Svatební hostina ve Zlíně. Prosím o tipy, kde ji udělat

Pěkně prosím dejte mi nějaké tipy kde může být ve Zlíně svatební hostina - cca 45-50 lidí. Moc děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my jsme to měli v Zámecké restauraci. :-) Můžeš zkusit Aisu, Uno, Maju, Kocandu...
Odpovědět
přemýšleli jsme o restauraci Maja nebo Picasso - nemáš konkrétně s těmito zkušenosti? Kocanda - nejsem si jistá zda by to nebylo moc drahé.
Odpovědět
Profilova fotka
Picasso je celkem drahé a nevím, jestli se tam vejde tolik lidí + tanec a hudba. Kocanda - nevím, jak finančně, kdyby bylo venku hezky, je tam zahrádka a hezké prostředí. Ale uvnitř se nedá moc tančit, je tam nevhodná podlaha.
Odpovědět
Profilova fotka
V Maji to není špatné, tam jsem měla první svatbu. Bylo nás 30 lidí a vešli jsme se v pohodě i s tancem. Kdy máte termín?
Odpovědět
Ahoj-Moskva-restaurace Bohemia,možnost přinést vlastní alkohol,navíc se tam vejde poměrně dost lidí a je to tam moc hezké ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte,no Kocanda se bude opravovat a UNO i Aisa je zamluvená. Do Una se vejde jen 28 lidí
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, vlastně Hanka má přehled :-D Počkej, Aisa je zamluvená? Na kdy? Vždyť Meg nemá termín?
Odpovědět
Profilova fotka
nemá? No tak to šup šup,i v Garni to je pěkné nebo na Ondráši
Odpovědět
dobra je restaurece vyhlidka nebo na vyhlidce... nevim jak se presne jmenuje ale je to v ulici zatisi.... pod schody jak se jde na jizni svahy... pan majitel je velice vstricny
Odpovědět
díky všem za tipy :-) Ten slavný den bude 23.6. :-) Jinak já zatím preferuji Maju - líbí se mi že je celé patro jen pro nás, že nebudeme na patře spolu s "normálními" hosty. Byli jsme se dívat i v BuBu klubu ale tam se mi právě nelíbilo, že salónek byl hned vedle ostatních místností a navíc na chodbě bylo zakouřeno. Ohledně Maji - prý se tam vejde 50 lidí - takže uvidíme. Nejvíc by nás stejně bylo až večer a to už se sedí tak porůznu. Každopádně pokud vás ještě něco napadne - sem s tím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, doporučuji včele Restauraci u Dvou slunečnic (bývalá Sokolovna - nová budova) - cenově jsem přizniví a navíc, tak jsou tři druhy salónků a ty si vybereš, který se ti bude líbit nebo taky můžeš mít dva - oni jsou propojené a navíc z každého salonku je přístup i na terasu, takže kuřáci můžou jít ven. Budete tam mít klid a pohodu, protože budete mimo restauraci. Jsou tam výborní a nic ti nepokazí. Je to tam fakt moc hezky opravené! Určitě se tam zajdi juknou. Tak přeju šťastnou ruku při výběru. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aaandris, když už jsme u těch Slunečnic, to je místo Sokolovny? To jsem si nikdy nevšimla. Je tam koutek i pro malé děti? To je kuřácká restaurace?
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj 0401, promiň, ale delší dobu jsem neměla přístup k webu. Ano to místo Sokolovny. Je to tam spravené a mají tři nové salónky. Kuřácka obecně je, ale v salónku si můžeš říct, jestli chceš nebo ne, aby se kouřilo.
Odpovědět
Zdravim , My mame termin 15.zari a resime presne stejny problem . Je Zline je toho dost ale kazde ma neco . Moje znama mela svatbu u dvou slunecnic , a byli spokojeni az na to ze nakonec zaplatili vic nez byli domluveni =-) Jinak jeste je koliba u Cerneho Medveda , nebo tak nejak , tam je to hezke . Bohemia , Ceska ,Gratina , Kovarna , U Johana ..... ale nevim :-) Nakonec asi zamirime za Zlin . V Trnave je vyborna hospudka Na Rozcesti , ale na nas termin tam maji svatbu. Ta je opradvu dobra :-) Takze tak , :-) Pekny den
Odpovědět
Ahojky, moc pěkná restaurace je u Barcuchů místo bývalého sezamu, je tam krásná terasa, hodně místa pro žvou hudbu. Pití si můžeš donést vlastní. Hodně štěstí
Odpovědět
Ahojky my jsme měli hostinu u Barcuchů. Měli jsme ji sice dole v jídleně, ale bylo tam místa i na hudbu a na tancování. V jídelně je to o něco levnější než nahoře. Bylo nás tam jen 30 osob a v pohodě jsme se vlezli. Donesli jsme si víno, ovoce na stůl, alkohol.....od nich jsme brali jen nealko, pivo a jídlo. Cena a obsluha super.
