Svatební hostina v Třebovickém mlýně. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky tak plánujeme svatbu na červen a už máme zarezervovanou restauraci Třebovický Mlýn. Něměly jste tam některá hostinu tak s 60 hosty? Dnes jsme se tam byly podívat a je to tam moc krásné no a ty ceny taky nejsou žádná katastrofa akorát ten alkohol pokud chceme svuj tak musíme zaplatit poplatek 100 na osobu (ne za děti). tak co máte některá nějákou zkušenost :-)
Odpovědět
1
2
12
Profilova fotka
Ahoj luckaakuba, jsem ráda, že zakládáš toto téma, náhodou jsme tam včera taky byli s přítelem rezervovat termín (září), majitel vypadá velice vstřícně. A ceny nám taky připadají v pohodě, jinde je to i horší. Akorát nejsme pro Třebovický mlýn pořád ještě rozhodnuti, máme ještě čas na rozmyšlenou, takže promýšlíme všechno možné:-)Ale je fakt, že to tam je moc krásné uvnitř, ten velký sál se nám moc líbil. A ten poplatek na osobu 100- není to zas tak hrozné. V jiných restauracích chtějí povinný odběr alespoň nějakého množství alkoholu nebo místo toho pronájem. Takže to vyjde na stejno.
Odpovědět
Profilova fotka
jo no taky máme ještě čas ale červen je všude docela rychle zamluvený už asi 3 restaurace volno neměly. tak kdyby jsi narazila na něco pěkného tak písni :-) všude je to docela malé. moc restaurací v Ostravě a okolí pro tolik lidí není.. líbil se mi tam taky ten sál a hlavně že tam v létě není prý takové vedro :-) navíc říkal že chce dělat změny na příští rok takže třeba to bude ještě hezčí :-)
Odpovědět
Ahoj, v Třebovickém mlýně jsem byla jako svatební host. Bylo to tam fajn. Ale pokud můžu doporučit, tak my jsme pak měli svatbu v Havířově Šumbarku v restauraci U jelena. Alko jsme měli své, od nich jsme museli brát nealko. Ale byli ochotní dávat džbány s vodou a citrónem, což se pilo nejvíc. A taky jsme si u nich brali bečky piva a kofoly. Cenově to vůbec nevyšlo draho - bylo nás 30 na hostinu a večer přišlo dalších 40 lidí a platili jsme necelých 30tis. Je tam velký prostor pro tančení, venkovní posezení, obsluha byla skvělá. A z Ovy to je kousek ;)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte holky, taky jsem ráda že toto téma zakládáte. My jsme taky uvažovali o Třebovickém mlýně a předběžně jsme si ho rezervovali na červenec, prý až po vánocích nám zavolají jestli jo a nebo ne, tak jsme si řekli ať si nás tam napíšou. Místo se nám taky moc líbi ale to co nás štve je ten poplatek. Bude nás tam hodně a tak nám to udělá pěkný balík. Snažila jsem se to projednat s paní provozní, ale ta mi odepsala něco v tom stylu že pokud se mi to nelíbí, můžu jít jinam. Z toho jsem moc nadšená nebyla, ale když ten sál je tak super. Tedkom ještě chci zajet to restaurace Arrows a taky do restaurace Nautilus, tak uvidím pro co se rozhodnem. Nevíte jestli ta stovka byla i pro lidi co přijdou až večer? a taky tam říkali, že se platí 20 kč za výzdobu, ale taky jen pro ty lidi co tam budou od rána ne?
Odpovědět
Profilova fotka
no jako dalo by se říct že to byla jediná chybička ten poplatek ale vem si ze všude musíš platit třeba nějáký povinný odběr na osobu nebo pronájem sálu. V Nautilu jsem byly je to tam pěkné, tam musíš brát na osobu deci alko a nealko jejich a já budu mít hostinu pro 60 + večer ještě někdo příjde a pro těch 60 je to tam tak tak. možná ani to ne.
Odpovědět
Profilova fotka
fakt jste už tam byli? ale vždyť píšou na netu že to tam má být pro 100 osob v tom nautilu? my budeme mít asi okolo 80 lidí tak právě hledám něco většího... jj ten poplatek je blbý když nás bude 80 tj. 8000 a to si myslím že za nájem a nebo jejich alko bych nikde moc nedala. Jako zarezervované to tam máme, ale těch 8 tis. bych využila i jinak. ještě někde jsi byla a nebo hodně uvažujete o tom mlýně?
