Svatební hostina v restauraci Gurmania v Průhonicích

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s restaurací Gurmania v Průhonicích?Už jsem tam posílala email, jednání se mi zamlouvá, ceny jsou taky přijatelné....Chtěla bych nějaký názor, jak jste byli spokojené, zda je hostina oddělená od ostatních zákazníků restaurace, kvalita služeb, zda se tam dá tancovat, ochota personálu, jak se Vám líbilo prostření stolů, atd...Uvítala bych třeba nějaké fotky od Vás, z jejich svatební fotogalerie se toho nedá moc vyzkoumat... :-( Všem moooc díky za odpovědi a třeba i nějaké ty fotečky...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka77 ahoj. uz jsi byla nekdy uvnitr? nevim, kolik planujes lidi a zda raut nebo tabuli, ale myslim, ze se jim jich moc lidi nevejde. restaurace je to pekna, ale jsou to takove dve barem oddelene mistnosti, takze si myslim, ze byste asi meli v jedny mistnosti tabuli a v druhy mohli tancit, coz nevim, zda je optimalni. personal je prima, jidlo doby, vecereli jsme tam. My jsme nakonec vybrali Tvrz a bylo to dokonaly.
Odpovědět
Plánujeme na hostinu 50 lidí a na raut 70....Myslíš, že se tam nevejdeme?To je takový blbý sedět a tančit v jiných místnostech...:-( Moc díky za odpověď...:-) Na Tvrz se podívám...:-)
Odpovědět
Myslíš Jan Pýcha bar-club Tvrz...?...:-)
Odpovědět
A na kolik Vás to vyšlo, jestli se můžu zeptaz, vypadá to tam hezky...:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka77 jj, presne to myslim. On to ma rozdeleny, v hornim patre je NADHERNA restaurace s terasou a dole pak klub s moznosti sedet i venku. naprosto vsichni nasi hoste byli nadseni, talire vylizany, lepsi jidlo v zivote nejedli. samozrejme, urcite to tam neni z nejlevnejsich, ale fakt to stoji za to. menu vyslo na 590 na osobu. byli jsme tam cca od ctyr, ve 12 jsme zavirali ucet. platili jsme jidlo, nealko, pivo, vino a vyslo nas to na 72 000. na fotky muzes mrknout v albu. vazne si myslim, ze do gurmanie se nevejdete.
Odpovědět
Moc děkuju, fotky máš krásný...:-) Proberu to s drahým...:-)
Odpovědět
A kolik vás bylo?
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka77 presne diky :) bylo nas presne 50. v restauraci jsme meli obed. a dole u baru potom jeste raut - poradna kopa jidla :) kdyby cokoliv, tak mi klido napis do IP. budete se brat na Pruhonickym zamku?
Odpovědět
To nevíme, ale pokud by byla hostina v Průhonicích, tak asi jo, ty jsi byla s obřadem spokojená?
Odpovědět
Profilova fotka
@misulka77 obrad byl moc peknej, i misto, vyhled na park z nadvori, potom foceni v parku, parada. my vybirali naopak, nejdriv jsme meli pruhonickej zamek, a pak k nemu hledali hostinu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?