Svatební hostina v Plzni, budu ráda za tipy

Budu ráda za všechny tipy na restaurace, kde je možné udělat svatební hostinu pro cca 25 lidí. Preferuji centrum Plzně. Děkuji
Odpovědět
My budeme mít v Hotelu U Pramenů - je to kousek od centra, budeme mít salónek se zahradou, jednání pana provozního bylo zatím velmi dobré a prý tam skvěle vaří...Pěkné je to ale také v Gondole pod náměstím. Je tam také velmi milá a ochotná provozní ;-) Cenově vycházejí obě místa podobně...
Odpovědět
Profilova fotka
za nás Gondola - bylo nás 26, samostatny salonek se svym vlastnim vchodem (nemusis jit pres restauraci) a moc mila provozni i obsluha :-)
Odpovědět
@luckydaisy @vetyver La Gondola je můj favorit, ale ještě se poohlížím i po dalších možnostech
Odpovědět
@vetyver Ještě se zeptám. Nechali jste vše na restauraci, nebo jste měli i něco vlastního? Myslím např. zda povolili za korkovné vlastní víno apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca vlastní jsme měli výzdobu (mrkni do alba), oni dodali jen ty červené ubrousky - moc krásné mimochodem, řekla jsem jen orientačně, jak bych si to představovala a nechala provedení na nich a předčilo to mé očekávání, bylo to jednoduché a vkusné, tak jak jsem chtěla, pak koláčky doma dělané a sushi... co si pamatuju tak padlo něco jako ,,co nemůžeme zajistit my, můžete mít vlastní"... a bylo to bez poplatku (ty koldáčky a sushi) na korkovné jsme se neptali, pití bylo na nich (ale zajistili nám dva soudky s pivem :-) jedno ochucené a jedno pšeničné - hosté si mohli čepovat a byla to dost zábava :-D) klidně se ptej dál ;-)
Odpovědět
@vetyver Vypadá to tam vážně výborně. Jídlo je skvělé, na tom už jsem tam byla. Jen nemáš zkušenost s úpravou menu podle individuální diety?
Odpovědět
@vetyver A ještě otázka asi nejdůležitější: Na kolik vás přišla hostina, pokud nevadí, že se ptám. Měli jste oběd, raut i grilování?
Odpovědět
Profilova fotka
@kacenkakaca myslim ze by to nebyl problem - oni ti hlavne i umozni si rict, co chces k jidlu, ne ze by meli unifikovany svatebni menicka... cenu si uplne presne nepamatuju, myslim kolem 30 ti az mi usne dite rak se mrknu presne a napisu.. meli jsme obed a vecer raut (plus to sushi, delala jsem doma) a uplne to stacilo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?