Odpovědět
Ahoj. Moje kamarádka tam měla svatbu teď o prázdninách a kamarád na začátku roku. U kamarádky Bylo kolem 50 a místo bylo moc fajn, akorát mi připadalo, že málo jídla, ale to záleží asi jak se dohodnete. U Jelena jsme se byli taky podívat, je to tam moc fajn, jen mě štve, že zahradu neuzavřou....teda pokud si za ní nezaplatíme, což není jen tak levná. A co kdyby pršelo, že....škoda peněz tak. My zatím zvažujeme mezi čeladnou u holubů a u jelena. Třebovický mlýn je fajn, ale ne pro nás, přesto doporučuji jiným ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj byly jsme se tam podívat a na 80 to není určitě. a ty maš všech 80 lidí co pijou? vim že říkal že se neplatí za ty co nepijí, děti a prarodiče např. Nic jiného jsem ještě nenašla :) Ještě uvažujeme v tom havířově u jelena. a ty už jsi byla někde jinde?
Odpovědět
Jo a byly jsme se ještě podívat na šindlerův dvůr. Vypadá to tam moc pěkně a cenově taky dost dobře. Pro více lidi je to tam rozděleno do dvou salónů, což nám se moc nelíbí. Ale ta terasa je moc pěkná. Dělají i tam svatební tabule. Je to tam i zasklené. Ale na 80 to asi nebude....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak restaurace U jelena nevypadá vůbec špatně podle fotek na netu, osobně jsme tam nebyli. Byli jsme se však podívat jak v Šindlerově mlýně, tak i v Nautilu a nakonec u mě převládá ten nej pocit v Nautilu. Jenže já mám i s večerními hosty počet 50 a to si myslím, že je tak tak na ten prostor tam. S více lidma bych to tam neriskovala. Třebovický mlýn se nám líbí moc a stále ho máme rezervovaný, ale bohužel co je velké mínus, tak v našem termínu se tam koná třebovický koláč, což je velká akce v té obci a bude tam hoooodně lidí. Pan majitel se sice dušoval, že to nebude mít vliv, ale když jsem viděla na webu, jak je to rozsáhlá akce, tak se nám do toho nechce. A je fakt s tím poplatkem, že kolem 40ti osob to není tak hrozná suma, jako třeba při 80ti lidech. Šindlerův dvůr je moc hezký, ale my se tam nevejdem a pod přístřešek v našem termínu si netroufám (září). Mluvili jsme tam se servírkou a ta říkala, že měli letos dvě srpnové svatby a byla to katastrofa kvůli počasí, které nevyšlo a hostům byla zima.
Odpovědět
My jsme u jelena byly. Je to tam moc fajn. Po pravé straně sice je stále otevřená restaurace malá, ale vůbec to nevadí....nemá na to žádný vliv. A ten sál je velký. Přítel si přál na podiumu tancovat a nahoře na tom dřevěném patře že bude kapela :-) . Je to tam moc příjemné a velké, prostě supr. A po levé straně je velká terasa se skákací trampolínou a pěkným hříštěm pro děti a místo na grilování, akorát bohužel jí nezavře. Jedině za 15 000 což se mi zdá dost. A když bude pršet tak jsou peníze v háji. Ale jinak ta místnost moc supr. A správce taky moc fajn a příjemný. Často opakuje větu...všechno jde na všem se dá domluvit :-) tak to máme jako druhé místo, ale s tím, že přítel říkal že určitě i s tou terasou. Teda pokud myslíte u jelena v karviné :-)
Odpovědět
teda v havířově
Odpovědět
Článek se načítá
U Jelena to nevypadá vůbec zle, ale chtělo by to více informací. Ohledně ceny za menu, jak se s nima lze domluvit co se týče pití a podobně, ale prostor moc hezký. My máme vyhlídnutou restauraci Setina v Pusté Polomi, ale pořád váhám, jestli to není moc daleko :-(
Odpovědět
Tak když jsme tam byly tak menu nějak od 250 kč a za osobu to vycházelo nějak i s rautem na osobu kolem 800 kč, záleží samozřejmě co kdo chce. Nealko od nich pouze a alko tam je přípitek a tvrdé, ale teď nevím kolik toho přesně a zbytek může být svoje a myslím že poplatek za to žádný není....
Odpovědět
Profilova fotka
já tam dneska volala a říkala že alkohol od nich nemusíme mít žádný pouze nealko a poplatek je tam 2000 za pronajem. Libí se mi tam že tam je krásné to hřiště budeme mít na svatbě děti. a ten sál vypadá docela pěkně. No je třeba se jet na to podívat.
