Svatební hostina v pensionu U Libušky v Brně Líšni

Profilova fotka
Ahoj nevesty,mate nekdo zkusenosti se svatebni hostinou U Libusky nebo v Zebetinskem dvore? Jak jste tam byly spokojene?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Zadej si do Hledej: zebetinsky dvur (bez háčků a čárek) a "vyplivne" ti to diskuze, kde se o něm mluvilo. Je to tady hodně diskutované téma.
Odpovědět
Profilova fotka
V Žebětínském dvoře jsou asi čtyři salonky, tak záleží kde to budete mít. Jinak obsluha a jídlo prima.
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoznačně z mnoha důvodů Žebětín. Mají i odvoz z akce po Brně. :-p
Odpovědět
Profilova fotka
holky a restauraci u Libusky nekdo znate?Budeme tam mit hostinu tak abych vedela jestli se mam bat? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Znám, asi třikrát jsem tam byla na různých oslavách a na jedné svatbě. Je tam málo místa jak v salonku nahoře, kde to bohužel často bývá, tak na parkovišti pro hosty. Pokud by tam měla být kapela, tak se tam teda nevejdete. Maximálně jeden hudebník nebo dj. Ale hudbu každej nemívá, tak pak v poho. Kuchyně průměrná, určitě se neotrávíš :o)).
Odpovědět
Profilova fotka
třeba tady je odkaz v albech: http://www.beremese.cz/album/album.ph...
Odpovědět
Škoda že ta nevěsta nepíše co se jí u tý Libušky nelíbilo. Je tam jen že jí skazili hostinu. Já bych asi volila Žebětinský dvůr, protože to tam znám a je tam docela klid.
Odpovědět
Profilova fotka
O rozvozu svatebních hostů z akcí na Žebětínském dvoře jsem zatím četla nepříliš pochvalné zmínky - prý se řidič choval tak urážlivě, že mnohým zkazil náladu - takže pozor, já tam byla jen jako muzikant a nemůžu si pomoci, zdá se mi to tam neosobní, 3 až 4 svatby najednou... no nevím.... Je to tam jak továrna na svatby... To je ale jen můj názor, na svatbách jsem co sobotu, takže MÁM srovnání... U Libušky to neznám, docela se nám líbilo zatím na Klajdovce, na Myslivně a u Trávníčka, tam však pozor, abyste neměli kapelu zastrčenou někde v kamrlíku kam musíte speciálně chodit na taneček... Ještě je pěkný a velký Kanas v Králově poli, i se zahrádkou - vřele doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my nebudeme mit kapelu jen hudbu z reproduktoru,bude to poustet priteluv stryc!Holky fakt je to tam tak strasny?A cim?A je to tam drahy?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahojte, ted v sobotu jsme měli svatební hostinu v Žebětínském dvoře. Rozhodně NEDOPORUČUJI, děs a bída. Naslibovali hory doly a nebylo skoro nic. Slíbili k dispozici servírku, tu jsem pořádně viděla až jsem po půlnoci udělala ostudu že hosté čekají 45min na pivo atd. Porce malé, předkrm byla broskev plněná kuřecím salátkem - salát byl jen v tom dolíku po pecce.. Hrůza. Ve vedlejším salonku slavili 50tiny a měli na švédském stole sekanou - no a když o 2hodiny později nesli švédské stoly nám, šupli tam i jejich sekanou !!!!! Vzhledem k našim protestům ji tedy stáhli, bůh ví jestli si je ale nezapočítali. Švédský stůl stál přes 12tis a nebylo tam skoro nic!!!! To že v novomanželském apartmá protíkal záchod, tudíž se nedalo jít na záchod, protože pořádně nesplachoval, tu už asi ani rozvádět nebudu. Našlo by se ještě několik dalších výtek, ale toto myslím stačí. ŽEBĚTÍNSKÝ DVŮR NEBRAT!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Vidíš, my tam měli svatbu v září a vše ok. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to jsem teda hotová, my tam máme objednanou hostinu na červen :-( a teď se budu jen nervovat, jaký to tam bude :-( :-( :-( :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My budeme s kapelou tohle léto v Žebětínském hrát 2 x, tak hned poreferuji... Loni mě to tam teda neuchvátilo... Hlavně kapela mohla hrát jen do půlnoci - kvůli ubytovaným hostům... To by mnohému mohlo zkazit svatbu, pokud jsou zvyklí pařit třeba do 3 do rána :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Katy, ale to se týká jen toho největší salonku, který je nahoře. My jsme to měli ve Svatebním salonku (dole, Fialový) a kapela nám hrála do 2 hodin v noci. ;-) A pak jsme tam ještě s pár odpadlíkama seděli. :-D
Odpovědět
Prosím Katchen o pomoc. Hledám hudbu - kapelu na svatbu . Prosím o doporučení . Děkuji za pomoc. =-)
Odpovědět
Profilova fotka
U Libušky se smí hrát jen do 22 hodin - tak nám to aspoň řekli loni v září, když jsme se ptali na svatbu.
