Svatební hostina v pivovaru Černá Hora. Máte zkušenost?

Ahoj, máte někdo zkušenosti s pivovarem Černá Hora - přístup, ceny, možnosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Černé hoře jsme byli na exkurzi i na výletě. Moooc se nám tam líbilo a hlavně to jídlo.... To byla pohádka. Výborně vaří, porce jsou veliký a člověk se nacpe kolem 180,- Vše je na jejich stránách pivovarcernahora. Co vím, tak parkoviště je tam celké velké, krásné prostředí, pěkné venkovní posezení a letos měli dodělat hotel a pivní lázně.
Odpovědět
My jsme tam také byli, sice už před 5 lety ale bylo o super,jídlo výborné a paní vedoucí naprosto skvělá ( ale nevím jestli tam ještě je, jméno si bohužel nepamatuju)
Odpovědět
Ahojky, já tam sem tam zajdu a je to tam super 8-) Máme ve Sladovně zamluvenou restauraci na naši svatbu, tak jen doufám, že nezklamou. S přítelem si vždycky totiž namyslíme i to, co nemají v jídelníčku, a oni nám to udělají, takže super. Jen jsem slyšela, že tam měl někdo svatbu a co se týká jídla, tak byli dost zklamaní. Prý strašně tuhý maso a tak .. takže jsme si s přítelem říkali, že bysme tam zašli a ochutnali tak dvě předsvatební menu a podle toho se rozhodli, co dáme a tak ... ale jinak jsou s tím všichni moc spokojení. My budeme mít cca 60lidí + živou hudbu, tak jen doufám, že se tam všichni vlezeme 8-)
Odpovědět
slunicko: a kde budete mít obřad? Zkoušela jsem Lysice, ale odpoledne neoddávají a obřad v zahradě taky nedělají, tak to musím zkusit jinde... Škoda, že na zámku v Černé Hoře sídlí domov důchodců :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?