Odpovědět
Profilova fotka
a holky ta setina vycházela cenově jak? vypadá to tam moc pěkně akorát taky nevím jestli to není daleko :)
Odpovědět
My právě taky. Jen bohužel je třeba za ten dvorek zaplatit. Jinak je to tam fakt pěkné. A jinak já jsem z dubiny a pokud tam jedeme kolem orlové tak je to těch 30 km tak se to dá :-) určitě je i kratší cesta a nemusí se to takhle objíždět :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak mi přijde že Setina a U Jelena to vyjde na stejně se vzdáleností, my jsme právě chtěli něco blízko, tím že budeme mít tolik lidí, tak nechci platit majlant za rozvoz. V té Setině pracuje i můj kamarád a všichni říkaj, že je to tam super. Tak to jsme mě dostaly s tím Nautilus, já jsem myslela že se tam vleze hodně lidí.. tak to padá tím pádem další restaurace:-)) No já chci ještě zkusit res. Arrows. luckaakuba: pan majitel vám v Mlýně říkal, že se neplatí za ty co nepijí a za prarodiče? no jak ale on pozná kdo nepije?._)) a s hostama večer je to taky 100 a nebo tam že přijdou až později je to třeba jen 50? my jsme mluvili s provozní a trošku se mi zdálo že svateb mají tam asi hodně, takže to brala jako že jedna svatba sem, jedna tam... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Do Nautila se skutečně nevleze podle mě víc jak 50 lidí, co se týče jen prostor uvnitř. Jsou tam takové vyvýšené místa, kde se dá počítat s 50ti lidmi max. a dole je taneční prostor u baru, ale taky si myslím, že ne všech 50 by tančilo najednou. To by se prostě nevlezli ti lidi. Je tam i malá terasa nebo zahrádka venku. Ale nad 50 lidí bych do Nautila opravdu nešla. Jedině, že by hosté seděli i dole, kde je to místo určené pro taneční prostor, ale kde potom by takové množství lidí mělo tančit, tak to fakt nevím. Co se týká Mlýna, s paní provozní jsme ani nepřišli do kontaktu, takže nemůžu posoudit. Ale nevím, jak si chtějí ověřit ty řidiče, kteří nepijí a zařadit je tedy do hostů, kterých se netýká poplatek. A s těmi lidmi, kteří mají přijít i večer, tak na to jsem úplně zapomněla, to si myslím, že těch se poplatek týká taky.Ale nemám to ověřené. Setina je moc hezká, ale na mě už moc daleko:-)Jsem sice z centra Ov, ale hledáme těsnou blízkost Ov, tak 20km max.
Odpovědět
Ještě jsem se dívala na penzion Ben v Polance, nemáte někdo zkušenost?
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem z Polanky a tak penzion Ben znám, taky jsem o tom uvažovala ale nějak mi tam nesedí pár věcí.. každý má na to svůj názor. je to tam pěkné.
Odpovědět
O jaké věci se jedá, můžeš být konkrétnější? Já to mám odkouklé jenom z webu, na živo jsem tam ještě nebyla a je mi jasné, že z fotek z internetu se nedá vycházet (většinou je mají udělané hezčí, než skutečnost) :-|
Odpovědět
Profilova fotka
mimi: no to jo je to sice kousek ale jak jsme si vzaly ze se potom bude porad jezdit havirov ostrava tak jsme dospely k tomu ze vlastne to vyjde skoro stejně jako ten Mlýn :) k Jelenovi jsem volala cenově je to tam o par korun levnější. jsem si počítala jen oběd a vyjde to skoro stejně a tam se platí 2000 za pronájem salonku. pokud ti ale nevadí pendlování mezi havířovem a ova tak je to super pěkné hřiště pro děcka a pěkný sál.