Odpovědět
Já to znám jen u Libušky..... Možná je to trapná připomínka v salonku jsem nebyla. V létě tam byla cítit kuchyň po celé restauraci (přepálený tuk) možná v saloncích není cítit... Nefávno jsme si tam byli dát smažák - můj smažák byl jen strouhanka v půlce s trochou vyteklého sýra, servírka se mě snažila přesvědčit, že se smažák smrskne smažením... Pak mi donesli nový, taky vyteklý ale neměla jsem sílu....
Odpovědět
Profilova fotka
Jen chci podotknout, že nám kapela hrála do 2 hodin, ale mohli by i déle - personál restaurace nás nijak nelimitoval. ;-)
Odpovědět
jo a koukněte se do nejnovějších svatebních alb, tam je kritika na žebětínský dvůr. Myslím, že je lepší už kozí horka ale ta má plno že?
Odpovědět
Profilova fotka
Peti, možná dole, ale nahoře vám to opravdu ukončí hnedle po půlnoci... Jsou tam ubytovaní hosté...Blbé je, pokud na to nevěstu personál dopředu neupozorní a ona se až v den svatby diví, proč musí svatbu ukončit. To se mi zdá nefér...
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzi kapely máš v Interní poště - do diskuse jejich odkazy vkládat nemůžu, byla by to reklama ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kdyz me nevlastni bracha svatbu v Zebetinskym dvore tak si stezovali hlavne na vyzdobu, nejdriv naslibovali hodne a pak byly jenom ubrousky a hlavne v cele stolu byl ubrus s obr flekem takze to pusobylo fakt hnusne..
Odpovědět
Profilova fotka
Katy, ne možná, ale určitě! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tulikiss - tak my v sobotu neměli flek, ale přímo před nevěstou a ženichem bylo několik cca centimetrových děr od cigaret... A jinak výzdoba měla být celkově podstatně větší..
Odpovědět
Tak teď jsem teda parádně vyděšená. My máme svatbu v Žebětíne za cca měsíc. Já myslela, že už mám dost nervů, zatím jsem byla klidná alespoň co se restaurace týče, ale teď fakt nevím....
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já mám také zamluvený žebětísnký důr, ale je mi teď nějak ouzko. Tvářili se tam velice mile a ochotně, jestli to je jen na oko, tak potěš koště, to bude teda srandy kopec. No snad to nebude tak příšerné, budu doufat, nevím kde jinde bych těd mohla něco podobného najít :-(.
Odpovědět
Ahojky já měla hostinu v létě v e dvoře a nemůžu jim nic vytknout :-) Výzdobu si každý vybere sám , jídlo také a mi jsem měli hostinu ve svatebním salonku a byli jsmee tam sami. Takže nemůžu si stěžovat a ze své vlastní zkušenosti doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
My tym máme stvatbu za tři týdny. Ahoj Katchen:) Na svatbě jsem tam byla před rokem a půl a naprostá spokojenost, proto jsem si to vybrala. Výzdobu mám namyšlenou sama a proto si jí i sama dodám. Předpokládám, že tabulu nazdobí podle instrukcí. Na pomalejší obsluhu upozorním tento víkend pana provozního, až budeme domlouvat menu. Jinak mám spoustu důvodů proč právě tam (rozvoz, špuntovné, pokoj pro invalidy, možnost dodat si cokoliv vlastního atd.).Taky jsem slyšela spoustu nevěst, že tam byly moc spokojené. Já nejsem náročná založením. Nenechám si šlapat po hlavě, ale na druhou stranu je pro mě důležité, aby se hlavně všichni bavili, abych se setkala se svými přáteli a jesli bude na stule jako kytka gerbera nebo tulipán, to fakt neřeším :-)
Odpovědět
Já byla na svatbě kamarádky asi před rokem ve dvoře a nespokojenost od začátku do konce. Už jsem to slyšela od několika lidí, nestíhají a už si neváží klientů. Kdo měl štěstí a byl spokojený tak si může gratulovat. Všem jen to nejlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
jenom si davejte pozor s tema jejich toaletama, pisou ze salonek ma vlastni ale pokud chytnete svatbu i v tom tusim loveckym salonku kde ty toalety nejsou tak pak vam chodi na vas a to je uz pak poznat jestli na toaletu chodi 30 lidi nebo 30 + 20 z jinyho salonku...
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?