Svatební hostina-vlastní jídlo a pití. Máte tip na místo?

Mile slecny a pani, nemate nahodou pro me nekdo tip na misto pro obrad i naslednou oslavu? Predstavovala bych si obrad venku v nejake hezke zahrade nebo parku a nasledne na tom samem miste oslavu. Ale jidlo, piti a obsluhu uz bych si zarizovala sama. Na miste nebo alespon v blizkem okoli by mela byt i moznost ubytovani. Obrad bychom pripadne mohli mit i jinde. Jde mi hlavne o misto na svatebni oslavu, kde by byla moznost byt venku, prespat tam a neni problem s tim, ze bychom jidlo a piti meli ve vlastni rezii. Nejlepe Stredni Cechy. Poradite?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Zkuste nějaký kemp.
Odpovědět
@karol2014 zkus Emilovnu na Křivoklátsku nebo případně pronajmout jinou chatu nebo venkovské stavení a máš to i s ubytováním :o)
Odpovědět
Ahoj Karol2014, máme podobný problém, hledám prostor k pronájmu, kde by byla možnost sedět venku, ale popřípadě se schovat venku a hlavně mít své jídlo. Všude, kde jsem se dívala, tak chtějí si jídlo zřizovat sami. :(
Odpovědět
Profilova fotka
My máme vyhlídlý tenhle statek, ke konci srpna to jdeme domlouvat, takže co se týče vlastního jídla ještě nevím. http://www.mastal.cz/kontakt.html
Odpovědět
Ahoj, my budeme mít svatbu v Penzionu Žák (okr. Beroun). Bohužel na jejich www jsou celkem starší fotky a teď už to tam vypadá mnohem lépe. Kamarádka tam měla první svatbu před několika týdny a bylo to super. Obřad v zahradě, a na tom samém místě velké párty stany a jídlo, pití i obsluhu si zajišťovala sama. Měli v postatě pronajatý celý areál, jak zahradu tak i celý penzion, takže rovnou i možnost ubytování pro pár hostů. My to budeme mít úplně stejně :) Pro nás perfektní místo pro svatbu :)
Odpovědět
@kvetaszenkova Kempu se bojim. Chtela bych, aby misto na party bylo pekne a spani by taky melo nejak vypadat. Nerikam, ze za misto hodlam platit nejake zavratne sumy, ale setrit taky nemusim.
Odpovědět
@charlizet Diky za tip. Ale fotek na netu bud moc neni nebo jsem nesikovna v hledani :) Mela jsem na mysli neco s vazne hezkou zahradou nebo parkem. Bazen by taky nebyl marny :) Ja vim, jsem hrozne narocna :)
Odpovědět
@katchees Ahoj, tak nezavidim. Shanim tepreve par dni. Trosku se toho bojim, tak jsem chtela zacit vazne brzy. Ale maminka dela v restauraterstvi a ja mam moznost sehnat catering, maso a alkohol za nakupky, tak se toho vlastniho jidla a piti proste nechci vzdat. kazdopadne, kdyby si na neco natrefila, tak mi dej vedet :)
Odpovědět
Našla jsem něco, co se mi vážně líbí, ale ještě nevím co a jak. Naštěstí se mi poštěstilo, mě totiž zajištuje catering kamarád a teď jsem se dozvěděla, že tam již svatbu dělal a nebyl problém. Kdyby ses chtěla juknout, tak je to http://www.nastrance.com/ ale jak říkám, přesné podmínky co a jak nevím. Pronájem bude něco kolem 17.000,- na den. Je tam i možnost ubytování. :-)
Odpovědět
@pettunie Ahoj, podle fotek se toho vazne moc poznat neda. Ale my pocitame tak se 40 az 45 lidmi. Tam by se asi nevesli.
Odpovědět
@sarkai Vypada to moc hezky. Myslim, ze uz jsem na nej nekde natrefila. Ale asi bychom se tam na spani nevesli. Skoda no.
