Svatební hostina v restauraci Šárka v Praze

Profilova fotka
Ahoj, máte někdo zkušenosti s restaurací Šárka ( Džbán) v Praze? Cenově je velice zajímavá a prostředí příjemné. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme tam původně v plánu konat hostinu a raut, nakonec jsme zvolili dostupnější místo. Ale s panem Moravcem je výborná domluva, vaří tam skvěle, na podzim jsme tam měli akci. Ubytování je nádherné zrekonstruované...obsluha příjemná, ceny jsou taky bezva:-) určitě doporučuji:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@amazoomka tak to jsem ráda, právě s panem Moravcem komunikuji a velmi se mi líbí okolí, ubytování blízko, parkování a restaurace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je super, jelikož nemáš svatbu v létě, svíčkovou mají faakt výbornou, dokonce za ní mají nějaké spešl ohodnocení:-))
Odpovědět
@amazoomka no samé lepší zprávy :-) příští pátek se tam jedeme kouknout, tak jsem fakt zvědavá :-) ale zatím komunikace výborná, nástřel cen mi taky přišel zajímavý na to že je to v Praze, podle fotek v čistém a pěkném prostředí a zároveň v přírodě :-) můžu se zeptat, za co jste nakonec Šárku vyměnili?
Odpovědět
Profilova fotka
Nakonec jsme zvolili dostupnější místo - Kamenný Dvůr v Písnici( protože jsme oba z Modřan a spousta přátel a rodina taky), tak kvuli dostupnosti při cestě domů v pozdních hodinách jsme zvolili te Dvůr, jak to u vás dopadlo s Šárkou?
Odpovědět
@amazoomka na ten jsme také koukali ale zatím u nás vítězí Šárka. Byli jsme se tam podívat, pan Moravec je velice příjemný a vypadá jako že opravud ví co dělá :-) obsluhá milá a vtipná - takže máme rezervováno :-) moc se nám líbilo prostředí a jejich přístup k nám. Někde se neráčili odpovědět a nebo jednali jako by jsme obtežovali, tak jsem usoudila, že asi mají kšeftu dost a co bych se vnucovala, že :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agi87 a budete mít k dispozici celou restauraci nebo bude částečně otevřená?
Odpovědět
Profilova fotka
Sarku doporocuji. Je to tam moc hezky a maji super rauty. Hrali jsme tam pred par lety s nasi kapelou, fotky pripadne na nasich strankach...
Odpovědět
@lukashsax tak to opravdu ráda čtu :-) a na fotky kouknu. Opravdu nás zaujal přístupa prstředí, takže to byl jasný vítěz :-)
Odpovědět
@hany22 no tak jsou dvě mistnosti, jedna menší a druhá větší s barem a pak už je terasa, takže to prý bude veřejnosti otevřené ale my si osobně myslíme, že bude v té první místnosti, protože pan majitel říkal, že je to zařízené tak, že se vůbec nepotkáme. A myslím, že tam veřejnosti moc nebude, když uvidí tu naší skupinu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@agi87 jj, já vím jak to tam vypadá. Byli jsme tam v den zásnub (byla jsem požádána v Divoké Šárce) a tak je to pro nás i trošku srdeční záležitost. Dnes jsme mluvili s provozním, říkal, že objednávky bude přijímat až po novém roce. A restaurace by byla částečně uzavřená přesně jak píšeš, jen si to moc neumím představit :-(, tak nevím jak se rozhodnout. Ono se to nezdá ale chodí tam docela dost lidí na tu terasu a my bychom jí rádi využili. Prý jí částečně přehradí. To zase nebudu spát :-D. Ale moc děkuji za odpověď, jsi hodná :-)
Odpovědět
@hany22 no je pravda, že my psali do docela dost hospod a nejvíc nás zaujal právě přístup téhle. A Vám by to sedlo jak něco, když je to takhle srdeční :-) Takže už jsme nehledali nic, protože pak je to o to těžší :-) no neboj, já když jsem se dočetla, že největší stůl je pro 42 osob a my máme v plánu do 60 osob (to je proměnlivé číslo) tak jsem z toho byla taky nesvá a několikrát jsem pána otravovala jestli to jako opravdu jde a on mi trpělivě vysvětlovat že to jde a že právě budou dělat tu terasu zastřešenou a pak to už nebude vůbec žádný problém. Ale stejně nejvíc se vyspím až bude po všem :-D no mě bylo řečeno, že se nepotkáme, tak já jsem se rozhodla že to řešit nebudu a hold uvidíme :-D no nemáš vůbec za co :-) koukám, že svatbu budeš mít v červnu, tak to si je navzájem neunavíme, když by jste se rozhodli nakonec mít to tam :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Na konci léta 2013 jsme se vzali. Oběd, svatební hostinu a veselku jsme měli v příjemné restauraci Šárka v klidné časti Prahy 6. Od začátku šlo vše jak na drátkách. Na schůzce s panem majitelem jsme se domluvili na stěžejních věcech ohledně našeho svatebního dne. Nutno říci, že pan majitel je profík a myslí úplně na vše. Do našeho dne D jsme si panem majitelem vyměnili pár organizačních mailů. Den před svatbou jsme do restaurace přivezli naše ozdoby (v restauraci mají spoustu ozdob a organz, ale my jsme svatbu chtěli mít do žluta), svatební dort, muffiny a šlo se na věc. Jídlo bylo opravdu vynikající, připravené z kvalitních a čerstvých surovin. Pečená kýta , gulášek, rostbíf, plněné jalapeňos, řízečky, tataráček a mnoho dalšího, MŇAM! Obsluha veselá, ochotná, pohotová a rychlá. Plzíňka FANTASTICKÁ!!! Měli jsme posezení uvnitř a i na zahrádce. Na zahrádce byla i naše kapela (hráli cca do 01:00 do rána). Restaurace nemyla uzavřená jen pro svatebčany, ale žádný problém v tom nebyl. Svatebčany jsme si označili papírovým samolepícím náramkem. Počasí vyšlo na 100%, bylo polojasno, cca 24 stupňů. Ale ani déšť by žádnou kalamitu nezpůsobil, zahrádka byla totiž zastřešená obrovskům stanem, pod který se vešlo cca 8 stolů (1 stůl = 8 lidí). Svatba i oslava se moc povedla, s restaurací Šárka jsme byli velice spokojení a určitě bychom v žádném případě neměnili! VŘELE DOPORUČUJEME!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@suskelcor Dobrý den, mohla bych se zeptat? Vy jste měli obřad přímo v restauraci Šárka? :-) Já jen, že tam budeme mít taky hostinu a teď hledám místo pro obřad :-) Moc děkuju za odpověď.
Odpovědět
Profilova fotka
Ne ne obrad jsme meli na Praze 3 ale tam se da to udelat
Odpovědět
chodim na Sarku pravidelne na obedy. I firemni akce tam mame obcas. Na jednu stranu me ty vase svatby stvou, protoze si pak ve zbytku restaurace neni kam sednout :-). A obsluha na vybornou, obcas je lituji, protoze jsou tak ochotni, ze s nami jsou klidne i nekolik hodin po zaviracce, kdyz mame firemni akci. Uplne s klidnym svedomim bych si tam svatbu udelal. A pokud to nekdy nastane, tak udelam. Pan Moravec je fakt profesional. Snazi se vyhovet co to jde. Jednou jsem si postezoval, ze maji malo dietnich jidel a hned mel na jidelnicku varene hovezi :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?