Svatební hostina v Zámecké vinárně ve Slavkově u Brna

Ahoj vsem, těm kteří ještě neví, kde uspořádat svatební hostinu, popř. svatební obřad. My měli svatební obřad 10.4.2010 na zámku Slavkov u Brna a stejně tak i svatební hostina proběhla na slavkovském zámku, a to v Zámecké vinarně. Myslím, že teď se to již bude jmenovat u Edy. Velkou výhodou bylo,že jsme nemuseli přejíždět nikam auty a vše bylo při ruce. Majitelé se nám snažili vyjít ve všem vstříc. Žádné špuntovné, dovolili nám vlastní víno a slivovici, vše skvěle připravili a byli moc příjemní až do úplného konce. Na naší svatbě bylo celkem 46 svatebčanů a k naši spokojenosti nám hrál pan muzikant, kterého nám majitelé vinárny doporučili a který pro ně často hraje. Je to pán s klávesami, harmonikou a který to rozbalil tak, že jsme skoro boty protančili. Svatební hostina nás přišla na částku tak nízkou, že jsme byli velice překvapeni. Myslím, že bych měl ještě podotknout, že naše svatba probíhala ve vinárně již od samého rána až do rána následujícího dne. Když je teplo, tak se dá i grilovat na přilehlé zahrádce. Toto restourační zařízení můžeme jen doporučit. Všem, kteří se na přípravách naší svatby podíleli, touto cestou děkujeme. Fana a Bára. :-)
Odpovědět
Cena sice možná nízká ale..... byla jsem tam s přítelem na večeři, v celým lokále jen mi dva. Já si dala těstoviny... byly mi předloženy rozvařené špagety(chápu, ne každej den má kuchař den) a přítel si dal řízek.... asi půlku tvořila flaxa. Takže co k tomu dodávat... pouze dodávám že za tyhle dva skvostné výtvory a 2 kávy po nás chtěli 400 kč
Odpovědět
ve Slavkově u Brna je Zámecká vinárna a Zámecká restaurace-tyto dva podniky si prosím pro příště nepleťte. co jste uvedla tak ve vinárně u Edy-tedy zámecké vinárně stojí 300 Kč,takže opravdu nevím kde jste vzala cenu 400 Kč a pokud je host nespokojen, nechť si stěžuje u obsluhy. Zámecká vinárna u Edy NENÍ a NIKDY nebude spojena s Zámeckou restaurací Austerlitz,každý je samostatný podnik.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?