrome a osobni. Jen s tou zahradkou je problem, tu nemaji.
Odpovědět
Ahoj Lucpuc! Já jsem ještě furt plná dojmů, protože my měli svatbu teď v lednu a hostina byla právě U Kiliána. Byli jsme tam od oběda, který byl jen pro nejbližší rodinu a odpoledne nám tam přišli naši známí. Nic nebyl problém. Oběd byl moc dobrý - předkrm z jídeláku, knedlíčková polívka a jako hlavní chod tři druhy masa a různýma přílohama. Měli jsme svůj dort, ale i dezerty se dají vybrat z jídelního lístku. Obsluha byla příjemná, pořád chodila a ptala se, jestli nám něco nechybí. Na odpolední jídlo pro naše hosty a známé nám paní vedoucí doporučila různé varianty, ze kterých jsme si vybrali. Jo a vcelku mě překvapilo uvítání, jak jsme přijeli z obřadu - přivítali nás a rodinu, připili jsme si a jakoby "tajně" rozbili talíř a my pak sbírali střepy... Opravdu jsme si to užili a my s manželem jsme u nich měli i svatební noc. Můžu jen d o p o r u č i t!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Měl tam svatbu někdo teď prosím? '??
Odpovědět
Profilova fotka
také by mě zajímalo...
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj, nemá někdo nové informace?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?