Svatební hostina v Praze a blizkem okoli

Ahoj vsem, bydlim v Holandsku a planujeme svatbu v CZ (na zacatku srpna 2017) nejlepe v Praze ci blizkem okoli, jelikoz mnoho svatebcanu bude ze zahranici. Priblizny odhad je cca 100 hostu. Radi bychom meli hostinu na zahrade nejake restaurace, pripadne party stan apod. Obrad jsme jiz meli zde v NL, takze se bude jednat zejmena o hostinu/party (+ mozna jenom takovy symbolicky obrad). Hostinu bychom chteli ve forme rautu a bylo by fajn vejit se do nejakeho rozumneho rozpoctu. Muzete prosim neco doporucit? Predem dekuji za odpovedi, kazda rada pomuze..
Odpovědět
Profilova fotka
@celestyna1111 Dobrý večer, přímo v Praze mě napadá např. Císařská louka (restaurace Cinda) - letos jsme tam česko-francouzskou svatbu o cca 120 hostech. Sedělo se venku pod party stany. V blízkosti Prahy pak třeba Yard resort.
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo třeba hotel Nosál v Praze 4 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bylo by dobré ujasnit si více informací a poté vybrat vhodné místo. Pokud budete mít zájem, neváhejte nás kontaktovat.
Odpovědět
Profilova fotka
@celestyna1111 Dobrý večer, míst je v okolí Prahy spousta, ale hodně jich bude asi už rezervovaných... přikládám nějaké tipy...http://www.pivovarskydvur.cz http://www.staryvrch.cz http://www.cicovickydvur.com/de/galer... http://www.hotelokor.com http://www.penzionvpolich.cz/index.ph... http://www.zbraslavskamyslivna.cz/sva... http://www.mlynskydomov.cz/pension-ml... .... Tak třeba něco zaujme, bude volné a prožijete tam fajn den. Standa Matouš
Odpovědět
Diky moc vsem za tipy, na vse se urcite podivam!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Několik srpnových termínů, máme ještě volných. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně. .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?