Svatební hostina v restauraci Léta Páně Dolní Počernice

Měla jsem svatbu v objektu této restaurace, ve tzv. Špejcharu, který obec pronajímá a restaurace Léta Páně zde dělá catering. Ve spodní části domu je vlastní restaurace a z druhé strany je tento pronajímatelný sál. Jídlo v restauraci je výtečné, ale organizace a koordinace není moc dobrá. Pánové provozní jsou roztržití a spoustu věcí spletou, udělají jinak, než bylo domluveno. Dle vzhledu restaurace a prvních schůzek člověk očekává skoro nadstandard,ale bohužel to tak není. V zásadě jsme nakonec byli spokojeni, ale rozhodně nebylo vše podle našich představ.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Mohu jen potvrdit, cokoliv jsme chtěli jinak, než dělají standartně, tak neudělali správně. Ale to místo je naprosto úúúžasný :-)
Odpovědět
toto patří spíše do tématu Nespolehlivé firmy http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovědět
po dohodě se zakladatelkou opět téma otevírám. možná by bylo dobré vyzdvihnout ta pozitiva, aby to nepůsobilo tak divně ;-) já bych si na základě těch vašich dvou příspěvků řekla "aha, místo hezký, ale jinak je to na bačkoru, tak těm se radši obloukem vyhnu" :-D
Odpovědět
To není úplně tak, je to tam opravdu hezké prostředí,krásně je to opravené, sále je moc pěkný a velký, venku je super park, vaří tam fakt výborně, jen je potřeba se připravit na to, že servis není tak ideální,jak to podle vzhledu vypadá :-) Pokazili se nějaký drobnosti, takže to třeba pak vyznívá negativně, protože člověk čekal podle té krásy nadstandard. Jinak ještě můžu pochválit, že co pokazili,tak to třeba neúčtovali, rozpis jídla a pití byl v pořádku,pak byl i dobře naúčtován, obsluhující personál byl také fajn a ochotní....
Odpovědět
Důležitá je věc, že co si neodvezete v noci při svatbě - zbytky jídla, dorty, sladkosti, pečenou kýtu, to se vyhodí a druhý den už tam nic nenajdete. Takže si to domluvte přesně s nimi, at nejste pak zklamané,že si pro to druhý den přijedete a ono už nic nebude. Jídla v rautu bylo hrozně moc, vůbec se to nesnědlo, takže jsme si to v noci odvezli a moc se to druhý den hodilo :-)
Odpovědět
my sme boli v Leta Pane na jedlo a bolo tam uzasne, od obsluhy, cez jedlo az po prostredie, ale to je samozrejme rozdiel oproti svadbe ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já chci taky vyzdvihnout to místo, i v rámci restaurace, přestože je v budově zároveň otevřená restaurace, tak se s hosty nepotkáte, pokud teda nepůjdete hledat někoho, protože šel sledovat dolů tenis (ale to je jinam :-)) jinak také chci říct, že pokud něco pokazí, tak to pak nenaúčtují, nám omylem vyhodili jídlo, co zbylo a tak jsme dostali slevu.. jednání je opravdu férové... co si tam ale nenechávejte dělat je sele, to neumějí, doporučují sami spíš kýtu...
Odpovědět
cutty: my tam taky byli předem v restauraci a je to tam super, i obsluha, i jídlo...stejně tak obsluha i jídlo na svatbě bylo moc dobré... jo a my jsme měli kýtu a byla výborná :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Mám čerstvou zkušenost s restaurací Léta Páně a musím říct, že stoprocentně pozitivní. Jestli to není tím, že nám vše zařizovala mladá paní provozní, která všechno zvládala bez problému. Jídlo jsme si pochvalovali, organizace nikde nevázla a obsluha byla opravdu milá a snažila se i přispět k naší zábavě:-). I od našich hostů máme jen pozitivní ohlasy, moc jsme si to tam užili:-).