Odpovědět
Doporučuji Pivovar na Lukově ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme to U Dvou Slunečnic a budou mi dělat nádhernou výzdobu stolů vč. potahů na židle - to mi ve Zlíně nikdo nenabídl! Doufám, že nám všechno klapne..:) Máme to už za pár.. ;-)
Odpovědět
Ty potahy na židle jsem viděla i na hostině v Picassu na Bartošově čtvrti. Ale nevím zda jim to udělali nebo si to museli novomanželé udelat samy. aaandris: U Dvou Slunečnic jsou moc příjemní. Chodíváme tam někdy na večeři nebo si jen tak sednout a je to restaurace na úrovni. Sice si nepotrpím na žádné elegantnosti když si jdeme na pivko, ale tady je vidět, že je to restaurace s velkým R. Tak neboj určitě to výjde a vy z toho určitě budete mít nezapomenutelný zážitek.
Odpovědět
Zdravim , Chtela jsem ze zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s restauraci u Vlzana na Mladcove ?? :-) dekuju
Odpovědět
Díky všem za tipy - tak my nakonec úplně náhodou narazili na super restauračku - Restaurace Na Mokré - není to ta u Barcuchů ale ještě kousek dál směrem na Mokrou. Venku je zastřešené posezení, dá se i grilovat, restaurace bude celá pro nás, je to pro cca 60 lidí tak akorát.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme hostinu v restauraci u Staňků v Kostelci u Zlína.Je to tam super.Dobré ceny,výborně vaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme svatbu na vizovickém zámku a slavit se přesuneme na hotel Na Trojáku, ze Zlína cca 20 km, ale nádherné prostředí a odevšad samé nadšené reference x-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
nocturno:Akorát je potřeba objednat si hostinu dopředu,mají dost plno.Ale je to tam fakt super.Měli jsme u Staňků už pár oslav a stálo to za to:-) Výborně vaří i obsluha je v pohodě.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Měli jsme hostinu v UNU a byli jsme maximálně spokojení. Paní hostitelka je super - vstřícná a pohodová. Dala nám i typy na drobnosti, které nakonec výborně doplnili zábavu. Navíc novomanžeské apartmá bylo krásné a snídaně na čerstvém vzduchu bezchybná. Vřele doporučujeme pro moderní neupjaté svatby... ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
zmesky • Včera v 17:44 Ahoj, rada bych si nechala poradit, kde udelat hostinu pro cca 70 - 80 lidi ve Zline a okoli. Prejeme si grilovat selata, sedet venku a zaroven i vzdalenejsi hosty ubytovat. Nevite o necem na zaklade svych zkusenosti? :-) dekuju moc. veroniccca • Včera v 17:49 Ahojky. Hostinec Na rozcestí Trnava-za Slušovicemi od Zlína asi 15 km,super zahrada,grilované sele taky dělají,možnost mít sál do 80 osob,nebo stodolu celou ve dřevě až pro 150 lidí. Ale nevím,mají tam docela nátřesk,jestli budou mít ještě letos volný termín.... zmesky • Včera v 18:08 Ahoj Veroniko, jsi moc hodna, o vikendu si tam zajedeme podivat, jeste me napadlo na Drzkove je tam patriotcamp A kde jsi mela nebo budes mit svatbu Ty? :-) veroniccca • Včera v 18:11 My to máme právě tam:-)Paní Sovjáková je strašně super,ve všem vyšla vstříct,už to máme rezervované na příští rok:-)Máme 75 lidí,spát bude asi 30:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, na hostinu doporucuju Restauraci v Lesné, dobre jidlo ceny i personal. Ubytko v UNU nemelo chybu! x-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?