Svatební hostina v Praze 9, Praze-východ. Máte tip?

Profilova fotka
Prosím vás o radu kde udělat svatební hostinu mám na mysli nějaký sál nebo pronájem restaurace. Jde o to, že jídlo i pití chci mít svoje, máme kamaráda výborného kuchaře,který se o vše postará a pití by se nakoupilo také vlastní. Nemáte nějaký typ co by se dalo pronajmout a nebylo to moc drahé a vešlo se tam cca 90 lidí. Děkuju moc za každý typ
Odpovědět
ja mela v Kostelci nad černými lesy v sále smiřických, ale vařit se tam nedá, musíte si to dovézt jako catering. Pak se dá pronajmout plesový sál, tam vleze 90, bufet je odděleně od sálu. Zase vše formou cateringu. Byli tam i myčky a vařiče ale vaření v místě je přísně zakázáno. Já měla catering z místního pivovaru a jídlo skvělé a levné i pivo mají. Nádobí za hubičku. Pití jsem měla vlastní. Musíte počítat v takovém počtu tak 3-4lidi na obsluhu při hlavním jídle, jinak to dost vázne. Měla jsem 70desát a 3 na obsluhu a i tak to drhlo při obědě rozdat pití i jídlo zároveň. Večer už jsem si nechala jen dovézt teplé jídlo a už si všichni nandávali sami. Nádobí jsem měla půl na půl něco své, něco půjčené. Dělat to znova tak si půjčím vše, organizace při tolika lidech byl marast a musíte mít člověka který to celé bude organizovat a svatbu si moc neužije.
Odpovědět
@mickyla jo ceník pronájmu je na www.slp.cz , ale myslím že zdražovali, opravdu si to pořádně propočtěte, nepotřebovat vše v místě včetně ubytování tak si skoro myslím, že by to v hospodě vyšlo stejně. Za kopu jídla (hlavni jidlo a 5chodovy vecerni teply raut) i v tom byly 2 sudy piva a pronájem mobiliáře a nádobí i obsluha jsem dala cca 30 000 pri 70 lidech.Za pití včetně alko 10 000, pilo se vzhledem k počasí spíš tvrdéa bylo dost dětí. Nealko jsem nakupovala 3 měsíce za cca 50procentní slevy v akcích.
Odpovědět
Profilova fotka
@romantika já slyšela něco o patnácti tisících za catering od pivovaru do Zámku. Asi s obsluhou.
Odpovědět
@chris_n myslis 15000 i s jidlem ci jak? a pro kolik lidi? pro zajemce bych nekde vyhrabala cenovou nabidku. ja byla moc spokojena jidlo epesni, vse pujci za peniz polovicni nez v praze a domluva bez problemu. maji dost perno ale vyjdou se vsim vstric a na zamku uz to znaji takze se orientovali. co jsem chtela bylo a dokonce stacila domluva jen po netu a jednou takova osobni jen pro seznameni.
Odpovědět
Profilova fotka
@romantika ne jídlo zvlášť. 15 tis pronájem nádobí a obsluha. víc by o tom asi mohla mluvit @nathercie. jinak mi původně měli kalkulaci na hostinu u nich a vycházelo nám to s pitím na cca 1000 na osobu.
Odpovědět
@chris_n jo nathercie dela svatbu prave podle kontaktovani ode mne. Ale ma to v rytirskem. Ja mela ve smirickem, obsluhu jsem mela jen po dobu obeda a pak nez se nejak rozpilo a bylo to myslim 150 za osobu na hodinu. Sklenicky a pribory jsem mela vlastni, vyzdobu taky, takze jen talire, vazy, nejake blbinky, stoly na ven. Po obede sklidili a odesli, nakrajeli roznesly dort, dovezli vecer raut a dezertni talirky a to uz si kazdy ladoval sam. Druhy den rano si to odvezli, nijak nenarusovali svatbu. Pamatuju se jen tu cilovou castku 30 000 za 70-80 lidi(asi 15 deti, ale ty jsou jak kobylky a vyplatilo se misto detskych porci brat dospele) a myslim jsme dali 2 sudy, 3 pivni sady, chlazeni, techniku. A piti jsem mela vlastni, takze myslim to vyslo 450-500 na osobu. Ale dulezite je rict, ze jsme to meli tam protoze jsem vzhledem k poctu deti potrebovala mit pro vsechny v miste ubytovani, aby deti odpadali do posteli a my slavili a to ubytovani je tam v takovem poctu za hubicku. V Praze je neco takove nerealne.
Odpovědět
@chris_n jo a pak plus pronajem toho salu, ale obvykle to naceni na jednorazovou akci svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@romantika no to my přijde to tvoje fakt super,proti nabídce, co dostala ona.
Odpovědět
@chris_n je mozne, ze si prave napocitali tu obsluhu, ze ji ma na cely den. Ja jsem hodne zkracovala co se dalo, nalevat uz si odpoledne musel kazdy sam. Mozna jestli nejak nepodrazili, protoze jsou dobry a pry tam zacali hodne jezdit prazaci. Ja se brala v cervnu 12. Myslim, ze jsem je brala na hul, ze jsem mela i svoje nadobi a obsluhu chtela jen na cca 5 hodin, ale opravdu na nic se nemracili. Ani vlastni piti nic. Na tom se take asi dost posetri. No ale opocena jsem pri tech poctech byla :-)))) Fajn mi prislo ze jsem z druhe starany prahy a vse jsme domluvili po netu a fakt bez problemu. Poslala jsem ji rozvrh podle hodin kam a co dovezt udelat a fakt vse bylo na jednicku. A jidlo musim doporucit, my jsme gurmani ale olizovali se uplne vsichni.
Odpovědět
Profilova fotka
@romantika jo, jsou dobří. My nakonec děláme zahradní párty. Ale chtěli po nás korkovný 200 :O. Ale trochu tady spamujeme. pardon :-d
Odpovědět
jojo to je taky super, mne by se taky libilo nejvic, ale potrebovala jsem to ubytko pro vsechny za skvely peniz, takze bohu diky za Kostelec. Nakonec to bylo dojemne, pomahal nam tam kde kdo z mesta. Moc to potesilo a lidi tam byli opravdu fajn. tak krasnou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@romantika no jo, my se tam bereme v kapli a pak přejíždíme cca deset minut do jiné vesnice... Takže fajn.Díky moc za přání ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pokud hledate pekne misto na svatbu, pak navstivte nase webove stranky (odkaz v mem profilu), najdete SVATEBNI SPECIAL a vpravo v hornim menu jsou tipy na svatebni mista - hotely, penziony, mlyny. Treba se budete inspirovat. ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?