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@acimedaca Holky kolik se takzhruba vejde lidí do toho Špejcharu? Sháním hostinu pro 60-70 lidí a nemůžu nic sehnat :(
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Máte někdo aktuálnější zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@voy když tam měla kamarádku svatbu, ženich dostal kuře, který smrdělo... pecka...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Leta Páně jsme měli rezervované a nyní rušíme spolupráci pro naprosto otřesné chování jednatelky Karochové. Pokud chcete záruky za jejich služby, nečekejte je. Orientace na zákazníka jim naprosto nic neříká. Ačkoliv prostředí DolnoPočernického parku je nádherné, restauraci kvůli jejímu managementu pro svatbu vůbec nedoporučuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Oteviram tuto diskuzi. Nemate nekdo aktualni zkusenosti? :-)
Odpovědět
Dobry den, take bych rada vedela jsetli mate nekdo aktualni zkusenost se svatbou v Leta Pane. Vetsina komentu tady jsou hodne stare :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Konkrétně osobní zkušenost se svatbou ne, ale naši bydlí relativně kousek od Dolnopočernického parku, celkem často do Léta Páně chodíme na jídlo, to je výborné, prostředí a okolní park krásné, to mohu jen potvrdit. Jednou jsem tam ale zažila situaci, kdy kamarádka slavila v jednom malém sále dvacetiny a do toho tam měli najednou tři svatební hostiny! Jednu velkou venku a dvě uvnitř. Kdyby věděli, že se jim to povede sladit a ty svatby o sobě vzájemně nebudou skoro vědět, tak budiž, ale zde obsluha, jakkoli byla milá a ochotná, tak prostě nestíhala, to snad ani nemohla stíhat tři svatby a velkou oslavu. Takže místo a všechno ok, ale já osobně bych chtěla ve smlouvě zaručit, že budeme jediná větší oslava/sešlost/svatba/sraz ten den...
Odpovědět
Profilova fotka
@acimedaca Vyrostla jsem na Černém Mostě, donedávna jsem tam bydlela. Do Léta Páně jsme dříve hodně chodili, bylo to tam fajn i když trochu dražší. Bohužel postupem času se nám nejednou stalo, že obsluha nestíhala a nebyla zrovna nejochotnější a ceny se ještě zvedly... A navíc i to jídlo se zhoršilo, takže jsme tam vlastně úplně přestali chodit. Naposledy jsem tam byla tak možná před 2 roky, tak třeba už je to zase lepší... Ale já bych tam svatbu nedělala, ačkoliv ten park okolo je super ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nám se právě hrozně líbilo prostředí, ale Léta páně nám přišli dost drahý, neosobní a nedá se tam spát...proto jsme zvolili pár metrů dál Český statek :-)
Odpovědět
Moc dekuju za odpovedi! Pojedeme tam na jidlo a uvidime. Jidlo tam pry neni nic moc tak nevime co ted :-( budeme mit svatbu pro 80 lidi takze to je dost draha zalezitost a nechceme to riskovat. Nemate nekdo doporuceni na jine misto v okoli Prahy? Dekuju!
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanavol Co Hotel Čertousy? http://www.hotel-certousy.cz/ Ale je pravda, že to není z nejlevnějších - nám tam udělali kalkulaci na 45 lidí mám pocit na 120 000 bez pití (s ubytováním cca 25 lidí teda, to je pravda).