Odpovědět
Profilova fotka
holky a jaké máte termíny svatby?:-) Baracudas: jako někteří si bena pochvalují a někteří na to nadávají. Možná že na svatbách je to lepší, ale když tam přijdeme tak čekáme na obsluhu strašně dlouho, porce mají velké, ale na vesnici se nám zdají vysoké ceny. Já osobně nemusím paní majitelku a asi hodně lidí tady taky ne, ztratila si hodně zákázníku přístupem. Jedni známí tam měli svatbu a domluvli se na něčem a ve výslednu platili asi o 10 tis. víc než bylo dáno. No teď tam ze známých už dlouho nikdo žádnou akci, ale ze začátku jsem slyšela samé nadávky. Já jsem to tam taky chtěla, ale hodně lidí říkalo, že raději ne. Ale zase jsou lidi co si to tam určitě chválí, nevím jak to tam vyjde cennově, jestli si můžeš něco donést a nebo ne, to ti neřeknu. a je to tam moc krásné uvnitř. holky a vy co uvažujete o třebovickém mlýnu, kolik budete mít asi tak lidí a dělaly už jste si předběžně kalkulaci?
Odpovědět
luckaakuba: Přesně tak, U jelena to vypadá pěkně, ceny dobré, ale ta cesty z Ostravy je hrozná, je to daleko a ten kruháč v Havířově je šílený, bála bych se, že tam nějaký svatebčan nabourá. Jannicka: uvažovali jsme o Třebovickém Mlýně, ale nakonec asi vyberem něco levnějšího. Budem mít tak 80-90 lidí a majitel v Mlýně nám říkal, že nás to výjde asi 50 tis. bez pití (teď ale nevím jestli počítal i s nealkem nebo bez). Když jsme to nějak počítali, tak nám to vyšlo něco pod 70 tis. celkem, ale byly to je takové orientační počty.
Odpovědět
Profilova fotka
ty my budeme mit 55 lidí a kalkulaci jsem si zatim dělala jen na oběd a to vyjde cca do 12tis jinak vubec netuším kolik toho na rauty takže se musím poradit s někým asi z hotelu. no a pak tam musis zaplatit ten poplatek aby byl tvuj chlast a pití tam vyjde nealko 1 l na 78kč (cola, juice a tak) a 48kč vody. vyjde to levneji nez v nautilu tam tretinka normalne 25 zadna sleva. a k jinak si myslím že všude je nějáká chyba nikdy člověk nebude mít přesně to co si domluvil, skoro u každého kdo ze známých měl svatbu tak platil víc nebo někdo třeba nedostal na stůl to co měl domluvené. myslím že všude je něco.
Odpovědět
Profilova fotka
jo a o penzionu u Rašků něco víte? vypadá to tam pěkně, nebo zámecká krčma Paskov?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, tak my máme asi 40 lidí na oběd a šest jich přijde ještě večer. Stále máme otevřených několik možností, ale už se musíme rozhodnout, protože jinak se nám z toho hlavy zamotají :-D . Zámeckou krčmu máme taky obhlídnutou, zaplatili jsme tam i zálohu, ale budem ji rušit, protože se nám začínají líbit více jiné (Nautilus, Třebovický mlýn), ale jelikož v našem termínu se pořádá velká místní akce v Třebovicích, jak už jsem psala výše, tak už asi ani ten Třebovický mlýn. Zámecká krčma by neměla vyjít více než 1000/os ale nemůžeme si vzpomenout, jestli s alkoholem a se vším nebo bez. Nájem se tam neplatí, personál je tam příjemný, dobře tam vaří. Více zkušeností u nich už ale nemám. Mají nahoře velký sál pro 100 lidí, ale zase to je počet sedících lidí, taneční prostor by byl asi ve vedlejší místnosti, která tam je. A o penzionu u Rašků se tu v dřívějších diskuzích něco psalo už, tak zkus pohledat, něco určitě najdeš. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
crayon: vás to v tom třeovickém vyšlo na tak moc? my jsme to počítali a nás to i s poplatkem vyšlo na 40 něco a ještě si k tomu koupíme svůj alkohol tak já doufám, že snad 60 nepřekročíme. taky si myslím, že všude je něco. asi nic levnějšího moc nenajdeme.. s tím že nás je ještě tolik, tak je to obtížné.
Odpovědět
jannicka: započítávali jsme tam všechno: jídlo, pití (alko, nealko, káva,...), slané drobnosti apod, večer nás bude možná ještě víc, ale těžko se odhaduje, kolik toho lidi vypijou. V některých restauracích si všechno můžete přichystat sami, když třeba ten sál nepatří restauraci nebo někde můžeš mít aspoň svoje pití-alko i nealko, většinou to jsou ale méně luxusní restaurace nebo sály, kde se konají plesy. Kdybychom si dělali vlastní raut např. ve Staré Bělé, tak to vyjde hodně levně, ale bylo by s tím moc starostí. Těžké rozhodování :-).
Odpovědět
1
2
12
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?