Odpovědět
@katchees Vypada to vazne pekne. Asi se tam taky zajedem podivat. Diky!!! :)
Odpovědět
Článek se načítá
@karol2014 doufám, že se tam bude líbit a bude to podle vašich představ. Dej pak vědět ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karol2014 Penzion "Liškův Mlýn" u Tábora...fotky mám na webu :-)
Odpovědět
@fotografkavhm Diky! Mrknu na to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karol2014 Jé já to popletla: Liškův Mlýn je u Orlíka :-) U Tábora je "Samota u Houpacího koně :-) Ale obě místa na webu mám i tak :-)
Odpovědět
@fotografkavhm V pohode. Ja uz si poradim :-)
Odpovědět
Tak si musim postezovat do eteru :-) Je zacatek srpna. Svatbu chceme v cervnu a vetsina terminu uz neni volna?!? Pritel zasnuby planoval dva mesice dopredu. Taky mi to mohl naznacit :-) Takhle budem radi, kdyz se nekam vecpem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podívej se na Statek Újezd u Plánice, je to až u Klatov, takže střední Čechy to nesplňuje, ale jinak to má vše, co si přeješ.;)
Odpovědět
Profilova fotka
To s termíny je pravda, červen je populární a pěkná místa jsou rychle rozebraná...je to peklo.:D Kdybych nemusela řešit termín už před měsícem kvůli sestře, která žije v cizině a potřebovala vědět datum rok dopředu kvůli dovolené a letenkám, tak bych byla teď taky rozčarovaná.:)
Odpovědět
@mineate My jsme se zasnoubili 3.8. Chtela bych svatbu v cervnu a koukam, ze uz je pozde. WTF?!? Ten statek je absolutne nadherny, ale bohuzel je na nas daleko. Pritel rikal, ze mi do niceho nebude mluvit a svatba bude, jak ja budu chtit. Ale nakonec mam limit do 50 km od Prahy. Ne ze bych to od nej stejne necekala :-) Uz mi keca i do barvy satu :-) :-)
Odpovědět
@karol2014 jukni na http://www.basta.cz/new/galerie/pensi...
Odpovědět
@princezna Dekuji! Zkusim napsat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@karol2014 Ahoj, statek "nastrance", jak již doporučovala @katchees má jeden termín na červen volný. Alespoň dle netu. Jídlo a pití můžeš mít vlastní. Možnost ubytování také je. Budeme tam mít svatbu také v červnu ;-)
Odpovědět
@tristizia Cauky, ten ja chci uplne nejvic. Ale na ten jeden termin uz ma pani tri zajemce, tak uvidim, zda se tam vejdem. Uz jsem to i posunula a vezmeme to kdykoliv od kvetna do 2.srpna. Tak jestli to vyjde, dam se asi na modleni :) Dnes jsme se byli podivat na dve mista a bud je to moc daleko od Prahy nebo zase moc male. Vazne des :)
Odpovědět
Ahoj, pokusim se opet trochu rozproudit diskuzi, jelikoz mam vyhlednuta dve mista. Ale cim vic nad tim premyslim, tim vic si myslim, ze to nebude uplne ono. Potrebovala bych nejake misto, kde se da udelat obrad venku a nasledne raut, kde bude moznost byt i na zahrade. Na vlastnim jidle uz netrvam :-) Ale piti za restauracni ceny platit odmitam, takze to chci vlastni. Predstavovala bych si nejaky pekny resort - drazsi mi nevadi. V Praze a okoli. Ja vim, jsem narocna :-) Ale nevite nahodou nekdo jeste o necem?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@sarkai Ahoj, prosím, můžu poprosit o info ohledně pronájmu statku Maštal? Byli jste se tam teda podívat? Je tam možnost pronajmout si celý objekt a vše si zařídit sami? Je to super místo, to by se nám náramně líbilo, ale představovali jsme si pronájem nějakého statku, kde bychom si mohli zařídit jídlo, pití, vše sami a ubytovat nějaké hosty v postelích a zbylé ve stanech. Tak nevím, jestli by to tady šlo. Jinak také stále narážím na problém, že už je vše obsazené :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@xkuck Ahoj. Tak my nakonec Maštal nevyužijeme, našli jsme něco blíž k domovu. Podívat jsme se tam nebyli, ale majitel nám poslal cenovou nabídku. Můžu ti jí přeposlat na mail?! Jinak vše jak píšeš jde...tzn. pronájem celého statku s tím, že si to zařídíš sama..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, mám stejný problém, chtěla bych si pronajmout nějaké prostory, za rozumnou senu, kde bych mohla mít vlastní pití a jídlo. Nevíte o něčem pěkném a v okolí Kladno, Slaný, Louny, Litoměřice
Odpovědět
@radule22 pokud najdete místo, které Vám bude vyhovovat a nebude mít dostatečnou kapacitu , můžeme Vám nabídnout svatební stany (nebo celé svatební sety) za rozumnou cenu. J. F.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?