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanavol Český statek sice píší do 80hostů, ale tam bych to viděl vhodnější pro menší počet. Nezdála se mi ta hlavní "stodola" moc velká, kdyby se tam naskládalo 80lidí, asi by zmizel taneční parket. No to je jen můj dojem. Koukněte na nějaké fotky, třeba pak odhadnete z počtu hostů z akcí, jestli vyhovuje. Když je hezky, sedí hodně hostů venku a na zahradě, stoly uvnitř se mohly na zábavu zredukovat. Čertousy, no je to větší, rozlehlý statek, osobně bych volil asi útulnější prostředí, ale mají tam více prostor, hráli jsme jen v těch sálech nad rybníkem. A cena holt asi vyšší.. Stavte se na jídlo a zeptat ještě v hotelu Svornost, je tam jak pěkný sál pro 80lidí akorát, taneční prostor, tak terasa, zahrada a jídlo tam měli na svatbách vždy super, i když my ochutnali až raut. Ceny mi tam přišly přiměřené. Dual Music
Odpovědět
Dobrý den, zastavte se u nás . Svatby pořádáme více jak 20 let . Náš sál je pro 80 osob akorát a ještě zbyde na taneční parket. U nás jsou ceny určitě přiměřené. přečtěte si v našem profilu . Budu se těšit na vaši návštěvu. Tomáš král ředitel hotelu
Odpovědět
Profilova fotka
@ivanavol Hotel Čertousy, jak píše "sarkoc" je opravdu fajn, i když pravda, není to místo nejlevnější. Pak penzion Lony/Kozovazy-tam bych řekla, že to prostředí okolo je ještě hezčí než v Čertousech. Venkovní i vnitřní posezení, přespání, grilování. obsluha super, jídlo vynikající. Fotila jsem tam třikrát a vždycky všechno na jedničku.. A dovolí i večerní ohňostroj :-)
Odpovědět
Milé dámy, nevěsty, v sobotu, 25.4.2015 jsem se v Dolnopočernickém pivovaru vdávala já. A jen abyste věděli - všechno bylo dokonalééééé !!! Obsluha milá, příjemná, ochotná, pan manažer Balvín - podle mě chlap na svém místě, smíšek, pohodář, obětavý, ochotný, chápavý, vyhověl ve všem co jsme jen nadhodili, a ještě ani nepožadovali.... sál nám byl k dispozici po domluvě o den dříve k výzdobě, jídlo bylo delikátní - všichni svatebčané chválili, raut - i přes to, že byl ponížen na 40 lidí (svatebčanů bylo 46) byl bohatý až až, ještě jsem 17 termoboxů s masem odváželi domů. Prostě všechno podle domluvy, žádné výtky ani výhrady nemáme, a DĚKUJEME za to, že jste nám ten náš den udělali tím nejhezčím v životě! Děvčátka moje, můžu jen a jen doporučit !!! ;-)
Odpovědět
@ivanavol Ivčo 80 lidí do Léta Páně nedáte.... Zkuste Yard Resort předboj.... Podobné prostředí, také jakože luxuska a cenově podobné..... Držím palečky :)
Odpovědět
Tolik lidi se nevejde ani do Certous a ani do Svornosti. Je to tezke najit pekne, velke misto s dobrou dostupnosti :-( asi musime doufat, ze se par lidi zrusi :-|
Odpovědět
Milé nevěsty, co se jim líbí Dolnopočernický park. Já jsem zde vyrostla a tudíš se i vdávala, a vsechny mé známé i já jsme dělali hostinu v hotelu Svornost. Je to nejlepší a nejbližší, co můžete vybrat. Hotel i provozní mají dlouholeté zkušenosti, nejlepší reference, zařídí uplně vše.Paní Kratochvílová i pan Král, maximálně příjemní a udělají vše pro vaše maximální požadavky a spokojenost. Jídlo bylo prvotřídní-mnohem lepší než vypadá na jejich stránkách, bylo dokonalé!!!Meli jsme polovinu cizinců, vsichni spokojeni.Terasa je nádherná na večerní odpočinek, osvícená,romantická, sál klimatizovany,hodne místa. My meli 60lidí, ale kamaradka i 140!!Neni problem. Jen mají opravdu svatby skoro každý týden, tak doporučuji, čím dříve, tím lépe. Vyhoda je i skvelé ubytování hostů! Bohužel s Leta Páně ani ted nemáme dobré zkušenosti, co se týče jídla, o učet si musíte říct a pak tam naleznete neco, co jste nemeli.Není to to co dřív:-( Hold je to pro ty, co chteji mit luxusní svatbu,prostředí je pohádkové, ale nemuseji koukat na peníze a tudíš ani nekoukají na to, co jim kde přiúčtují. Jeden typ...ja mám vsechny fotografie z parku a kolem Mlyna. Vyfotit se mužete i tam.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Nemohu souhlasit s některými negativními reakcemi. Naše včerejší svatba se v Léta páně opravdu vydařila, obsluha byla milá a ochotná splnit všechna naše přání. Svatební hostinu v této restauraci vřele doporučuji.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?