Svatební hostina v Penzionu na pivovaře, Lukov

Holky, prosím vás, měla jsem některá hostinu v penzionu na pivovaře v Lukově? jaké máte zkušenosti a rady...kolik vás tam bylo?
Odpovědět
Profilova fotka
ráda bych tímto otevřela znovu diskusi. My tam hostinu měli. Veškerá jedáni s paní majitelkou byly vždycky ok, v naprostém pořádku. Dohodli jsme se na složení rautu, na tom, že dojedeme z obřadu po focení, takže byli připraveni, že až dorazíme, bude hned přípitek a jídlo...no a jakmile došlo na příjezd, majitelka byla velice nervozní, kde jako sme..že nás očekávala už ve 14.30 (obřad byl 13.30+focení)...všichni posedali a místo rozlévání přípitku začala objednávat, co si kdo dá k pití..což bylo tak půlhodinové zdržení...na oběd se čekalo také hodně dlouho. Naštěstí byla polévka a hlavně svíčková naprosto výborné, i raut...No pak přišel švagr, že by si jako dal slivovici..tak sme šli za paní, aby donesla slivocici ona že a kdo chce? tak sme ukázali..a ona donesla dva panáky slivovice a jak dopili, odnesla!! na stolech nic..tak takhle ne..došly sme za ní, ať dá snad tam lahev, tam taky, štamprle a nedělá ofrky...pak krájení dortu..nakrájelo se a v šest bylo pro nás překvapení, o kterém jsme nevěděli-pouštěli jsme holubi. Tak se na nás paní osočila, kam jako jdeme, když je dort teď. Tak už sem opravdu vytočená řekla, že máme program a dorty ať krájí a odnáší na stůl, že si to pak snědí hosté..a dojala mě, když sem chtěla doplnit cukroví, tak spustila, že jako sme toho dovezli málo, že na okně má tři talířky poslední pro kamarády na stoly ven..pak přišel její zeť a uklidnil mě, že všeho máme dost a dál sem jednala jen s ním...jako já fakt nevím, proč paní Klačánková tohle dělala...nejdříve jako mililius, ale v den hostiny se chovala sprominutím příšerně..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Neměl někdo svatbu na stejném místě letos? Uvažujeme tam o hostině příští rok
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 Mohu se optat, jaký byl rozpočet na osobu a kolik jste měli hostů?
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi hostů jsme měli tuším 65 na oběd a pak navečer s přáteli 85 určitě. Rozpočet na osobu si moc dobře nepamatuju... Myslím že to bylo kolem 600 na hlavu, za přátele později příchozí 200,- pouze za raut. Plánujete tam svatbu? Prostory jsou opravdu super, výhodou ubytování, jen si dejte pozor na to, co si domluvíte a na to, co bude ve skutečnosti. Kdybych se tam měla domlouvat znovu, vše bych si sepsala a vytvořila smlouvu ve věci objednávka služeb. Měli jsme mít nazdobený novomsnželský pokoj, prostorný a večer nás hodila na pokoj, kde jsem se nemohla pořádně ani vytočit pohodlně. Ono ve finále bylo jedno, kde složím ve 4 ráno hlavu, ale šlo o princim, že jsme se nějak domluvili a ve výsledku jsem s paní Klačánkovou spokojená nebyla. Ještě, že to tam zachránili zeť s dcerou :-). Ti se o nás postarali skvěle. Za pochodu dodělávali raut, co bylo domluveno a vúbec jsem nemusela nic říkat a vše dělali automaticky...
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 nakonec ne, ze tří tipů, co máme, se nám pivovar líbil nejméně. A oběd, na který jsme tam šli, tak nějak nestál za nic.
Odpovědět
Profilova fotka
@esufi aha, my tam na obědy ani na jídlo nebyli nikdy. Nechali jsme si jen udělat svíčkovou tak, jak bude na hostině a tím se to vyřešilo. Původní místo hostiny padlo, protože došlo k nedorozumění a zapsali si telata dvě hostiny na stejný termín... Takže jsme na poslední chvíli hledali jiné místo...takže moc na výběr nebylo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?