Svatební hostina v Praze dostupná z Břevnovského kláštera

Profilova fotka
Už jsem bezradná, shlédla jsem snad všechny diskuze ohledně místa hostiny, ale stále nemohu najít tu pravou v dostupné lokalitě. Svatbu budeme mít v Břevnovském klášteře, takže padají taková místa jako hotel Čertousy, který se mi interiérově líbí. Moc se mi líbilo v restauraci Černý Kohout v Klukovicích, vzdálenost dobrá, ale to jídlo. Zašli jsme si na večeři a prostě jsme odcházeli zklamaní. Poprosila bych vás o doporučení restaurace, která by byla cca pro 60 lidí, dostupná z Břevnovského kláštera, stylově viz hotel Čertousy či Černý kohout, kde dobře vaří a moc by se mi líbila venkovní zahrádka s možností grilování. Najde se taková? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka známí měli svatbu v klášteře a pak měli hostinu a raut u nich v prostorách někde, takm jste se neptali? Hostinu měli někde v klášteře a raut ve sklípcích či co. A je tam ten šenk, kde skvěle vaří.
Odpovědět
Profilova fotka
@chris_n Ale ano, přímo na restauraci v klášteře jsem se dívala, ale byl by tam problém s dobou zavření, což by bychom potřebovali něco, kde budeme moci oslavovat tak dlouho jak budeme chtít :-) a hlasitě. Takže klášterní tímto padla
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka mrknete na nase webovky do fotogalerie. Mozna tam najdete inspiraci mist ze svateb, kde jsme hrali...
Odpovědět
Profilova fotka
@lukashsax Díky za tip, už jsem se na vaše stránky dívala :-), hudba je další potřebná, ale už jste na náš termín zamluvení, tak se budu alespoň ispirovat místy svatby, díky.
Odpovědět
Profilova fotka
@keeshka Jj, termin uz je obsazenej... nektera mista byla velmi prijemna!
Odpovědět
Il Giardino v Bráníku (autem je to 11 km a 15 minut, sockou něco málo přes půl hodiny). Měli jsme tam svatební oběd i veselku a naprostá spokojenost. Oběd nás vyšel na 500,- za osobu (polívka, hlavní chod, dezert, přípitek, nápoje), odpolední raut na 590,- za osobu - tady jsem teda uhádala slevu (byl v tom studený raut, grilování, čokoládová fontána, neomezená konzumace piva, vína, nealka). Prostředí je moc hezké (velká zahrada, pergola, dětský koutek), naprosto skvěle vaří a co se týká hlasitosti, tak není problém do 22 hod., pak se hudba musela přesunout dovnitř.
Odpovědět
Profilova fotka
@azmilid díky. Hned jsem se musela podívat a musím říci, že na první pohled vypadá opravdu dobře a splňuje podmínky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@azmilid a vevnitř pak tedy s hudbou nebyl problém? Nebyl problém protáhnout do ranních hodin? Já prostě hlavně nechci, aby ve 12 řekli, že to máme ukončit. Už jsem to na svatbě zažila :-|
Odpovědět
Tady to bylo domluvené tak, že raut a pití je do půlnoci. Samozřejmě se pak mohlo pít dál, ale už za vlastní a bylo domluveno, že budeme platit 100,- za personál (jakože 100,- za každou osobu personálu) / hod. přesčasu. Končili jsme v půl druhé a tu hodinu a půl nám pak ani neúčtovali. Jinak tohle bude asi hodně záležet na individuální domluvě, byli jsme tam od jedenácti od dopoledne, takže po půlnoci už byla na obsluze vidět menší únava a do 4 do rána by s námi asi těžko vydrželi. Uvnitř potom s hudbou problém nebyl, asi v 11 přišla policie (někteří svatebčané na zahradě zpívali) a obsluha je na to zjevně zvyklá - omluvili se jim, nás jen požádali, ať se venku nezpívá a uvnitř mejdan pokračoval.
Odpovědět
Profilova fotka
A co třeba Vila Kajetanka?
Odpovědět
Profilova fotka
A ještě mě napadla restaurace Petřínské Terasy. Je to také kousek od Břevnovského kláštera a vaří tam podle mě velmi dobře. Navíc výhled z terasy je k nezaplacení. V okolí je mnoho míst k focení či natáčení :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Na Vilu Kajetánka pozor! Zrušili nám termín 5 týdnů před svatbou kvůli větší svatbě... :( Jinak v dostupné vzdálenosti z Břevnovského kláštera moc doporučuji Villu St. Tropez a Ladronku!
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?