Svatební hostina v Penzionu na pile, Panenský Týnec

Máte někdo zkušenost s hostinou v penzionu Na pile, Panenský Týnec? Včera jsme měli první jednání s panem provozním a jsme dost v rozpacích. Svatba bude mít 75 lidí, na noc si pronajímáme celý penzion a on se tváří, že nemůže pro ostatní "náhodně kolemjdoucí" zavřít, protože by snad zkrachoval, prý si to nemůže dovolit. Na jednu stranu prý budeme muset obědvat na 2 etapy, protože kuchyň nebude stíhat a na druhou stranu chce nechat ještě otevřeno pro ostatní lidi. Ani zahradu nám nechce nechat celou pro nás.....ještě se chystáme na další kola jednání, ale myslím si, že když vytížíme celou ubytovací kapacitu a ještě budeme mít 75 lidí od cca 13 hodin do rána mohl by nám vyjít vstříc. Přeci jen mu tam uděláme dobrou tržbu.
Odpovědět
Zkušenosti nemám, ale podle toho co tu píšeš, bych do toho asi nešla, nevím, myslím si, že 75lidí je dost a asi by se mi moc nelíbilo, aby se tam mezi námi motali cizí lidi. A obědvat na 2etapy, no nevím. Obědvat byste měli všichni dohromady. nějak si to nedovedu představit, jak dlouho by musela druhá etapa čekat, představa, že tam cca 30lidí čeká, a kouká na první várku lidí, kteří jí, divné. My jsme to měli na Třebízi, hotel pod sluncem a byla to bomba.
Odpovědět
@marketa84 Na etapy myšleno, že všichni budou sedět, ale nedostaneme všichni jídlo naráz, ale postupně.....takže jedna část bude jíst jakoby dřív než druhá, protože to nestihnou z kuchyně vydat. On asi málokdo je schopný vydat 75 jídel naráz. To by mě tak nevadilo, ale chtěla bych zahradu celou jen pro nás a hlavně aby se nám obsluha věnovala a nelítala kolem dvou štamgastů co tam budou na pivku.
Odpovědět
@beruskabeztecek v penzionu jsme byli poprvné minulý týden na velikonoční neděli. Nemáme to daleko, tak jsme zajeli na oběd. Kromě nás dvou tam nebyl nikdo (přítele slečny servírky nepočítám), dali jsme si polévku a hlavní jídlo. Nestačila jsem polévku ani dojíst a už nesli hlavní - takže rychlost bezva, ovšem, jak říkám, byli jsme tam sami. Česnečka byla výborná, na tu bych tam jezdila klidně pořád, ale hl. jídlo mě zklamalo. Měla jsem hranolky s plátkem s hermelínem a brusinkami. Hranolky nebyly dopečené. Moc jsem si nepochutnala, takže bych se hostiny tam asi bála. Jinde nemají problém celou restauraci zavřít, kord když vás bude tolik. Prostředí není špatné, zvláště, kdyby Vám dali hezké ubrusy. Schválně si tam zajděte na jídlo jen tak, ať to odzkoušíte. Spousta známých měla hostinu v Penzionu U Slunce ve Třebízi - byli spokojeni, ale nevím, jak by se to cenově lišilo. Předpokládám, že máte obřad v Týnci a nechce se Vám přejíždět.
Odpovědět
@berusicka222 Jojo přesně tak :-) , nechceme hnát 80 leté babičky někam po obřadu. A ten penzion v Třebízi je schopný udělat akci pro tolik lidí? My máme dost problém s počtem. Jo a chceme zahradu protože tam budeme mít 12 dětí. Na jídle jsme tam byli loni chutnalo nám a jsou schopní nám ugrilovat kýty....ale prostě jsem z jednání pana provozního trošku otrávená. Majitel by se ani snažil jinak.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
dámy, vidím, že tato diskuze uz není nějakou dlouhou dobu aktivní, ale přesto zkusím... Moc prosím o radu. Plánujeme na léto svatbu v Panenském Týnci . obřad v chrámu a na hostinu se chci zeptat... Výše zminovaný penzion. Jaký s ním máte zkušenosti? Budem potřebovat ubytovat cca 40lidí. Jídlo, ubytování? Nebo je někde penzion, hotel, kde by se dalo příjemně strávit den, večer? Nějak se nevím rady :) Bydlíme kousek za Prahou a tak musíme dojíždět...
Odpovědět
Jestli mohu doporučit tak Penzion Hájenka ve Slavětíně. Minulý rok sme tam byly na svatbě našich známých a vše bylo perfektně připravené a velmi chutné. Paní majitelka má velké zkušenosti z pořádáním svateb a myslím si že by vám vyšla ve všem vstříc. Jen nevím jak přesně je to s ubytovací kapacitou, ale určitě najdete jejich stránky na FB či internetu. Dále je pak ještě na Peruci Hotel u Dubu, vím že tam také pořádali svatby, ale bližší info o hotelu nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
@e_r_i Určitě Vám doporučuji Zichovecký pivovar (je to od Panenského Týnce 3 km), je to úplně nový objekt a co je postaven, svatby v okolí jsou jen tam :) je to vážně nádhera.. Vše skleněné se dřevem. Součástí areálu je i ubytování :). Vše má nádherné prostředí, které je sladěno do moderního ducha ( celý areál stojí tak 5 let). K tomu, jsem lepší jídlo nejedla :). Rozhodně to stojí alespoň za návštěvu! :)
Odpovědět
Profilova fotka
@e_r_i + reakce na příspěvek od bodie9, Slavětín neznám, ale Peruc určitě nedoporučuji, je to obyčejná hospoda a se Zichovcem naprosto nesrovnatelná :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Holky, nás čeká hostina v penzionu Na pile 25.8.2017. Budeme mít cca 35 lidí, nemůžu si stěžovat na jednání. Velice milý přístup, neskutečná ochota, jsou schopni se na všem domluvit. Udělají nám dokonce i výzdobu, jen jsme si nahlásili barvu :-) Po hostině pak napíšu recenzi. Ale my tam budeme mít vnitřek i zvenku party stany, bude se grilovat kýta, je tam myšleno i na děti... fakt super.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?