Svatební hostina v Zámečku v polských Chalupkách

Uvažujeme o hostině v Zámečku v polských CHalupkách....má někdo zkušenosti???? Termíny na rok 2015 se hodně plní červen až září je plně obsazené takže na výběr toho moc není, a proto jde spíše o čas kdo dřív příde....a proto se ptám jak tam vaří, jaké tam jsou svatby.....prozatím jsem tu četla jen dva ohlasy.....a ty byly zatím kladné....Jaká byla vaše spokojenost......
Odpovědět
Ahoj, my tam mame svatbu 6.6. :-) muzu doporucit, provozni je uzasny, cokoli si vymyslime, tak se vsim souhlasi. Obsluha je prijemna. Kdyby ses chtela na cokoli zeptat, klidne se ptej :-)
Odpovědět
@jessica3 a jídlo je stejné jako u nás chutově....babička má špatnou vzpomínku na polskou kuchyni a když slyšela polsko tak z ní vypadlo no fuj.....tak proto se ptám
Odpovědět
Co se týká jídla se přiznám, že osobní zkušenost nemám. Ale znám hodně lidí, kteří tam jedli a chutnalo jim. Chystáme se tam jít na oběd, tak ti pak ám vědět.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@katulinenka ahoj tak zamecek doporucuji vsemi deseti a vsichni hoste chvalili jidlo, misto, okoli, pristup, zkratka byli nadseni. Jedni si tam uz i zamluvili svatbu :-) vse bylo naprosto perfektni a pohadkove :-D skoda jen, ze to tak rychle uteklo :-)
Odpovědět
@jessica3 Můžu se poptat jaké menu jste měli vybráno? Máme tam svatbu 19.září, tak zjišťuju. Chceme to královské, co obsahuje i nealko a dort.
Odpovědět
@ragusa21 Ahoj dort obsahuje i to knížecí, které jsme měli my, akorát jsme v tom neměli nealko zdarma. Jídla bylo tolik, že na druhý den nám donesli dva plné vozíky nesnězeného jídla. Tak si to svatebčané, kteří měli ubytování rozdělili mezi sebe :-) i tak jsme tam hodně jídla nechali a je super, že veškeré jídlo, které se nesní ti zabalí a dají. :-) hosté se nám ani nemohli opít, všichni říkali, že se chtěli opít, ale že byli tak plní, že to ani nešlo :-D
Odpovědět
@jessica3 Děkuji za info! A můžu se zeptat dort jste si mohli vybrat sami? :)
Odpovědět
Nn dort maji svuj, rozhodnete se kolik patrovy chcete a kazde patro ma jinou napln.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Ahoj holky :), máme na zámečku svatbu 2.10. Máme si u nich nechat udělat u dort (máme na výběr)? Jakou jste měly hudbu? A kde obřad? Už teď jsem nervozní :(. Patří Vám velký obdiv za to kolik jste toho musely zvládnout.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Ahojky prosím máme svatbu 9.7.2021 na polském zámečku a chci tam mít i obřad je to možné? Měla jste to tak některá??
Odpovědět
Ahojky, byli jsme se tam ptát na info ohledně svatby před karanténou, a obřad na polské straně není možný, i když je to jen 100m od ČR :) Navrhovali nám vzít se na české straně a pak přejít k nim na hostinu, a nebo udělat falešný obřad u nich, a vzít se oficiálně na úřadě v ČR před/po svatbě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?